Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keita'yi gec diyorsunda gecen sezon as roma da 1 yil oynadi ve fena da oynamadi yani... 1 yil kalsa bile faydasi dokunur...

bu arada dnipro'daki douglas'in bonservisi elindeymis transfermarkta gore, hemen cökmemiz lazim, douglas serdar ikilisi arkada duvar olur

c9f375d9fa0821e1b023be3b9a714d16.png
Douglas kesinikle alinmali ama keita'yi bosver onun yerine Delaney isterim

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Yig•t atlı bi kacak aranıyor gorenler bana pm atsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demin Facebook da bir Dortmund taraftar sayfasında okudum. Mikitaryanın ayrılığından sonra yerine bizim kocagötlü Ardayı tartışıyorlardı :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ah dursun ahh ne vaatler ile geldin simdi taraftardan dayak yıyeceksin

Demin Facebook da bir Dortmund taraftar sayfasında okudum. Mikitaryanın ayrılığından sonra yerine bizim kocagötlü Ardayı tartışıyorlardı :D

arda ölür heralde dortmundda :D şaka maka bence ardanın futbol kariyeri bitti kafada bitmiş fizikende kaldırmıyor

ben 11 -12 yaşındaydım 2006 yılında..liverpool deplasmanında izlediğim o arda her yerde oynardı.

dortmund mkhitaryan transferini acikladiginda manchester united'e fena kapak yapmis :D

CmW3nMTXEAAke_4.jpg

son cümlelere dikkat :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt