Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahanda bende buraya yaziyorum bunlar tek forvet alacak nede olsa umut var podolskide oynar diyecekler.

Fener istedigini aliyor

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

10 gün transfer beklemeyin nede olsa bayram der bu dursun

Stoke confirm interest in ex-#MUFC winger Nani

Futbolculara verilen ceza ne büyük sacmalik lan? Bu oyuncular bu nefretden, sinirden top oynarmi simdi? Ben olsam bende oynamam.
Sezon basinda böyle böyle yaparsaniz ceza alirsiniz dedilermi? Dediklerini sanmiyorum. Simdi tak diye oyunculari soymak icin böyle bi ceza uydurmak nedir, o futbolcularin motivasyonunu ve moralini yüksek tutmazsan zaten mahfoldun demektir. BUGÜNE KADAR DUYDUGUM EN REZALET CEZA BU EGER DOGRUYSA

900545a56886bca9a40322b7900d909a.png

Ali Naci :red:

Fbden cacık olmaz arkadaşlar çok gol yerler bu sene ayrıca topal souza banko oynayacak yani nani de olmazsa gol de atamazlar yaratıcılık sıfır olur..bu ligde son yıllara bakın bizim rakibimiz hep biziz..ya td kötü olur ya başkan..bunlardan biri bile iyi olursa banko şampiyon oluyoruz zaten bu ligde..2 sene şampiyon olduk terim gitmese aysal gitmese 5 sene daha şampiyon olurduk..hep içimizde sorunlar..

Galatasaray'da 3 Temmuz itibariyle satılan veya yenilenen kombine sayıları:
2015 - 27.000
2016 - 1.573 (Lig Radyo)

Şikeciler Valbuena'yı da almış diyorlar,en azından Ziyech'i alamadılar

Bunlara UEFA tarafindan uyari gelmemismiydi? Nasil aliyor bu sikeciler bu oyunculari

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt