Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------Muslera
Sabri Aziz Semih Carole
---------Hamit Selçuk
Emrah---------------------Sinan
--------Umut Podolski

Sayin admin küfür serbest olsun bu sefer ciddiyim lütfen

Umutbulut ve emregüral ikilisi çok can yakacaktır. Emrahında paslarıyla bunları besliyeceğini düşünüyorum. korkutucu bir hücum hattı oldu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer neyse de Riva'yı satamadan Dursun'dan kurtulsak. Gerçi satmışta olabilir ya bilemiyorum.

Hayır emre genç bir adamda değil gelmiş 27 28 yaşına bu zamana kadar bizde oynayabilmek için hangi takımda ispatlamış kendisini..alternatif olacaksa alcaksın 17 18 yasında adamı

Muslera
Linnes chedjou serdar Carole
Dzemaili selçuk
Sinan sneijder bruma
Podolski

Tamam buna fitim almayın oyuncu yeter

3efe1ce17d1129ac07781326752e73e6.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Kadromuz süper oldu yanlız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır emre genç bir adamda değil gelmiş 27 28 yaşına bu zamana kadar bizde oynayabilmek için hangi takımda ispatlamış kendisini..alternatif olacaksa alcaksın 17 18 yasında adamı

17-18 yaşındaki adamın düzenli maç oynaması lazım gelişmek için.

Alternatif için bu yaştaki oyuncular daha uygun.

Emre ve Emrah transferini olumsuz bulmuyorum fakat neden Sabri ve Hamit'le sözleşme imzaladık anlamış değilim. Hamit ne zaman sahalara dönecek belli bile değil. Sabri 500bin €'ya kalsa tamam 1 sene daha kalsın ama o aldığı para nedir Lamborghini parası sanırım.

Masallah bugun iyi transfer yaptık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tarık,Donk,Olcan,Umut,Salih İsviçre kampına götürülürse artık takip etmeyeceğim kamp-transfer sezonunu

Adam akıllı iki forvet iki orta saha alınmazsa bağlatmam lig tv hiçbir maçıda izlemem yeter anasını satayım olmaz olsun böyle yönetim

Brumayı ve Dzemailiyi satar bu gerizekalılar şimdi Hamit ve Emrah transferlerinden sonra.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

17-18 yaşındaki adamın düzenli maç oynaması lazım gelişmek için.

Alternatif için bu yaştaki oyuncular daha uygun.
18 yasında adam gayet alternatif olabilir bence son 30 dakika koyarsın oynar..bu gibi belli bir yaşa gelmiş ve kariyeri sıfır olan bir adam kenarda bekleyeceğine 18 yasındaki cocuk beklesin en azından umudumuz olur.

Sabriye1,5 Hamite 1,5 dembeleye 2 milyon imza parası yok ırkçı şerefsiz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt