Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Gecen sene Nani ve persie de belliyordu tüm Türkiye gördü.Henüz Wiel'i izlemedik ligde. Stsl'nin anasını beller bu herif.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene Nani ve persie de belliyordu tüm Türkiye gördü.Henüz Wiel'i izlemedik ligde. Stsl'nin anasını beller bu herif.
Gecen sene Nani ve persie de belliyordu tüm Türkiye gördü.
Gecen sene Nani ve persie de belliyordu tüm Türkiye gördü.
Yılda 5 milyon kazanacak ve geçen seneki gibi savruk sorumsuz oynayacak ve iyi katkı verdi diyecez. Bize Portekiz milli takımında ne verdiği değil lig performansı lazım. Hiç bir halt katmadi fenere tabi burada aldığı paraya göre konuşuyoruz aynı Galatasaray da oyuncu eleştirdiğimiz gibi f/p sına bakıyoruz.Nani geçen sezon gayet iyiydi portekizde'de gayet başarılı maçlar çıkartıyor.
Bence fenevin en değerli oyuncusu ve 8 milyon gibi bir paraya satıyorlar 15 milyon eder o adam en az.
yalnız kıskançlık diyosun,wieli abartıda sınır tanımamışsın.gerçi ben krasic zamanı da hatırlıyorum forumu,sonrası malum.övmeye devam et.Ben böyle bir cümle kullanmadım Persie ve Nani için. Herkes kıskançlığı bir kenara bıraksın artık. Elimizdeki 4 sağ beki toplasak Wiel'in sağ ayağının baş parmağının tırnağı etmez.
Tamam etmez hatta hiç bir oyuncumuz fenerin hiç bir oyuncusundan mevki olarak iyi değil. Muslera sneijder hariç diyeceksin sen demeden ben yazayım.Ben böyle bir cümle kullanmadım Persie ve Nani için. Herkes kıskançlığı bir kenara bıraksın artık. Elimizdeki 4 sağ beki toplasak Wiel'in sağ ayağının baş parmağının tırnağı etmez.
Yılda 5 milyon kazanacak ve geçen seneki gibi savruk sorumsuz oynayacak ve iyi katkı verdi diyecez. Bize Portekiz milli takımında ne verdiği değil lig performansı lazım. Hiç bir halt katmadi fenere tabi burada aldığı paraya göre konuşuyoruz aynı Galatasaray da oyuncu eleştirdiğimiz gibi f/p sına bakıyoruz.
Sinan'ın mantığa bayıldım :d Hollanda milli takımı ve futbolu düşüşte diye bütün hollanda'lı futbolcular kötü oluyor. Ispanya rezalet performans gösterdi eminim kulüpleri Ramos Pique Iniesta D.Silva gibi isimleri gönderecektir:asd22:
yalnız kıskançlık diyosun,wieli abartıda sınır tanımamışsın.gerçi ben krasic zamanı da hatırlıyorum forumu,sonrası malum.övmeye devam et.
Ben de Hollanda ismi gecince gelen butun hollandalilar muthis oluyor akimina karsilik bu sekle gelmis olabilirim , zira bizim gozumuzde ismi sabri ,ismi serdar olunca mutlak bir kesinlikle hollandali veya ingilizden kotu olmasi gerekiyor
yalnız kıskançlık diyosun,wieli abartıda sınır tanımamışsın.gerçi ben krasic zamanı da hatırlıyorum forumu,sonrası malum.övmeye devam et.
Bu biraz maxi peraire sabriden iyi değil gibi oldu...
İsmi hakan şükürdü ergün pembeydi okandı suattı tugaydı da biz mi sabri serdar diyoruz adamlara ??? neyse o işte serdar'da sabride vasat futbolcudur.
Tamam etmez hatta hiç bir oyuncumuz fenerin hiç bir oyuncusundan mevki olarak iyi değil. Muslera sneijder hariç diyeceksin sen demeden ben yazayım.
linnesi daha tam göremedik ama linnes de carole gibi akıllı ve çok iyi bi transfer çıkacak..wiel iyi transfer olabilir ama fazla abartmışsın,bu biraz sinir bozucu.Ben abartı yapmıyorum. Krasic Nani ve ya Persi transferi içinde bir cümle sarfettigimi hatırlamıyorum. Wiel transferi başarılı 1 transferdir. Bekleri Salih Tarık Sabri Linnes olan takımın taraftarları olarak bu transferi eleştirmemiz komik oluyor. Gülünç duruma düşmeyelim.
Bosa kurek cekiyorsun . Oradaki durum ayni davranisi yapan kisilerden birine ceza verilip birine verilmemesinden ciktigini biliyorsun ,bende ekran goruntuleri var , ozcan togayla maillesmelerim var , buraya onlari mi koyayim Fatih ?
surekli zikrettigin kelimenin manasi , aslinda inanmadigi seyleri insanlari galeyana getirerek inandirma cabasi mi ?
ben gercekten ve samimi sekilde sozlerimin sonuna kadar arkasindayim , hollandadan gelmis bir adami ,daha ulkede topa vurmamisken hemen turk oyuncularla kiyaslayip goklere cikarmayi elestiriyorum .
bunu da cok degil gecen seneden orneklerle anlatiyorum , persie ve nani su an fb nin musteri bulsak da yollasak dedigi , performansindan tiksindigi adamlar , peki biz bunlar icin agitlar yakmadik mi ? ayni tarzda sneijdere maassini arttirip sozlesme uzatmadik mi ?
bunlar herhalde wiel den kat be kat iyi adamlar ismen , fakat kluplerindeki halleri ortada ,bunlarin olusturdugu ulkenin milli takiminin durumu da ortada
analiz becerisinden yoksun sekilde millete camur atacagina su yazdigim seylere varsa fikirlerin cevap yaz da saga sola satasmaktan ote bir fikrin var mi insanlar anlasin
Bunlar wiel felan duyunca aziz başganlarını sevmeye başlamıştır geneakp seçmeni gibi bu adamlar.
Ben de Hollanda ismi gecince gelen butun hollandalilar muthis oluyor akimina karsilik bu sekle gelmis olabilirim , zira bizim gozumuzde ismi sabri ,ismi serdar olunca mutlak bir kesinlikle hollandali veya ingilizden kotu olmasi gerekiyor