Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder hiçbiyere gitmez yazın kenara resmi hiçbişey yok dursun da o kadar aptal değil kombinelerin hali ortada

Selçuk da hafiften uyarıyı aldı bence hem johansen i hem delaney i alıp(yada hendrick) selçuğa rekabet için yer açacaklar ki mantıklı

Hamit umarım işe yarar 300k artı maçbaşları çok da kötü değil bence

Emrah da iş yapabilir yapmazsa da göndeririz bu kadar basit

Önemli olan golcü kim olucak en mühim mesele hatta golcüler

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun basganimiz yarin bayram'da cornelius+delaney bombasini patlatabilir :D

Bu sene hiç takip etmiyorum kim gelmiş, kim gitmiş burası olmasa haberim olmayacak böyle mutluyum la buraya girince sinirleniyorum.

Sneijderinde yedi başını şerefsiz.Bu saatten sonra hayır gelmez o adamdan.Fırsat kolluyor göndermek için.Saçma sapan ceza uygulamaları getirdi gerizekalı.Yakında musleraya fazla degaj attın diye ceza kesebilir.

Sneijderinde yedi başını şerefsiz.Bu saatten sonra hayır gelmez o adamdan.Fırsat kolluyor göndermek için.Saçma sapan ceza uygulamaları getirdi gerizekalı.Yakında musleraya fazla degaj attın diye ceza kesebilir.

Sneijder ve Muslera da yollanırsa 1000 kişiye oynarız artık içeride,o kadarını yapamaz demek istiyorum.

Sneijder maç kazandırır Badou şampiyonluk

Bu riske girecek sanırım Dursun başkan

Ümit catar gibi naif bi insanın kalbini kırdı bu taraftar daha kotu gunler bizi bekliyor bugün hamit haberi ile biraz rahatladık cok sükür

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder hiçbiyere gitmez yazın kenara resmi hiçbişey yok dursun da o kadar aptal değil kombinelerin hali ortada

Selçuk da hafiften uyarıyı aldı bence hem johansen i hem delaney i alıp(yada hendrick) selçuğa rekabet için yer açacaklar ki mantıklı

Hamit umarım işe yarar 300k artı maçbaşları çok da kötü değil bence

Emrah da iş yapabilir yapmazsa da göndeririz bu kadar basit

Önemli olan golcü kim olucak en mühim mesele hatta golcüler

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vay arkadaş o kadar olumlu bir tablo çizmişssin ki yani Efkan Ala yerine içişleri bakanlığına yarın git başla..

yanliz bu hamit 1 hafta sonra yine sakatlanirsa nolur acaba.
bu taraftar kafayi yemisken neler olur bilemiyorum.

Bursaspor'da yeni transfer Bilal Kısa, yıllık 2 milyon 422 bin TL sabit ücreti alacak.

CmiYAObWAAIpCaV.jpg

Enes Ünal, Manchester City ile sezon hazırlıklarına başladı.

Dursun Ceyhun'u alır anca.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Serdar Denayer Carole
Bruma Selçuk Tachtsidis Podolski
Sneijder
Rodallega

S: Cenk, Chedjou, Hakan, Sabri, Sinan, Emrah, Andone

Bu kadroya kimler "tamamım" der?​

bu sabri ve hamitle yenilenen sözleşme nedeniyle ve tabii donk,salih dursun gbi gereksizler yüzünden batuhan ergün,muhammet,doğuşcan ve ibrahim demirbağ takımdan ayrı çalışmak zorunda kalmış.malum kadro şiş..

bari tarığı,donku ,salihi gönderin de gençlerin önünü kesmeyin bıdık hacolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt