Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
taraftarı futbola küstürmek istiyorsa yollasın renktaşBu adam belli yollayacak Sneijder'i. O zaman göreceğim naralar atan Ultraslanı. Acaba tepkileri ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftarı futbola küstürmek istiyorsa yollasın renktaşBu adam belli yollayacak Sneijder'i. O zaman göreceğim naralar atan Ultraslanı. Acaba tepkileri ne olacak
Çünkü sino lider, bazı yerliler gibi kafasını kuma gömmez. Kaptan olup ezik olmanın sonucu klübün son 2 yıldaki hali. Bilmem anlatabildim mi?O kadar kişi mağdurken niye sadece Sneijder beyfendi hazretleri tepkili bunu açıklar mısın ?
Tepki verse neyse,anlık olur öyle şeyler
Menajeri bütün dünyaya servis etti haberi şu saatten sonra Sneijder'in Galatasarayla işi bitmiştir
Cenk
Sabri Serdar Hakan Tarık
Hamit Donk
Emrah Selcuk Olcan
Umut
Kesin şampiyon oluruz gelecek sezon...
Bence adam olacakların farkında değil. Yani bir tepki geleceğini kestiremiyor. Ama benim merak ettiğim bizim klavye ve kamera delikanlısı taraftarlarımız o tepkiyi koyabilecekler mi ?taraftarı futbola küstürmek istiyorsa yollasın renktaş
Tamam. Forumun reisi olarak size saygı duymam mı gerekiyor?Ersin bey Uslu durmanızı rica edeceğim
Çünkü sino lider, bazı yerliler gibi kafasını kuma gömmez. Kaptan olup ezik olmanın sonucu klübün son 2 yıldaki hali. Bilmem anlatabildim mi?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lig de Play out mücadelesi olsa PTT takımıyla yapsak gene küme düşeriz![]()
Hakikaten boş bir adammışsın. İyi geceler.umarım ufolar denek olarak senı kullanmamıstır zıra ınsan beyninin kapasitesini anlayamazlar yazık olur iyi geceler
Tamam. Forumun reisi olarak size saygı duymam mı gerekiyor?
Hakikaten boş bir adammışsın. İyi geceler.
Evet lider, senin gibileri iplemezler ve senin gibiler lider insanların sürekli emri altında çalışmak zorundalar.Lider ?
D
Yuh ayıp ediyorsun ama şimdi bu kadroda kimi kesip adam alacaksın hepsi dünya yıldızı...
O zaman adam değilsin demek istiyorum.Saygı ve itaat en önemli unsurlarımızdır
Tabi siteye karşı
Evet lider, senin gibileri iplemezler ve senin gibiler lider insanların sürekli emri altında çalışmak zorundalar.
Keşke herkes senin gibi anlayışlı olabilse. İyi bayramlar.tekrardan başlayalım kardeş selamun aleykum
Dur bi sorayım.
Evet lider, senin gibileri iplemezler ve senin gibiler lider insanların sürekli emri altında çalışmak zorundalar.
teşekürler iyi bayramlar dilerim efenımKeşke herkes senin gibi anlayışlı olabilse. İyi bayramlar.