Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi Galatasaraydan üstün tutanlar için güzel bir darbe oldu

İyi bir oyuncu kaybettik milyonlarca Galatasaraylı kazandık

Karlı çıkan biz olduk zamanla anlayacaksınız

Sneijder i Galatasaray'dan ustun filan tutan yok galatasaray'da izlenmeye deger 4 oyuncudan biri ve tek beyniyle oynayan zekasiyla oynayan oyuncumuz bir daha boylesi gelmez sneijder
De yoksa artik ptt takimlarindan farkimiz kalmadi tek yaratici oyuncumuz isimiz
Selck beye kaldiysa yapragi yedik bay kacak guresci ile formasini
Cikaran kaptaninizla
Size mutluluklar

Sneijder1.gif

Sneijder i Galatasaray'dan ustun filan tutan yok galatasaray'da izlenmeye deger 4 oyuncudan biri ve tek beyniyle oynayan zekasiyla oynayan oyuncumuz bir daha boylesi gelmez sneijder
De yoksa artik ptt takimlarindan farkimiz kalmadi tek yaratici oyuncumuz isimiz
Selck beye kaldiysa yapragi yedik bay kacak guresci ile formasini
Cikaran kaptaninizla
Size mutluluklar

Selçuk'a da ceza geldi onun menajeri böyle açıklamalar yapmadı

Karaktere girmeyelim istersen zira Sneijder ezilir bu mevzuda

Suc bende beyler

Sergen'i bi türlü susturamadim,Sneijder hakkinda olumlu konustu

Bu arada istanbul'daki taraftarlar neyi Bekliyorsunuz floryayi basmak icin benim aklim almiyor sneijder i yolluyorlar hamit sabri gibilerle sozlesme yeniliyor serdar emrah gibi coplere milyon eurolar veriliyor herkes halinden memnun anlasilan o an iki kufur et olay kapansin ohh ne ala memleket icraat nerde kardesim icraat klavye basinda protestoyla olmaz bu isler kendinize ne zaman geleceksiniz kume dusunce mi ?

Futbol fanatikliği dünyadaki en boş olay

Artık yeni dünya düzeninde modern olmak var,çağdaş olmak var

Geri kafalı olmayalım lütfen taraftarlarımız müsterih olmaya davet ediyorum

Bu gerizekalilar göz göre göre satacak adami anlasilan.

Taraftar olarak hic bir bok yapmiyoruz bizde. Dursuna da bize de lanet olsun.

Selçuk'a da ceza geldi onun menajeri böyle açıklamalar yapmadı

Karaktere girmeyelim istersen zira Sneijder ezilir bu mevzuda

Hayirdir sino babanin ne karektersizligini gordun 10 numara olmasina ragmen her yere selcuktan daha cok kosan bu kadar malin icinde bir seyler yapmaya calisan tek adam ben maclari bu gozle izledim sen nerenle izledin acaba bilmiyorum selcuk efendi yillardir yatiyor ne bir mucadele ne bir kosma ne bir asist eskiden arkalara iyi top atardi ondan da eser kalmamis sahi selcuk efendi 2.8 milyon alacak napiyor
Takimda ?

@10Goeki 8 dk.8 dakika önce
Galatasaray yönetimi Ben Hatira'nin yerine 2m Euro'ya Hamburg'tan Kerem Demirbay'i alsin, Sinan Gümüs etkisi saglar!

son günlerin en güzel yorumu

Valla benim moralim acayip bozuldu gercekten soguttular takimdan sneijdersiz maclari izler miyim bilmiyorum yerli tayfa calip
Eglensin mustehak bize icimizde bu kadar
Yerli cop seviciler varken

Celtic Johansen için olan 1.1m euro teklifimizi reddetmiş,Serdar'a giderken 4.5 çat diye verilebiliyor 2m veremiyoruz orta saha transferine neyse,4m euroya Mahmut Tekdemir paklar bizi

Hayirdir sino babanin ne karektersizligini gordun 10 numara olmasina ragmen her yere selcuktan daha cok kosan bu kadar malin icinde bir seyler yapmaya calisan tek adam ben maclari bu gozle izledim sen nerenle izledin acaba bilmiyorum selcuk efendi yillardir yatiyor ne bir mucadele ne bir kosma ne bir asist eskiden arkalara iyi top atardi ondan da eser kalmamis sahi selcuk efendi 2.8 milyon alacak napiyor
Takimda ?

Mesela geçen sene Sneijder'den daha çok maça çıkmış,daha çok gol atmış,bilerek maçtan kaçmamış vs

Bizim ultra zekali yonetim, Sneijder i satip yerine Belhanda yi istermis. Tek sorun, 7.5 milyon euro veren kulubu bulmak onlara gore.

Bu yonetimi hala indiremeyen bu camiaya yaziklar olsun.

4-3-3'e geçeceksek ofansif orta saha olarak Kerem Demirbay'ı alalım Johansen'den daha iyi futbolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt