Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
tellesin yerine real betisli varela gelecekmiş
daha potansiyelli oyuncu bulunabilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tellesin yerine real betisli varela gelecekmiş
Aynen dediğin gibi kardeşim. Babasından annesinden banane, onları karıştırmak değil düşüncem.İtoğlu derken Can kardeşim Hamza'nın bizzat şahsına yönelik bir söylemde bulundu. Bazen insan kendi evladına bile kızarken hani der ya, "eşşoğlueşşek" burada kişi ben eşşeğim, sen de benim oğlumsun anlamında demek istemiyor herhalde. Hamza'ya söylenen itoğlu it kelimesinde de hedef baba değildir. Kimsenin anasına babasına saygısızlık yapma niyetimiz yok. Kendi adıma konuşuyorum. Can BÜYÜK kardeşim de yapmaz diye düşünüyorum.
Daha fazla küfürü hak ediyoritoglu biraz agir degil mi? hamza'nin gecmisini bile bile bunu soylemek ne kadar dogru... hamza'yi elestir, tabi haddime degil ama itoglu kelimesi biraz saygisizca...
Hamza hocamız aslında daha güzel iltifatlara layıktır ama forum kuralları izin vermiyor ne yazık kiyine Hamzaya iltifatlar edilmiş burada. Çok güzel Hemen Like verdim![]()
şu orta sahaya okey:
Gunnarson-Delaney-Johansen
Yaratıcılık eksik.
Sneijder olmalı birinin yerine.
Delaney'i alma o zaman
6 numara Gunnarson
8 numara Johansen
10 numara Sneijder
Evet.
Fakat Sneijder'i 10 numaraya hapsetmek yerine orta üçlüde oyunun içinde olmasını sağlamak daha mantıklı.
Riekerink de o şekilde oynatıyordu zaten.
Kupa finali vs.
zaten yanında gunnarsson ve johansen gibi iki oyuncu olursa çok daha rahatlar yükü
müspet
Gunnarsson
Sneijder Johansen