Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar A Takım için Kontrolden geçen Gençler
Volkan Pala (1997) - Santrafor
Birhan Vatansever (1997) - Orta saha
Gökay Güney (1999) - Orta saha

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar Kiradan dönen -> Berk İsmail, Alperen (Öğrenebildiklerim)
Ayrıca bugün A takımdan ayrı çalışan bir genç grup var orayı henüz çözemedim.

3f73f07466f007d9fbe86f980ab7c0a1.jpg

Ahh nerde eski günler..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnan Polat ile Özbek'i kıyasladığımızda gerçekten o adama çok haksızlık etmişiz. Eğer Hagi yerine iyi bir teknik direktör getirseydi , saçma sapan rumenleri almazdı ve belki de iyi adamlar alırdı. Yani sonuçta adam teknik direktörün istediklerini aldı mı aldı, Özbek başka bir boyut oldu . Tarihimizde her şeyi gördüm de kampa teknik direktörü yetiştirmeyi ilk defa gördüm ki bu direktör de ne kadar iyi niyetli olursa olsun kariyeri açısından yanımıza yaklaşmayacak kalibrede bir insan. Halkımız zaten son senelerde zor günler yaşadığı için çoğu kişi de artık takmıyor kim ne yapmış vs. böyle olunca da gün Özbek gibi vasıfsız insanlara kaldı. Dün Aspor'da Hakan Gündoğan adlı bjkli amigonun GS taraftarı bu başkandan ne istiyor çok iyi bir Başkan demesinden zaten her şeyi anlayabiliyoruz . Bizim at koşturduğumuz yerde bjk anca temizlikçi olur . Allah bugünlerden de kurtarır bizi umarım .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Johansen nasil olur da Kranevitter yerine liste ye girer ?

Enteresandır...Galatasaray da hedef Mercedes ise, alternatifi Tofaş oluyor. Audi, BMW yerine...

İkisinin potensiyellli aynı mı ?

Kranevitter sevilla'ya kiralaniyor, onun alternatifi de Johansen'mis gokmen'e gore.

Bruma,Telles ve Sneijder'i göndermek isteyen net ruh hastasıdır. Maneviyatı yüksek şu günlerde adamı çıldırtır bu haysiyetsiz namertler.

Endogan da geri dönmüy, A takimdan ayri calismis ama

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar Diğer bahsettiğim grup
Doğuş Can İncedere
Kerem Çalışkan
Muhammet Yeşilyurt
İbrahim Demirbağ
Soner Gönül
Batuhan Ergün
Endoğan Adili

illa norveçli alacaksanız tetteyi alın ulan

johansen ön libero değil sanki

Forum da konuşma özgürlüğü de yokmuş. Sneijder GS dan büyük değil topici hemen kitlenir. Karşı tarafın topicleri açık kalır.

Son düzenleme:
linnes ve chdjou neden izinli de sneijder degil

telles mi carole mu sorusunun yaniti

daf0d10bb81a462ea7a8b64e95601b42.jpeg

Ne lan bu. Dingonun ahırımı. Keyfine göre gelme. Adam gibi isteseydin bir kaç gün izin vermeyeceklerdi sanki. Sneijderi hep tuttum laf etmedim ama bu bardağı taşırdı. Giderse gitsin 4-4-2 geçeriz artık

Sinan...Xxxxx...Selçuk...Bruma
...........Xxxxx...Podolski...........

Ne lan bu. Dingonun ahırımı. Keyfine göre gelme. Adam gibi isteseydin bir kaç gün izin vermeyeceklerdi sanki. Sneijderi hep tuttum laf etmedim ama bu bardağı taşırdı. Giderse gitsin 4-4-2 geçeriz artık

Sinan...Xxxxx...Selçuk...Bruma
...........Xxxxx...Podolski...........
:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt