Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorum ya 3 transfere şu takım şampiyonluğa oynar, kombine de satar neden ısrarla yapmıyorlar anlamak mümkün değil.
1 tane süperstar forvet alıcaksın, 1 ön libero 1 tane de komple orta saha. Şu 3 oyuncuyu kaliteli alsalar Sneijder'i dahi satsalar takım alır götürür.

bu yıl fb sampiyon yapılacakta o yüzden.

seneyede biz oluruz.

Besiktas kolarovu bitiriyor

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

3500 kombine satmisiz

Besiktas kolarovu bitiriyor

Bitirsinler Beşiktaş çok yanlış yönde ilerliyor. Maaş dengesi alt üst olucak takımlarında seneye çok pis dağılıcaklar. Herkes ucuza oynuyordu feda ayağına şimdi yeni gelenler güzel sözleşmelerle geliyor isyanlar başlar. O çok para alıyor o koşsun dediği anda diğerleri takım dağılıyor.

Bitirsinler Beşiktaş çok yanlış yönde ilerliyor. Maaş dengesi alt üst olucak takımlarında seneye çok pis dağılıcaklar. Herkes ucuza oynuyordu feda ayağına şimdi yeni gelenler güzel sözleşmelerle geliyor isyanlar başlar. O çok para alıyor o koşsun dediği anda diğerleri takım dağılıyor.

Basının sallamasıdır bence. Eğer sallama haber değilse 2.1 vermişler. Dengelerini bozacak para değil.
Ama bence alamazlar. Saçma topçular alıyorlar bu yaz.

West Ham are in a battle with Besiktas for Fiorentina striker Mario Gomez.

Fiorentina, Mario Gomez'i isteyen West Ham'dan £4M istedi.

şu fenerin ilgilendiği hakim ziyechle bizde ilgilenmeye başlamışız eğer olurda alırsak yönetim geldiğinden beri en iyi işi yapmış olacak.

Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk

Şu Bilic de amma Süper Lig'de oynamış topçu istiyor be

Burak, Emenike, Töre, Gomez vs. vs.

Yönetim, Hamit Altıntop ile son iki sezondan kalan 1.6 M €'luk alacağına karşılık sözleşme yeniledi. (Cumhuriyet)

Galatasaraylı taraftarlar, kötü yönetimi protesto etmek için sosyal medyada @GalatasaraySK hesabını takipten çıkarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt