Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmSVhn8WAAAIvuH.jpg

CmSVvzfXgAAlEcE.jpg

umut veren 4 topcu

Son düzenleme:
Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli Alex Telles'in menajeri bugün Florya'daydı. 'Uygun' bir ücrete serbest kalmak istiyorlar. Yönetim kesinlikle kabul etmiyor. Ama gönderilecek

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli

Aynı durum bire bir Bruma için de geçerli. Riekerink'in konudan haberi var. Bu tehditkar tavır nedeniyle ikisinin de gitmesini istiyorlar.

Lukas Podolski'nin yanı sıra milli takım programları nedeniyle izinli olan Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya, Blerim Dzemaili, Martin Linnes, Fernando Muslera ve Aurelien Chedjou ile Wesley Sneijder antrenmanda yer almadı.

resmi siteden

Bizim at hırsızı forvet ve orta saha alacak da biz görecez peh....

Yabancılara bizim futbolcularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor.

O paraları hak etmek için gereğini yerine getiriyorlar mı bunları da düşünmek lazım.

Her şey bu kadar basit değil.
Kesinlikle ayrica söylenildiği gibi kanatlarımızda ve forvet bölgesinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Umut var, Olcan var, Yasin var her şeyden önce bu çocukların emekleri var değerlerimiz bizim icin çok önemli ve bu değerlere sahip çıkmalıyız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli İkisi de idmana çıktı. Telles için 7.5 milyon euro, Bruma için de 6.5 milyon euro talebi var. Bence ikisi de faydalı olurdu ama mevzu budur

Bari iyi adam almıyorsun ; telles , bruma ve snejder kalsın ya . Gidip Andone falan alacağına , Sinan'ı oynat forvet ve Kanata da brumayı koy . Saçma sapan isimler al ama bu gençleri gönder akıl işi değil. Hem bunlar öyle rızık beyimiz gibi 2.8 falan da almıyor. Garip vallahi

Sent from my iPhone using Tapatalk

70bb3fcb5d0b4babc0665fec23d0febb.jpg

Bruma ve telles idmanda

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Yaw yeter ya, Telles gitsin Bruma gitsin Sneijder gitsin Jose gitsin ama Tarık kalsın, Selçuk kalsın, Olcan, Umut, Semih, Hamit, Sabri, JPK, ... hepsi kalsın.

Transfer yapılacağı zaman Kayseriden, Antalyadan, Bursadan değerinin 3 katına yapılsın maaşı en az 2 milyondan ödensin.

Haftalarca hoca aransın en sonunda Riekerink kalsın.

Yönetim bizimle t.şak geçiyor beyler, tutmuyorum ben bu yönetimin olduğu takımı aha bıraktım. Yeter lan, bu nasıl iş.

Tarık,Donk,Salih gibi isimler yok kampta transfer görüşmesi yapıyor olabilirler mi ?

Vay Bruma da gitmek istiyormus. Takim'in icine ettiniz Dursun ve Dursun gibi düsünüp haraket eden taraftarlar.

Simdi bu idiotlar da Galatasaray'liyim diye forumda hareket ediyorlar he? Vay be.

tek ihtimalli artık ciddiye alınacak biri değil transfer duyumları açısından,geçiniz.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 5 u5 uur geleden
Galatasarayın kiralık olarak Atletico Madrid'den istediği Claudio Matias Kranevitter kulübü tarafından Sevilla'ya kiralanıyor ++

Galatasaray yönetiminin orta sahada için düşünülen Kopenhagen'dan Danimarkalı Thomas Delaney için görüşmeleri sürüyor.

Kranevitter olmayınca ona alternatif olarak Celtic'ten Norveçli Stefan Johansen listeye girdi +++

Oyuncunun menajeri Tore Pedersen ile görüştüm. 'Galatasarayın ilgisini biliyorum. Daha fazla konuşamam' dedi

Johansen'i takip edenler varmi?
Johansen nasil olur da Kranevitter yerine liste ye girer ?

Enteresandır...Galatasaray da hedef Mercedes ise, alternatifi Tofaş oluyor. Audi, BMW yerine...

İkisinin potensiyellli aynı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt