- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
2 milyona biter işCeltic Johansen için olan 1.1m euro teklifimizi reddetmiş,Serdar'a giderken 4.5 çat diye verilebiliyor 2m veremiyoruz orta saha transferine neyse,4m euroya Mahmut Tekdemir paklar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 milyona biter işCeltic Johansen için olan 1.1m euro teklifimizi reddetmiş,Serdar'a giderken 4.5 çat diye verilebiliyor 2m veremiyoruz orta saha transferine neyse,4m euroya Mahmut Tekdemir paklar bizi
belhandaya teklif yapıldı zaten,ailesi engel şimdilik transfere.dün paylaşmıştım haberiBizim ultra zekali yonetim, Sneijder i satip yerine Belhanda yi istermis. Tek sorun, 7.5 milyon euro veren kulubu bulmak onlara gore.
Bu yonetimi hala indiremeyen bu camiaya yaziklar olsun.
belhandaya teklif yapıldı zaten,ailesi engel şimdilik transfere.dün paylaşmıştım haberi
Senin haberin tuttu da kesin teklif yapıldı diyorsun.İnsan bu kadar kolpacı olmasın yahu.belhandaya teklif yapıldı zaten,ailesi engel şimdilik transfere.dün paylaşmıştım haberi
oğlum kerem demirbay çok yetenekli,johansen de selçuktan falan çok daha iyi.belhanda da adam olsa iş yapar.Johansen Rodallega Belhanda Hatira Demirbay. Tam anadolu takımı olduk. Abv Dursun!
Daha önce Beşiktaş ile adı anılan Junior Hoilett'e Galatasaray da talip oldu. Galatasaray'ın QPR ile sözleşmesi biten Junior Hoilett'e sözleşme teklif ettiğini ise QPR teknik direktörü Jimmy Floyd Hasselbaink duyurdu. Jimmy Floyd Hasselbaink, Hoilett'e çok iyi bir sözleşme teklif ettiklerini ve teklifin bu hafta bitene kadar geçerli olduğunu söyledi. Hasselbaink, Hoilett'in Türkiye'den Galatasaray'ın teklifini de incelediğini itiraf etti.
Junior Hoilett and new QPR deal - the clock is ticking, says boss - Get West London
valla sneijderin yerine belhanda gerçekten gelecekse bence çok güzel hamle olur hem yaşı genç daha potansiyelli başarıya aç bir futbolcu.
Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk
oğlum kerem demirbay çok yetenekli,johansen de selçuktan falan çok daha iyi.belhanda da adam olsa iş yapar.
Wiel Nkoulou Veloso Doumbia + kanat alıp transferi %80 kapatırdım bunlar yedekten öteye gidemez. FB, Basel ve Lyon'a adam kaptırmak skandal. Veloso'yu da zorlasak alırdık Monaco ilgilenmeden.oğlum kerem demirbay çok yetenekli,johansen de selçuktan falan çok daha iyi.belhanda da adam olsa iş yapar.
Sen sergenin dediklerine inanıyor musun adam dembele gelecek dedi fıs.Yönetim alır bir tane yerli biter.valla sneijderin yerine belhanda gerçekten gelecekse bence çok güzel hamle olur hem yaşı genç daha potansiyelli başarıya aç bir futbolcu.
Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk
Belhanda hemde daha az ücret alır maaş skalasını düşürür