Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@nevzatdindar: Galatasaray ile Porto Alex Telles'in transferi konusunda anlaştı.. 6.5 milyon euro ve bir sonraki satışından da belli bir pay alınacak..

Satın zaten genç ve yetenekli oyunculara ne gerek var. Bize tecrübeli Olcan ve Balta yeter.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Telles gitmiş 6.5m +gelecek satıştan kar payı. h.o

defansif orta saha oyuncusu dedi Gözde

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 3 büyükler aynı adamın peşinde bakalım kime yar olcak. Burda ben devreye girip biraz etkili bi rol alabilirim hahaha
1f605.png
1f601.png

Futboliçe ‏@Gozdelinho_

Türk değil yabancı.
1f60c.png
Ve boşta

Caceres'tir.

Böylece yine aynı geçen sezon olduğu gibi tek alternatifli bölgemizi yine harcadı Allahın cezaları.

Sonrako satıştan %10 falan yapmamışlardır inşallah.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bütün iyi topculari yolluyorlar, cöplerden kurtulmayi beceremiyorsaniz en azindan iyi oyuncularimizi rahat birakin

Benim anlamadığım zaten ortada dolaşan bir oyuncu artı 6.5 idi . Şimdi biz bir oyuncudan vazgeçip sadece 6.5 mi kabul ettik, büyük ticar zeka be !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim anlamadığım zaten ortada dolaşan bir oyuncu artı 6.5 idi . Şimdi biz bir oyuncudan vazgeçip sadece 6.5 mi kabul ettik, büyük ticar zeka be !

O oyuncudan vazgeçip 6.5 + sonraki satıştan pay almışız haberlere göre. Ama bana göre eğer Suk'u alsaydık gayet iyi olabilirdi.

O oyuncudan vazgeçip 6.5 + sonraki satıştan pay almışız haberlere göre. Ama bana göre eğer Suk'u alsaydık gayet iyi olabilirdi.

Bilmiyorum ama bu parayı yine Serdar vari Adamlara vereceğiz ve olcan sol bek oynayacak sonunda :

Bilmiyorum ama bu parayı yine Serdar vari Adamlara vereceğiz ve olcan sol bek oynayacak sonunda :

10% gibi birsey yapmislardir en fazla, kasamiza 2 milyon gibi komik rakam girer, arti oyuncu(lar) versinler daha iyi bence

Yasin le, Olcan la da hic ama hic haber cikmiyor

10% gibi birsey yapmislardir en fazla, kasamiza 2 milyon gibi komik rakam girer, arti oyuncu(lar) versinler daha iyi bence

Aynen bence de, yedek kulübesi rezil zaten en kötü elimizde rotasyon oyuncuları olur . Josue falan iyi adam sonradan girmek için oyuna . Snejder'i de yedeklerdi. Ama yine biz ne dersek tersi oldu malum .

Koçum Kosecki ‏@KocumKoseck Meunier, Kaputska, Emre Mor... Ne kadar doğru isimlere gitmişiz aslında vaktiyle. Uygulamada Donk 2.5, Serdar Aziz 4.5 aklım almıyor.

Tellesin iyi oynadigi tek mac bile hatirlamiyorum,1,5 interden aldik,6,5da portodan alirsak öpüp basimiza koyalim,yasin olcan ve tarik gibi cöplerden kurtulmamiz malasef cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt