Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dejavu gibi yine forum şikeci şerefsizlerin transferlerini kurcalıyor, sülaleni 30 milyon sevsin dursun.

Kimsenin sevdiği yok kardeşim biz neden bu kalibrede oyuncu almıyoruzda serdar aziz gibi vasat adama tonlarca para saçıyoruz bunun peşindeiz.
Sizde ısrarla bunları anlamıyorsunuz.

Yoo ben bişey demedim ki ? zaten dursunun ne olduğunu herkes biliyor artık ama sezon bitince sövülen aziz şimdi yine övülüyordur diyorum...

Wiel yine süperstar olmus; dövmeleri var diye herhalde.

Dön geçen seneye persie nani geldi yıkıldı ortalık.Oynadı oynamadılar 2. oldular biz ligi 6.bitirdik deplasmanda maç kazanamadık.
Önce kendimize ligi nerde bitirdik hangi mevkilere ihtiyacımız var kalbur üstü 3 adam almadıkları için geçen sene ligi 6.Bitirdik.Ve yönetim hala daha geçen seneden ders almamış forvet yok orta saha yok sağ kanat zaten yok...

Emrah başsan serdar aziz'i alıyoruz buna isyan ediyoruz biz neden 3 tane iyi oyuncu almıyoruz alamıyoruz kimse kalkıpta para yok demesin parası olmayan klüp 4.5 denizli 4.5 serdar aziz 2.5 don denen öküzü gidipte almaz var demekki paramız ama doğru transfer yapmıyoruz.

Dövmeli kaslı adamlardan hoşlanan var mıdır bilinmez ancak göbekli ve kıllı futbolculardan hoşlananlar olduğu bir gerçek :asd22:

zaten ayrimimiz orada basliyor , seneye wiel ile ilgili bu yorumlar olsa laf etmem edemem , cunku ortaya koydugu bir sey uzerinden yorum yapilmis olur , fakat adam daha birak maca cikmayi , imzayi yeni atiyor , durun bi , oynasin gorulsun , sonra bu islemin fb adina dogru , bizim adimiza kacmis bir firsat oldugu konusulabilir ,o zaman itiraz edilmez zaten

eger gecen seneki mantikla ilerlersek , nani ve persie icin adeta agliyorduk , yalan degil .. e neden ezeli rakibimiz ikisi icin de musteri ciksa da yollasak derdindeler ?

demek ki aradan gecen 1 senede beklenen alinamamis ... ben de buna iyi yirtmisiz derim mesela .

krasiclere , guizalara eskilere gitmiyorum .. ayrica benim soyledigim biraz yanlis anlasildi ,ya da ben tek gerekce oymus gibi ifade ederek hatali yazdim , tabi ki hollandali her oyuncu icin bunu soyleyemem, ama ispanyada ,ki ispanya harika bir donemdeyken gol krali guiza geldi .. peki nasil bir etki yaratti takiminda ? su an arkasindan aglaniyor mu , kurtulunduguna seviniliyor mu

demem o ki , once bir oynasin , bir ilk devre bitsin , ona gore degerlendirelim

Linnes'e de şans vermek lazım. İbrahimoviç'e orta açmak var, Umut Bulut'a orta açmak var. Takımda bir sistem olduğunda Linnes olacak, inşallah.

linnesi daha tam göremedik ama linnes de carole gibi akıllı ve çok iyi bi transfer çıkacak..wiel iyi transfer olabilir ama fazla abartmışsın,bu biraz sinir bozucu.

Carole ağırlığını koydu formayı aldı, mükemmel 1 transfer oldu bizim için. Linnes için aynı şeyleri söylemek zor, çok şans bulmadığı doğru ama şans bulduğu anlarda da pek bir şey göremedik. Yine de Linnes'ten tam anlamıyla umudumu yitirmedim.

5 senedir böyle.ersan gülüme de ağlamışlardı.
Ben 6-7 yıldır üyeyim Wesley ile drogba dönemi hariç o itler forum için hep bizden iyi oyuncular aldılar, şampiyonluk sayıları belli bu dönemde.
Ancak bu dönem farklı ciddi anlamda sıkıntılı bir yönetim var kuşların değil diğer Anadolu takımlarının bile bizden daha iyi hamleler yapacağı malum.

Sahada isimler oynamıyor beyler bu kadar itibarlara aldırış etmeye gerek yok. Rezil kadroyla adamların elinden 2 ay önce kupa aldık daha. Bu loserler değil Wiel'i Messi'yi alsa gene aynı bok.

Fb'yi bırakın şu transfer döneminde su ana kadar bizim kadar saçma hamleler yapan bir başka takım yok. 12 milyon euroluk serdar yatırımı yapıyorsun stoper kaliten hiç artmıyor ya da biraz artıyor. Hamit Sabri ile sözleşme yeniliyorsun, gençleri göndererek güya tasarruf yapıyorsun. Geçen sezon başı aynı şeyler yapıldı sonuç ortada.

Öyle olması gerekmiyor tabi ki. Oyuncuları milliyetlerinden ayrı değerlendirsen daha iyi olur. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, üst düzey liglerde zaten sabri'den serdar'dan kötü oyuncu barındırmazlar.

aslinda burada bjk guzel bir ornek , adamlar atiba bir isim degil , sosa pek bir isim degil , q7 isim ama dususte bir donemdeydi , yine sneijder persie diyecegim ama mecburen , bu adamlarin tekine verilen paradan daha azina 3 tanesini oynatiyorlar ..

ve yanlarinda tolgay , necip , olcay , frei , serdar kurtulus vb adamlar vardi .. yabancilar marcelo , pedro , kalede tolga..

herhalde boyle bir takim kursa GS , gidip tesisler basilir , burasi balikesir spor mu diye , gomez harici adam yok denir ... peki neden bjk basarili oldu , ki gs 1 fb 2 , bjk 3 bile olsa basarili sayilirdi bu puan ve bu oyunla

demek ki , sohretli , unlu , cok para verilen adamlar olmadan da bu is mumkun

gerets in takiminda , sasa ilic , mondragon , cihan , orhan ak filan ilk 11 oynuyordu ,iyi bir forvet hattimiz vardi , goller kacirdiklarinda tromsoye elenip , attiklarinda 83 puanla anelka alex appiah li feneri geciyorduk

her zaman soyluyorum , oyuncular ne sanildigi kadar iyi , ne sanildigi kadar kotu , onemli olan kendi aralarinda o sinerjiyi , o istegi yaratacak bir grup kurabilmeleri

bu en alttaki amator sporlarda bile boyledir . . sutopu oynadigim donemde antrenorlerin zaman zaman ilk 7 de garip degisiklikler , kamplarimizda anlam veremedigimiz yeni cocuklar turettigini gorur sasirirdik , fakat bunlar kendilerini sevdiren , uyumlu , saygili tipler olurlar ve kendilerinden yetenekce iyi olanlari gecip takimca asama kaydetmemizi saglarlardi , magrur ve bencil olanlar ise hala yetenekli olur ama baska takimlarda surekli 2 incilik 3 unculuk yasayan kadrolarin yildizlari olarak kalirlardi

gecen sezon herkes bjk nin oynadigi futbola ,arkadasliga , butunlesmesine imrendi .. neden ? o aciyi yasayip ,defalarca paralar sacip , sonra deniz bitince dogruya dondukleri icin

SON DAKİKA // Beşiktaş, Omeruo'nun kiralanması için Chelsea ile her konuda anlaştı. via @firatgunayer

Ammmma lagaluga yapmisiniz beeee

Wieli izleyen hic olmamis cok belli

Bu herif gg nin sol ayak taraginin cücük kemigi bile olmaz rahat olun malin teki

Dövmesi yok sanırım fazla kaslı sayılmaz fakat yine de iyi transfer.

Omereu marcelo rhodolfo pazdan bjk icin iyi stoper rotasyonu olur. Rhodolfo iyi dönerse sıkıntı yaşamazlar pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt