Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Nani'nin 8.5 milyon Euro karşılığında Valencia'ya transfer olduğunu açıkladı

Nani ucuza gitmiş turnuva sonrası 15 ederdi,serbest kalma maddesi fenere fena girdi

8.5 o kadar fazla degil Nani icin, maddesi olmasaydi 5+ milyon daha fazla alabilirdi fb

1467510_Champions_League_Team.jpg

1467514_Champions_League_Team.jpg

1467517_Champions_League_Team.jpg

En az 3 tane rahat ilk 5'te bitirecek kadro çıkıyor bonservissizlerden.

Daha da çıkar hatta bir sürü adam kaldı dışarıda.

Johansen nasil bir oyuncu?

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nani gitmis diyolla, sevindim bu habere. Bu sezon etkili olabileceğini düşünüyordum.

Johanssen önlibero olarak mı alıyoruz? Bana daha çok iki yönlü ortasaha gibi geliyo da kendisi. Selçuk'u bi şekilde gönderip Johanssen'in yanına Delaney'i alırsak güzel bi ikili yakalama ihtimalimiz yüksek olur kanımca

D5803 cihazımdan gönderildi

Johanssen önlibero olarak mı alıyoruz? Bana daha çok iki yönlü ortasaha gibi geliyo da kendisi. Selçuk'u bi şekilde gönderip Johanssen'in yanına Delaney'i alırsak güzel bi ikili yakalama ihtimalimiz yüksek olur kanımca

D5803 cihazımdan gönderildi
Johansen 8 Numara.

sürekli Johansen'e ön libero diyorlar adam ön libero değil be kardeşim allah allah ya

Yönetim 300 bin euro ceza kesmiş sneijdere
Menajeri boyle ayak oyunları ile Galatasaray dan ayirimazlar Galatasaray i ve İstanbul u cok seviyor Fenerbahçe iddaa ları komik

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt