Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene sampiyon olurken sneijder diye kimi izledi bazilari kim bilir ha pardon hamza sampiyon yapmisti bizi ustun yetnreklerinle dogru. Fail ustune fail sneijder imza parasi haric 3.5 milyon euroya oynuyor. İmza parasini veren mal yonetime yukselin sneijdere degil. Belhanda kimdir yahu oyun gorusu yuksekmis, wesleyin yaninda xess'in pipisi kadar bir anca oyun gorusu olabilir.

Anlamiyorum hakkaetten anlamiyorum bu kadar sig goruslu olabilecek ne olabilir. Tum sorun bazilarina gore aysal-terim atismasi bazilarina gore selcuk yuklenilmesi(sanarsin karisi ya ora ayri) bazilari da duz beynini sus esyasi olarak kullananlar galiba.

sneijderi satip yerine yok belhanda yok bilmem kim aldiktan sonra satmanin manasi ne ? satip satip paralari kasaya koymadiktan sonra istersen messiyi getir .. onemli olan kimseyi almayip tasarruf etmek

koyarsin kaleciyi

sagda sabri ile onunde linnes oynar , stopere koyariz serdar ile korayi , sola balta onunde yasin

onlerinde selcuk oynar , az ilerisinde emrahi koyariz

ileride de podolski ile sinan ..

tamam iste .. nedir yani cikar oynarlar , telles bruma vb lerinden gelen para da kasada arti gorunur ,bir daha ceza almayiz

bir de klube huzur rahatlik gelir , geri kalan saglar adam gibi sinerji olusturup avrupa hakki da elde ederler

fdit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taraftar çok yüz verdi böyle davranması normal

Yönetimi bu olayda çok haklı buluyorum

Ben yonetimi hakli filan bulmuyorum , mecburen yumurta kapiya dayandigi icin yapiyorlar .. ayrica yonetim bu klupteki sorunlarin gecmis yonetimlerle beraber asil sorumlusudur

fakat bizim bilincsiz seyircimize 4 sene sampiyonluk ama karsiliginda 2 milyar daha borc vaad et ,ustune atlar , neden ? cunku seyirci psikolojisi bunu gerektirir , onun icin yok feneri gecmek , yok CL de bilmem kimle oynamaktir asil olan

ama klup yonetmek bu dinamikler disinda bir de butce yonetimi gerektiriyor ... bu da tabi sabrilerle hamitlerle olcanlarla ugrasmak da degil , o yuzden asil suclu yonetim

ama gidip de oyuncu kutsamak da dogru olan degil .. sneijder kim allah askina , bu klupten sukurler, bulentler, hagiler , tonla adam geldi gitti .. biktik afra tafrasindan , adam menejeri araciligi ile koca klubu kendine tutsak etti

sneijderi satip yerine yok belhanda yok bilmem kim aldiktan sonra satmanin manasi ne ? satip satip paralari kasaya koymadiktan sonra istersen messiyi getir .. onemli olan kimseyi almayip tasarruf etmek

koyarsin kaleciyi

sagda sabri ile onunde linnes oynar , stopere koyariz serdar ile korayi , sola balta onunde yasin

tamam iste .. nedir yani cikar oynarlar , telles bruma vb lerinden gelen para da kasada arti gorunur ,bir daha ceza almayiz

bir de klube huzur rahatlik gelir , geri kalan saglar adam gibi sinerji olusturup avrupa hakki da elde ederler

Üstad bu kadroyla bile şampiyonluğa oynarız gerekirse önemli olan futbolcuların içindeki hırsı yakalamak

Bursanın müthiş kadrosu mu vardı ?

Beğenmediğimiz Sercanlarla felan şampiyon oldu adamlar bu iş yürek işi çok haklısın

Ben yonetimi hakli filan bulmuyorum , mecburen yumurta kapiya dayandigi icin yapiyorlar .. ayrica yonetim bu klupteki sorunlarin gecmis yonetimlerle beraber asil sorumlusudur

fakat bizim bilincsiz seyircimize 4 sene sampiyonluk ama karsiliginda 2 milyar daha borc vaad et ,ustune atlar , neden ? cunku seyirci psikolojisi bunu gerektirir , onun icin yok feneri gecmek , yok CL de bilmem kimle oynamaktir asil olan

ama klup yonetmek bu dinamikler disinda bir de butce yonetimi gerektiriyor ... bu da tabi sabrilerle hamitlerle olcanlarla ugrasmak da degil , o yuzden asil suclu yonetim

ama gidip de oyuncu kutsamak da dogru olan degil .. sneijder kim allah askina , bu klupten sukurler, bulentler, hagiler , tonla adam geldi gitti .. biktik afra tafrasindan , adam menejeri araciligi ile koca klubu kendine tutsak etti

zdit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder > gs degildir. Sneijder gsdir, gsmizin ruhudur. Sneijder = gs

:asd:

ceza yiyeceksin Sergen, degmez

Tunanin dedigi o imza parasi zaten sacmaligin daniskasi , biz sneijder i bedava mi aldik ? hem bonservis odedik , hem sozlesme yenilerken gidip imza parasi oduyoruz

boyle yoneticilik mi olur , imzalamiyorsa ceksin gitsin .. aynisi sabri umut ve diger yerliler icin de gecerli

artik bu ucuk paralara , bu kaprislere ,bu simartilmis hallere hangi oyuncu giriyorsa gozunun yasina bakmadan gonderilmesi taraftariyim ..

koyarsin kaleciyi

Yahu trolluyor musun cidden merak ediyorum. Sneijdrr bruma telles sat kimseyi alma sattikca sampiyonluk orani artiyor sanirim. Elindeki iyi adami satacagina kotuleri elden cikar kimseyi alma. Sistem dogru ama cozum yolu yanlis

İşte genel kurulumuzda böyle adamların varlığını hissetmek yüreğime su serpiyor

4 sene sampiyon oluyorsan bu kulvarda ayni amac ugruna mucadele veren baskalarinin da oldugunu , onlarin da arasira senden daha basarili olabilecegini kabulleneceksin .. spor bu

barcelona ,madrid her sene agit yaksinlar o zaman cunku ikisi birden sampiyon olmuyor , ya da chelsea, arsenal ,united ..

hele birinde atletico ,otekinde leicster sampiyon olunca klupleri kapatmalari lazim filan ... bu mantikla spor izlenmez , kafanizi bir yenilemeye sokmaniz gerekiyor spor denen seyin ,yarisma denen seyin anlami ile alakali ..

senin butcen kotudur bir sure kenara cekilirsin , 14 sene sampiyon olmamis bu takim ,bugun ise en cok olan .. demek ki boyle aralar verilince klup filan batmiyor

11 yaşında o dediğini kabullenemiyorsun. Ama yine katılmıyorum dediğine. 500 kişiye oynayan takım büyük olamaz mevcut şartlarda. 14 sene şampiyon olamadık kartını sürekli kullanmamak lazım gelir. O dönemin şartları farklı. Futbol para endüstrisinin parçası değil 14 sene bu ligde şimdi şampiyon olamazsan bir daha kolay kolay olamazsın zaten. Trabzonspor gibi olur sonumuz.

Adam gibi yönetim ve genel kurul olacak ve her sene o yarışın içinde tutacaklar takımı. En kötü Fenerbahçe gibi 2. olacak, 34. haftaya kadar şampiyonluk kovalayacak, ve her 10 sezonun da 5'inde ipi göğüsleyecek bu takım.

Genetiğinde olandan fazlasını istemiyoruz, yeter ki adam gibi zihniyet tarafından düzgün bir plan ile yönetilsin. Ama tekrar ediyorum senin dediğin şekilde devam etmek bu camiaya küfürdür.

Tunanin dedigi o imza parasi zaten sacmaligin daniskasi , biz sneijder i bedava mi aldik ? hem bonservis odedik , hem sozlesme yenilerken gidip imza parasi oduyoruz

boyle yoneticilik mi olur , imzalamiyorsa ceksin gitsin .. aynisi sabri umut ve diger yerliler icin de gecerli

artik bu ucuk paralara , bu kaprislere ,bu simartilmis hallere hangi oyuncu giriyorsa gozunun yasina bakmadan gonderilmesi taraftariyim ..
Kardeş bak uza diyorum ağzımdan kötü laf çıkacak uza ulan uza.

Sneijder son iki sezona bakarsan eski seviyesinde olmayabilir, antremana zamaninda katilmayarak bana gore de hatali ve bizde kazandigi parayi baska yerde kazanamaz dogru, ama sneijder'in drogba eboue melo riera amrabatli kadroda neler yapabildigini hepimiz gorduk, sneijder dunya yildizi, birsey ispatlamasina gerek yok, yok eger kendisi gitmek isterse, agzimizi acmayiz.

Aziz yildirim'in alex'e yaptigini malesef dursun'da sneijder'e yapiyor, yaziklar olsun.

6aa9524fdc54d1fd07879488f30ec88a.png

11 yaşında o dediğini kabullenemiyorsun. Ama yine katılmıyorum dediğine. 500 kişiye oynayan takım büyük olamaz mevcut şartlarda. 14 sene şampiyon olamadık kartını sürekli kullanmamak lazım gelir. O dönemin şartları farklı. Futbol para endüstrisinin parçası değil 14 sene bu ligde şimdi şampiyon olamazsan bir daha kolay kolay olamazsın zaten. Trabzonspor gibi olur sonumuz.

Adam gibi yönetim ve genel kurul olacak ve her sene o yarışın içinde tutacaklar takımı. En kötü Fenerbahçe gibi 2. olacak, 34. haftaya kadar şampiyonluk kovalayacak, ve her 10 sezonun da 5'inde ipi göğüsleyecek bu takım.

Genetiğinde olandan fazlasını istemiyoruz, yeter ki adam gibi zihniyet tarafından düzgün bir plan ile yönetilsin. Ama tekrar ediyorum senin dediğin şekilde devam etmek bu camiaya küfürdür.

Dur sira fenere de gelecek , uefa bizi de feneri de duzeltecek adim adim , ya seve seve ya seve seve ... bu satisi para eden adamlardan kar etmek son sans .. sonrasi sonra dusunulur

bu cikmaz sokaklardan biri ama mecburuz .. baska para eden adam yok elimizde.

Muslera

Sabri serdar koray balta

Linnes selcuk Emrah Yasin

Podolski sinan

Bu nasil bi kadro yaw bizim üyelerin hepsi böyleyse divan toplantisini basmak farz oldu

inanamıyorum 2013 ocağında haftalarca beklediğimiz adamı gönderip aynı dönemler fenerin bekleyip de alamadığı adamı mı alacakmışız , rezalet

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt