Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neustädteri beğenmek için ya malın teki olmak lazım ya da hiç bir maçını izlememiş olmak.

Umarım alırlar o dümdüz herifi. Bizim Selçuk dan bile daha garantici daha pasif bir eleman.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

perşembe de skrteli açıklayacaklarmış
3 m bonservis

Neustadter ön liberoda iyi bir adam.

Stoperde oynayacaksa ki öyle oynayacak ne kadar katkı vereceği meçhul.

bizim basına göre 3 milyon,ahmet ercanlara sorsan fener atıfa para vermemiş.sivas yöneticisi 2,5 milyon avro diyo.skrtel 5 milyon avrodan aşağıya gelmez.

valla ahmetin dediğin her şey doğru
ondan bu da doğrudur diye tahmin ediyorum
hani para tutmasa bile geleceğini biliyor

Nöştader = Rus Donk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim; Jem Karacan'ın sözleşmesini, iki yılda alacağı 1.5 M € yerine 1 M €'yu kabul edince feshetti. (Fotomaç)

skertel nerden cıktı yaw. fb defansı taş olur malesef.

FB ile ilgili yorumların arasında tutan var mı hiç renktaş?

Geçen sezon da transferlerden sonra açık ara ligi götürürler diyordun, hatta son 1-2 haftaya kadar şampiyon olacak diyordun yanılmıyorsam.

Totemse tebrik ederim.

kendinizi kandirmayin ifbnin sampiyon olabilecegi tek alan transfer sampiyonlugudur
ha bide masa tenisi tabi
gerisi ezik medya ve yandaslarinin pompalamasi...

Neustadter ön liberoda iyi bir adam.

Stoperde oynayacaksa ki öyle oynayacak ne kadar katkı vereceği meçhul.

Bence tam tersi.
Onlibero için aşırı ağır ve baskı altında yüksek oranda pas hatası yapıyor.
Stoper olarak yer tutmayı biliyor havadan etkili dengeli sayılabilir ama genel olarak vasat.

Nevzat sneijderi yollmak için bugün hangi haberi yaptı acaba?
Bak yazın bi köşeye nevzat dursunun tetikçisi..

Abi bu İrlandalı Jeff'den haber yok mu? Bir ara teklif yapıldı falan deniyordu ne oldu o iş?

Bu yönetimden beklenmeyecek düzgünlükte hareketlerdi hemen arkası kesildi zaten haberlerin...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tam tersi.
Stoper olarak yer tutmayı biliyor havadan etkili dengeli sayılabilir ama genel olarak vasat.
Bu adamın pas yüzdesi hep yüksek. Selçuk gibi al gülüm ver gülüm yaptığı için. Riske girmediği için pas hatası da minimum seviyede oluyor neredeyse.

Teknik olarak kısıtlı olduğu için zaten orta saha için yetersiz. Millet bu adamı niye stoper olarak değerlendiriyor anlam veremiyorum ben açıkçası.

Tamamen zorunluluk ve mecburiyet yüzünden stoper oynadı bu sezon. Bu oynamasa sol bek Kolasinac stoper oynayacaktı. Orijinal pozisyonu stoper olmayan adamı stoper için almak mantıksız.

Neyse bize gelmedi en önemlisi bu. Fener de ne halt yiyorsa yesin umrumda değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bence tam tersi.

Stoperde Topal'dan bile kötü.

Ön liberoda Topal kadar iyi.

Bana göre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt