Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle işe takım takım değil çöpler ordusu gibi ,

aklı başında bir yönetim olsa sözleşmesi biten herkes ile vedalaşır çöpleri temizlemeye çalışır piyasadan bonservisi elinde olan adamları 2-3 imza parası verir,

takımın kalitesini yükseltir ama hersene nasıl oluyorsa takımın kalitesini düşürüyor ben de burada transfer yapacaz diye sabah akşam bekliyorum,

spor sitelerine giriyorum var mı bişey diye ama yok ,

üstüne üstlük Sneijder, Muslera, Bruma gidiyor haberleri görüyorum ulan orman çocukları siz mi oynayacaksınız bunları satınca elindeki değerli 2-3 adamı niye küstürüyon şerefsizler

Moderatör tarafında düzenlendi:
trabzonspor'a 2 milyon karşılığında olcanı verelim bence kabul ederler. hatta üstüne 500 bin euro daha verelim.

Bizim lige yabanci degil dedi gecen bu gözde ve iyi bir önlibero oldugunu soyledi, dun de ali naci ses getirecek önlibero alinacak dedi, kimse artik bu bonservisi elinde olan canavar önlibero :D
Bonservisi elinde olan orta saha oyuncu olarak bir isimi olan boateng var

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 1 uur1 uur geleden
Lassana nerden çıktı be, benim dediğim adam boşta. Hem Lassana'ya baya ciddi talipler vardı Premier Lig'den. Hayal kurmayın

bence seydou keita veya mohamed sissoko
Seydou keita 36 yasinda onu gec, sissokoda 31 yasinda zannetmiyorum bunlardan biri oldugunu

Noluyo la diaarralar sisssokkolar havada uçuşuyo..şunu söyleyim bu isimleri kullanan adamlar ön libero olarak bize gelmez

ali naci totoşunun dediği ses getirecek önibero alex song,mvilla,diarra olur,belki kranevitter.

Seydou keita 36 yasinda onu gec, sissokoda 31 yasinda zannetmiyorum bunlardan biri oldugunu

keita'yi gec diyorsunda gecen sezon as roma da 1 yil oynadi ve fena da oynamadi yani... 1 yil kalsa bile faydasi dokunur...

bu arada dnipro'daki douglas'in bonservisi elindeymis transfermarkta gore, hemen cökmemiz lazim, douglas serdar ikilisi arkada duvar olur

c9f375d9fa0821e1b023be3b9a714d16.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt