Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b4b8ffa8f2744679fc98b39cdb594c91.png

- ntv spor

durum ciddi... yonetim harbi kafayi yemis, takimin en iyi oyuncusunu, turkiye liginin en iyi oyuncusunu yollamak istiyorlar

Ertem Şener@ertemsener Galatasaray Sneijder'i kaybederse 10 Stefan Johansen 20 Rodallega gelse yönetimi , başkanı kurtaramaz !!!

her hafta sallarken iyiydi

Öttürürler Dursun'u diyim size

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pas oyununda ikna olmadım. Defansif olarak başarılı.

Ben dribblingi kuvvetli yapan oyuncu seviyorum kanatlarda.

Hakan Ünsal, Ergün Penbe mi dersen Ünsal'ı seçerim mesela. Seviye yükselince sıkıntılıydı bir de. Şampiyonlar Ligi maçlarında onun taraftan çok akın yemiştik. Tabi bunda beraber oynadığı hucümcunun da payı var.

Sneijder-Yasin-Carole hattı da ofansif olarak iyi etki bırakmadı genele baktığımda.

Form durumundan olabilir ama

Telles-Yasin-Sneijder daha aynı bir dili konuşuyordu gibi geliyor sahada.

Ben biraz garibim bu konularda sanırım.

carole defansif bir bek, 4 lü savunmada beklerden birinin defansif olması daha iyidir takım savunması açısından.. 2 ofansif bek sıkıntı yaratabilir 2011-2012 galatasaray beklerimiz mesela balta ve eboue, bir ofansif+dengeli bir defansif neden o sezonu örnek verdim çünkü en iyi takım savunmamız olduğu dönem buydu alpaydash

Cardiffden Gunnarsson ve Osmanlı'dan Badouyu alırsak orta sahayı oldukça güçlendirmiş oluruz
TS Badouyu almaktan vazgeçmiş herhalde. Sabri Umut Donk ve üstüne 1-2m avro vererek onu satın alalım artık.

Gunnarssonın sözleşmesi 2018da bitiyor ve piyasa değeri 2-3m avro

Sneijder ----- Badou

----- Gunnarsson ---

Sneijder yolcu kaptanı yazarsın artık oraya

sneijder gitmez,aıbers midir aıbersgmidir konuşadursun

sneijder rüyası bitti galiba umarım bu hadise bir infiala sebep olurda dursunu şutlarız

Ertem Şener ‏@ertemsener 7 min7 minuten geleden
Johansen konusuna gelince Norveçli futbolcu Galatasaray'ın teklifini kabul etti , Celtic kulübü ile görüşmeler devam ediyor

Sneijdersiz su an ki takim bk gibi

tarih sneijdera yapılan ve dolayısıyla camiamıza yapılan ihaneti affetmez. hainler koca kulübün kökünü kurutma çabasına girmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt