Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorma renkdaş yabancı sınırı yok ve biz hala Türk Stoper almanın peşindeyiz hemde 20 milyon Tl maliyet ederek yazık hakikatten üzücü bir durum neyseki kombine almaktan vazgeçtim
Kim kurtarırsa kurtarsın klübü daha dün GALATASARAY KONGRE ÜYELERİNİNDİR diyenler bugünde çıkıp vay efendim.Taraftar destek versin demesin

Yabancı sınırı yok diye bir şey yok.

Hadi geniş kadroyu geçtim, her maç kadronda 7 tane yerlin olacak en az. Her an oynamaya hazır 7 yerli. İlk 11 kalitesinde mümkünse.

Serdar'dan sonra İnler'i, Nuri'yi, Eren'i falan da alsak gayet güzel olur.

Yerli kalitemizin yetersiz olduğu açık.

riekerink umuta kalınca pişman olmayasın

Açıklama çok yerinde demekki Rodallegayı yedek değil 11 santraforu olarak görüyolarmış lakin

Riekerink veto etti gibi haberlere hazırlıklı olmakta fayda var Songu ve Neusu da veto etti haberleri çıktı.

Neus tamam iyi oldu da bunlar beceremediği her transferi Riekerink veto etti gibi lanse edecekler.

Mesela Delaney ve Johansen olmasa yetersiz buldu gibi haberler duyma olasılığımız çok yüksek.

Ayrıca adama sormazlar mı Akhisarda üstüne sistem kurulu Rodallegayı almıyorsun da , Antalya da sistemde bazen yeri bile olmayan Emrahı niye alırsın?

Riekerinki yiyecekler

Neustadter'i sadece geçen sezon sakatlıklardan dolayı stoperde oynadı,bence bizim için gereksiz olurdu,fener beni ilgilendirmiyor..biz Chedjou'yu satıp lider bir stoper almalıyız

s.aziz'de bomba. müzmin sakat cıkarsa kimse şok olmasın.

neustader inş. kelek çıkar. kjaer üst düzey bir stoper, yanında kelek bir adam olursa onuda bozar.
kjaer mehmet topal ve josefin arkasında parladı.istikrarlı mı göreceğiz.

Yönetim; Emrah Başsan, Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu'nun sözleşme detaylarını bugün KAP'a bildirecek. (Milliyet)

Neustadter'i sadece geçen sezon sakatlıklardan dolayı stoperde oynadı,bence bizim için gereksiz olurdu,fener beni ilgilendirmiyor..biz Chedjou'yu satıp lider bir stoper almalıyız
peki böyle biri nasıl ders niteliğinde bi transfer oluyor? tam olarak stoper bile değil.önliberoda dümdüz biri ki...fenerde zaten o bölgede dümdüz adamlar var.fenere yorum yaparken tuhaf oluyo bu forum.

Kjaer-Alves>Kjaer-Neustadter olur savunma arkasına atılan her top tehlikeli Neu çok ağır,Wiel de defans özelliği zayıf bir isim şimdiden bek-stoper arasına atılan tpları görür gibiyim

Vallahi adam takır tukur transferlerini yapıyor, biz yok serdar aziz yok emrah başşan yok delenay bunlar kim oğlm ya.Birde millet bu isimlere seviniyor akıl alır gibi değil.

Yönetimin kestiği cezalara sert tepki geldi. Yabancılar FIFA'ya gidecek, yerliler artık senet kabul etmeyecek. (HT)

burada özellikle izleyen bilen arkadaslar bu roman neudstare cok laf ettiler stoper icin kazma filan diye şikeciler alınca övenler olacakmı bakalım

birde bu emrah başsan volkan şen sümüklüsü kadar katkı yapamazmı bize ben cocugu hiç izlemedim antalyada

rodellega'yı 250-300b euro'dan sebep almıyoruz ama s.aziz'e 4.5m euro bonservis verebiliyoruz.

bu yönetim bu kulübü 10 sene geriye götürecek.

artık taraftar olarak twet'ı patlatmamız gerekiyor.

peki böyle biri nasıl ders niteliğinde bi transfer oluyor? tam olarak stoper bile değil.önliberoda dümdüz biri ki...fenerde zaten o bölgede dümdüz adamlar var.fenere yorum yaparken tuhaf oluyo bu forum.

satmadan alamıyorken,boşta oyuncuyu transfer ediyorsun,oyuncu iyi çıkar kötü çıkar doğru politika bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt