Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
approved-29149_960_720.png

gueye nasil olur villaastondash

Gökhan Gönül'ün kanlı forması Fenerbahçe müzesinden kaldırıldı

CmW8benW8AARaja.jpg

:asd:

Yönetim, Sabri Sarıoğlu ile "1.25 M € + puan başına ücret" kazanacağı 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. (Hürriyet)

ali naci bi sus
Kuzenimin kongolu eşi sabri için kongoda dogsaydi asla futbolcu olamazdi turkiyede nasi futbolcu olmus berbat bi adam cok kotu dedi ta ben utandim la :)

peki öyleyse

yani demem o ki eylül ayında "ulan bari rodallegayı alsaydınız" dedirtmesinler taraftara ve riekerinke

ki yüksek ihtimal dedirtirler, demek istediğim o

Bu yönetim ile daha çok bari alsaydınız deriz hocam çok eksik var 0 transfer var...serdar azız piyangodan.

Koray'ın saçlarına bakılırsa Bundesliga'ya dönecek gibi.

@yener

2003-2004 te bjk demissin ama fb oldu o sene .. o da surprizlere eklenebilir , bjk bekleniyordu

gueye nasil olur villaastondash

Villa da gecen sezon aslinda herkes rezil di, Gueye de dahil

top kapma orani iyiydi galiba ama kazandiklari toplari hatali paslarla yine kaybediyordu hemen; yine de fena topcu degil

ama galiba 7 milyon pound gibi rakam istiyorlar mis

Tam tahmin ettiği gibi olacak lig önümüzde 2-3 sene..

Biz muhtemelen bu çapsızlarla en iyi 2 veya 3. oluruz önümüzdeki 2-3 yıl içinde..

Bjk muhtemelen şampiyonluğu kaptırmaz önümüzdeki 4 senede kaptıracakları şampiyonluk sayısı anca 1 olur onu da fb dağılmasın diye yaparlar.. Altın senelerini yaşayacaklar Vodafone Arena ile birlikte..

Ben lkubün bu anlayışından kolay kurtulamayacağını düşünüyorum..

Kısaca önümüzdeki 4-5 sene bizim için küçülme yılları olacak..

Son düzenleme:
Seneye şampiyonluk ihtimalleri

%33 BJK
%33 TS
%33 Bursa
%1 Diğer

mevcut şartlarda durum böyle.

Emin olun ki yildiz futbolcularda gözüm yok. Yemin ederim yok ya. Van der Wiel, Nani, Van Persie vs. hicbir önemi yok.

Gecen sezon gördük, Avrupa sampiyonasinda da görüyoruz. Bana Izlanda, Galler gibi takim kurun, baska birsey istemez.

Genc, hirsli, 90 dk boyunca 10 futbolcunun da kostugu, savastigi, top yaptigi bir takim kurun. Kimse sizden yildiz istemiyor.

Ama bunu yapmak icin de dogru hamleler yapmak lazim. Futbolu bilen, modern, vizyonu olan genc adamlar yapmali bu planlari.

Mehmet Özbek degil anasini satayim.

%1'i kendi içinde yüzdelere böldüğümüzde orada %25'ten fazla şansımız olduğunu söyleyebilirim.

2006-2007 kadromuz yada geçmiş sezon inanç yokken 4.yıldızı nasıl aldıysak yine oluruz bence.

Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Transfer - Selcuk
Sinan - Sneijder - Podolski
Transfer

not bad​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt