Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle de yapılabilir
Muslera
Linnes-Serdar-Chedjou-Carole
Sinan-Johansen(Selçuk rotasyonu)-Transfer-Bruma
Podolski-Transfer

ön libero için,Lass Diarra,Alex Song gibi tecrübe ya da M'Vila,Delaney,Gunnarson,Hendrick gibi daha uygun maliyetli isim olabilir
forvet için de,ya Bony,Remy gibi kiralık hamle+yanına Cornelius,Andone gibi uygun maliyetli isimler ya da Cornelius ya da Andone+Eren ya da Rodallega
Satın mı Sneijderi
M'Vila kaymak olur.

Ben daha cok rakitice benzettim?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torres e de benzemiyor değil :D

_84621890_stefan_johansen.jpg

Stefan-Johansen.jpg

Riekerink hocam gelir gelmez onun ne mal oldugunu anladi ve hemen Podolski'yi ileriye cekti.

Yine forvet almazsak Podolski oynar. Ama ben Dursun dan hala bir Rodallega hamlesi bekliyorum ne yazik ki.

abi bence en kötü rodallegayı alırız gibi bir plan var ki öyle olacak,Rodallega-Cornelius olur

Yönetim Sneijder ve Selcugun kendiliginden gitmelerini istiyor anlasilan,o formsuz Sneijderin bile kupa finalinde oyundan ciktiginda ne hallere düstügümüzü gördük,Selcukts koca yil tek basina ortsda oynadi ve skora katki verdi,yinede bunlarin gönderilmek istenmesine saygi duyarim ama yöntem kallesce ve serefsizce,dursunun sirketlerinde calisanlarina yaptigi baskiyi düsünemiyorum bile

Orta sahaya 4 transfer yapacagimizi düsünenler var hayal görmeyin

Dzemaili-Donk ikilisinden az da olsa para gelirse toplam 3 orta saha alırız bence,zaten emre,bilal,jose gitti Sneijder de giderse Selçuk-Hamit kalıyor Hamit'i saymayın zaten

abi bence en kötü rodallegayı alırız gibi bir plan var ki öyle olacak,Rodallega-Cornelius olur

Rodallega da cözüm degil bana kalirsa. Rodallega da Cornelius da ancak yedek ve alternatif olabilecek oyuncular.

Eh Umut belasi var bir de elimizde.

Benim merak ettigim bunlarin Hamit den beklentisi nedir abi.

Gece yazin da demistim bu adam her an patlak verebilir buna güvenilerek yola cikilmaz diye. Nitekim de öyle oldu koskoca sezona tek bir ön libero ile girdik, o da kagit üstünde ön libero Selcuk cünkü sahada bu rolü üstlenebilecek birisi degil. Hayalet gibi mübarek.

Bize net bir sekilde 3 orta saha lazim su an. Donk'u ceyrek adam olarak bile saymiyorum.

bu johansen daha cok 8 numara oyuncusu ayni selcuk gibi, ilk 11 de önlibero olarak oynayacaksa bence fazla birsey beklemeyin...

song ve m'vila gibi ust duzey önliberolari uygun rakamlara alirsin da iste yonetim ve vizyon ayni cümlede olmuyor

lass diarra manyak mıdır acab,o kadar teklif varken spartak ı mı secmis keko

Johansen'in gelişi Linnes'in performansını olumlu etkilerse mukemmel ötesi olur.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu tarz soğuk ülke futbolcularında iş ahlakı genelde yüksek olur. Bu bile takım için olumlu özelliktir. Hem Selcugun yerini rahatsız edecek bir adam direk Selcugu klubeye bile gömebilir. Bu transfer tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt