Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2m alan yedek mi olur,gitmiyorsa u20ye göndereceksin sıktı artık bu durum

Yonetim'de vermesin ozaman abi 2m, suc oyuncularda mi... bana gore de olcan yollanmali, gelmesi bile bir hataydi, hele de 5milyona... ama yollanmaz, gercekci olmak lazim...

serdar aziz transferinde aynisi, sen oyuncuya 1.5m versen adam hayir mi diyecek? gecen sezon 32 yasindaki hamit'e 2,75m verdiler, vermeyin ozaman... yerli oyuncularin cogu buyuk paralar kazaniyor dogru da yonetim de vermesin ozaman.

Size kalsa bu takım transfer yapamaz. Biliyorsunuz ki selçuk direk 11, e gelecek oyuncu yedek olduğunu bile bile gelir mi?

Ya takımda gol atcak adam yok beyler saviola kıvraklığı ve hızında batistuta karizmasında ve bitiriciliğinde olmasa da biri lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5c03b52b3fffce897382a0806326376e.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazıl Ünverdi ‏@funverdi 1 uur1 uur geleden
BİLGİ | Macar oyuncu Szalai ve Juventus'tan ayrılan Martin Caceres G.Saray'ın transfer gündeminde yok!

Fazıl Ünverdi ‏@funverdi 32 min32 minuten geleden
Bu arada, G.Saray'ın yeni transferi Emrah Başsan da bugünkü idmanda yerini aldı.

ne yapiyor bunlar ya bu emrah nasil antremana cikmis? riekerink adami deniyormu nedir cok tuaf seyler oluyor son zamanlarda

fener wiel'e 3 civarı yıllık verecekmiş 3te imza parası oha

İyi geçirmişler. Defansif açıdan kötü olduğunu görünce anlarlar nasıl bi kazık olduğunu.(bizimkilerden kötü demiyorum, sadece 3 imza 3 de yıllık alıyorsa ben Evra gibi olmasını beklerim)

herkes transferlere basladi... biz de sadece yerli oyuncu transferlerine basladik... yabanci oyunculara gelince gorusme 1 ay, anlasma 1 ay suruyor anasini satiyim bir yonetim bu kadar mi beceriksiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt