Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isviçredeki kampa doğuşcan,muhammet,ibrahim demirbağ,batuhan ergün ve gökay güney kesinlikle götürülmeli.

Sergen kardeş transfer sezonu başında Dzeko,Song,Skrtel,Dembele haberleri çıktığında inanmayın bu haberlere,beklentiyi yükseltmeyin dediğimde transfer sezonu sonunda görüşürüz diyordun, bakıyorumda transfer sezonunun sonunu beklemeden transferlerden umudunu kesip, özkaynaklara bağlamışsın tüm umudunu. Sonunda gerçeği görmene sevindim

Sent from my iPhone using Tapatalk

haberleri simdi gordum. e yuh be arkadas yuh.

ulan sabrinizde, hamitinizde, serdar azizinizde, emrahinizda batsin be arkadas. bu ne ya.

insallah bu capsiz yeteneksizlerin hepsi yuhalanir ilk mactan (gerci hamit yuhalanmaz cunku reis sakat baslayacaktir sezona).

basari masari istemiyorum anasini satayim. her mac puan kaybi yasayalim ki defolsun gitsin bu kan emici capsiz dursun ve ailesi.

yeter be.

biktim vallahi biktim.

13 Ağustos'ta beşiktaş maçı var ve kampa 5 gün kaldı hala 2 orta saha ve minimum 2 forvet transferleri ortada yok bu adamları nasıl biz kupa maçına hazır hale getirecez kadro kalitesi son 1 senedir bu şekilde gözüküyor fakat hiç mi görüştüğün bir futbolcu yoktu insan der bu sene takım kötü seneye planlama yapalım da haziranda transferleri bitirip kamp döneminde takıma adapte olurlar diye

Kaleci: Muslera, Cenk
Sağ Bek: Linnes, Sabri
Sol Bek: Carole, Olcan
Stoperler: Serdar Aziz, Chedjou, Koray, Hakan
Ön libero: TRANSFER, TRANSFER
Orta Saha: Selçuk, Dzemalli, Hamit
Kanat oyuncuları: Sinan G, Podolski, Bruma, Emrah, Yasin
10 Numara: W.Sneijder
Forvet: TRANSFER, TRANSFER

TRANSFERLER: Johansen(O), Delaney(O), Andone(F) , Cornelius(F) + Eren Derdiyok(Takasla)

Olcan, Donk, Umut, Semih, Tarık, Eray - umarım giderlerde çöplerden kurtuluruz :oley:

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Riekerink'in takımda görmek istediği Celtic'te forma giyen Stefan Johansen ile anlaştı." (Radyo Bilyoner)

Ali Naci Küçük: Thomas Delaney de transfer listesinde yer alıyor. Ayrıca #Galatasaray ön libero mevkisine ses getirecek bir transfer yapacak

Sneijder düsmanlari konusmasin

Stefan johansen h.o

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt