Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dur sira fenere de gelecek , uefa bizi de feneri de duzeltecek adim adim , ya seve seve ya seve seve ... bu satisi para eden adamlardan kar etmek son sans .. sonrasi sonra dusunulur

bu cikmaz sokaklardan biri ama mecburuz .. baska para eden adam yok elimizde.

Var Chedjou var, Telles var...

Serdar'a 4.5, 6 ay kala Donk'a 2.5 veriyorsun o para var. Yoksa da ortada akıl denen şeyden kırıntı yok..

Donk gönderilmeden Sneijder'i göndermek israftır, aptallıktır. Bu adamları ben almadım.

Bu yönetimin Sneijder'i değil burada linç edilen, benim haksızlığına uğradığını düşündüğüm için beğenmeme rağmen savunduğum Selçuk İnan'ı bile gönderme HAKKI YOKTUR.

İSTİFA ETMEDİKLERİ HER GÜN DİBİ GÖRÜYORUZ.

Evren Göz ‏@evrengoz Sneijder'e verilen cezayı doğru bulmadığım için Juventus maçındaki fotoğrafı paylaştım. Başka bir anlam çıkarmayın.

öyleymis

Sneijder e yapilan zaten sacma, sen imza parasi bilmem ne ile adami simart , sonra dunyanin hic bir ulkesinde olmayan feda sacmaligini oner ,kabul etmeyince sari karttan ceza uydur

bu 3 davranisi aylar icinde beceren bir yonetime GS emanet edilmis durumda ..

twitter ahalisi!!!
yüklen!
[h=1]#CumaSaat8deFlorya[/h]
[h=1]#CumaSaat8deFlorya[/h]

Yalnız snejder telles bruma melo nerede iyi adamlar var gitti buna kısmen Emre ve Bilal de dahil. Kalanlar kim peki? Hamit Sabri ile sözleşme uzatmalar , Yasin'e zam meselesi , Serdar'a 4.5 vermek . Ya bu adam gerçekten ne yapmaya çalışıyor . Hadi para aşkı var diyelim ama 7.5 milyon için taraftarı karşısına alan adam , Serdar gibi müzmin sakata neden4.5 versin ki? Sorun para değil , bu adam resmen baltalamak için gelmiş. Özhan Canaydın ve Adnan Polat bu karaktersiz insanla karşılaştırılmayak kadar iyi insanlardı. Ultra grubu muslera'nın satılıp Harun'un alınmasını mı bekliyor. Bu Ada'mda iyi oyuncuları gönderip saçma sapan adamlar alma aşkı var . Bunun derdi ne çözemedim, çözemeyeceğim de sanırım .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Yonetim ile ilgili elestirilere zerre laf soylemedim , fazlasi bende de mevcut

Fakat bu ne sneijderin bunu kullanip klube saygisizlik yaptigi gercegini degistirir , ne de uefa nin bize dayatmaya devam edecegi senelik zarar miktarini degistirir

bu sorunlari cozmektir hedef .. lutfen donk gitsin o gitsin bu gitsin yazmayin artik ,bu adamlari kim alir allah askina , futbolu az cok biliyoruz ,kim alir donk u

almasini birak gondersen parasini bile senden alirlarsa kabul ederler ... ordan giren girmis zaten cikmaz onlar

gala ‏@allahkitapwesli

sneijder giderse mehmet pişkin gibi intihar videosu çekerim. rt ile yayalım bunu

gala Twitter'da: "sneijder giderse mehmet pişkin gibi intihar videosu cekerim. rt ile yayalım bunu"

Akli dengesini yitirmiş Sneijderciler görüyorum boşa demiyoruz Sneijder > GS adamlar için bu

Kardeşim aslında öyle değil. Kimse Galatasaraydan büyük değil. Dezavantajımız başımızdaki adamların çapsızlığı. Sneijder yönetimi eleştirebiliyorsa yönetim boşluğu var demektir. Bunu tartışmaya gerek bile yok. Gereksiz kart cezasıyla ilgili ve disiplinle ilgili kararlar noktasında yönetim tarafındayım. AMA BİR ŞARTLA. Yönetim gerçekten bu kuralları uyguluyor olsaydı itiraz edebilen olmazdı. Evet disiplin yönetmeliğinde veya sözleşmede yazıyor ancak uygulanmıyor. Şimdi mobbing yapmak istersen doğru olmaz bu. Kesilen cezaların maddi külfeti umrumda değil. Önemli olan yönetimin kötü tutumu. Sneijder özelinde tüm futbolculara yapılan yanlış davranış biçimidir yönetimin yaptığı.

Sneijder geldiğinde ben bu forumda değildim. Senin o günlerde neler hissettiğini bilmiyorum. Ama psikolojik olarak çökertmiştik rakipleri. Sonrasında da şampiyonluklar geldi. Tek başına Sneijder değil tabiki. Ordan vurma diye ekleyeyim.

Şimdi başka bir yerden gireyim konuya. Futbol oynadınız mı bilmiyorum. Tecrübe, uluslararası tanınırlık, itibar sahadışında değil, saha içinde de çok önemlidir. Rakibin karşısında Sneijder görmesi ile X oyuncuyu görmesi arasında oldukça fark var. Üstelik Mental olarak takımın futbol zekası oldukça düşük.
Yönetimin de çapını biliyoruz. Şimdi hangi akla hizmet sneijder gitsin diyebiliriz?

Son düzenleme:
Cozumse uretelim cozumu ismin gozumde hic onemi yok. Dunya uzerinde sonsuza kadar sneijdrr oynamayacak ama karar aliyorsan edebinle alacaksin. Diyeceksin ki su aldik araya cikacagiz herkes insin. 18-25 yas arasi yapilanma olacak amasacma sapan hareketler olunca is inada giriyor. Prestijin sarsiliyor dunya uzerinde nerede gorulmus sari karttan 2.5 m€ ceza kesildigi adamin gotunden fifa kan alir fifanin almasina gerek yok onumuzdeki sezon kimse kimseye dokunmaz faul yapmaz hali saha rolunde yasarlar. NE YAPABİLİRSİN yine ceza vermeye mi kalkacaksin. Minimum sozlesmsi olanin 2 sene var zaten istersen pafa gonder seve seve o maasi odeyeceksin.

Problem x oyuncu degil problem teikci baskan denilen adam. Adam gibi trol gibi malliklara girmeden surda edep ile tartisilmali.

Sneijder e yapilan zaten sacma, sen imza parasi bilmem ne ile adami simart , sonra dunyanin hic bir ulkesinde olmayan feda sacmaligini oner ,kabul etmeyince sari karttan ceza uydur

bu 3 davranisi aylar icinde beceren bir yonetime GS emanet edilmis durumda ..

abicim kusura bakma da senin dusuncen ile 3-4 yil icinde anadolu takimi oluruz, Galatasaray diye bir buyuk takim kalmaz... senin rakiplerin yildiz oyuncu alirken sen koray emrah sabri ile mi oynamak istiyorsun allah askina, sirf borclar fazla diye sacmalamak mi gerek, sneijder'i satipta yok emrah ile devam edelim, gelen den gecen den 4-5 yemek istiyorsun galiba, sen zaten sneijderli podolskili chedjoulu muslerali kadroda ezeli rakiplerinden 30 puan fark yemissin, bunlari da satarsin kusura bakma ilk 10'a zor girersin.

Senin dusuncen anca avrupa'da mucadele eden anadolu takimlar icin olur, bir buyuk takim icin olmaz, hele de turkiye'de olmaz.

Cozumse uretelim cozumu ismin gozumde hic onemi yok. Dunya uzerinde sonsuza kadar sneijdrr oynamayacak ama karar aliyorsan edebinle alacaksin. Diyeceksin ki su aldik araya cikacagiz herkes insin. 18-25 yas arasi yapilanma olacak amasacma sapan hareketler olunca is inada giriyor. Prestijin sarsiliyor dunya uzerinde nerede gorulmus sari karttan 2.5 m€ ceza kesildigi adamin gotunden fifa kan alir fifanin almasina gerek yok onumuzdeki sezon kimse kimseye dokunmaz faul yapmaz hali saha rolunde yasarlar. NE YAPABİLİRSİN yine ceza vermeye mi kalkacaksin. Minimum sozlesmsi olanin 2 sene var zaten istersen pafa gonder seve seve o maasi odeyeceksin.

Problem x oyuncu degil problem teikci baskan denilen adam. Adam gibi trol gibi malliklara girmeden surda edep ile tartisilmali.

Tuna boyle bir cezanin tahsili filan zaten mumkun degil .. Bu soz konusu bile olamaz. Teorik olarak 3-4 kati sari kart goren bir adam olsa senelik ucretini bitirip klube borclu mu cikacak

Bu ceza konusu zaten garabet bir mevzu .. Buna deginip konusmamiz bile israf .. Biz burada yonetimin basiretsizligini , eski yonetimlerin el kol baglayici kontratlarini , her ne olursa olsun is ahlakina saygi gostermesi gereken tonla oyuncunun laubali hallerini tartisiyoruz

Yonetim ile ilgili elestirilere zerre laf soylemedim , fazlasi bende de mevcut

Fakat bu ne sneijderin bunu kullanip klube saygisizlik yaptigi gercegini degistirir , ne de uefa nin bize dayatmaya devam edecegi senelik zarar miktarini degistirir

bu sorunlari cozmektir hedef .. lutfen donk gitsin o gitsin bu gitsin yazmayin artik ,bu adamlari kim alir allah askina , futbolu az cok biliyoruz ,kim alir donk u

almasini birak gondersen parasini bile senden alirlarsa kabul ederler ... ordan giren girmis zaten cikmaz onlar

Cebinden hibe ederek feshedecek o zaman. Eğer Türkiye'de sistem buysa... Yani işi zerre bilmeyen adamlar sırf parası var diye kroyum ama para bende diyerek başkan oluyorsa kendi hata yaptığında cebinden çıkartıp verecek, hibe edecek.

Sneijder ile 1 CL turu, ve Lig şampiyonluğu aldık direkt oyuna etkisi ile. 7.5 Milyon Euro para falan değil.

Chedjou+Telles'i satıp 12 Milyon Euro'ya 2 tane zımba gibi adam alırsın şampiyonluğa yine oynar takım.

Tek para eden de Sneijder değil. Selçuk'a bile Çin'den en az 5 Milyon Euro teklif eden çıkar.

Gerçekten Sneijder'in gitmesini gönülden isteyen var mı ?

Şöyle anlatayım bu adam gelmeden önce bize yaşattığı heyecan, fenerbahçe'ye transfer olacağını soran basın mesuplarına gülüp geçen ve geldiği andan itibaren bizden biri gibi sonuna kadar mücadele eden bir futbolcu. Yere Galatasaray montu düştüğü zaman kaldırıp öpen attığı gollerle ilk geldiği sene ve 4 ncü yıldız mücadelesinde özellikle fenerle beşiktaş maçlarında şampiyonluğu getiren şampiyonlar liginde kimsenin şans bile tanımadığı gruptan çıkaran ve geçen sene kimse mücadele etmezken adam nakoulma arkasından 80 m depar atıp defansa gelip gol olmasını engelleyen bir kişi emin olun daha da anlatacak çok şey var. Peki Melo eskisi gibi degil dedik gönderdik ne oldu Lig de 6 ncı olduk zar zor kupayı aldık sizce sneijder gidince yerine gelecek adam kapayacak mı ? Son zamanlar da sakatlık geçirmiş olabilir ama sahada olduğu ve olmadığı maçlara bakın ve takımın performasının etkilenişine.

Kimse kusura bakmasın da selçuk formasını yere attığı zaman, sabri kaptanlığı kabul etmediği zaman, yasin öztekin teknik direktörünü saymayan birileri varken Sneijder bu takımdan en son gitmesi gereken kişi

Muslera ve sneijder bu adamların hakkını hiç birimiz ödeyemeyiz kimse mücadele etmezken onlar etti şampiyonlukta %70 payları vardı o sezon muslera ve sneijder olmasa lig de bırak şampiyon olup 4 ncü yıldızı almayı hatta 3 kupayla kapamayı emin olun 1 tane bile kupa alamazdık

Saygılarımla... :oley:

Kardeşim aslında öyle değil. Kimse Galatasaraydan büyük değil. Dezavantajımız başımızdaki adamların çapsızlığı. Sneijder yönetimi eleştirebiliyorsa yönetim boşluğu var demektir. Bunu tartışmaya gerek bile yok. Gereksiz kart cezasıyla ilgili ve disiplinle ilgili kararlar noktasında yönetim tarafındayım. AMA BİR ŞARTLA. Yönetim gerçekten bu kuralları uyguluyor olsaydı itiraz edebilen olmazdı. Evet disiplin yönetmeliğinde veya sözleşmede yazıyor ancak uygulanmıyor. Şimdi mobbing yapmak istersen doğru olmaz bu. Kesilen cezaların maddi külfeti umrumda değil. Önemli olan yönetimin kötü tutumu. Sneijder özelinde tüm dutbolculara yapılan yanlış davranış biçimidir yönetimin yaptığı.

Sneijder geldiğinde ben bu forumda değildim. Senin o günlerde neler hissettiğini bilmiyorum. Ama paikolojik olarak çökertmiştik rakipleri. Sonrasında da şampiyonluklar geldi. Tek başına Sneijder değil tabiki. Ordan vurma diye ekleyeyim.

Şimdi başka bir yerden gireyim konuya. Futbol oynadınız mı bilmiyorum. Tecrübe, uluslararası tanınırlık, itibar sahadışında değil, saha içinde de çok önemlidir. Rakibin karşısında Sneijder görmesi ile X oyuncuyu görmesi arasında oldukça fark var. Üstelik Mental olarak takımın futbol zekası oldukça düşük.
Yönetimin de çapını biliyoruz. Şimdi hangi akla hizmet sneijder gitsin diyebiliriz?

Sen görmeyebilirsin bir çoğu görüyor bknz;twitterda ki saçmalık

Kart mevzusu görünen o ki Sneijder ve menajerinin içten içe sevindikleri bir mevzu oldu.Dünya aleme duyurmalarından belli

Koskoca kulüp tek bir oyuncuya bakmıyor Lincoln içinde tonlarca paragraf yazı yazıldı,gönderilmesi hataydı vs.. diye battık mı ?

Sonuç olarak Sneijder giderse bizden birşey eksilmez

Gerçekten Sneijder'in gitmesini gönülden isteyen var mı ?

Şöyle anlatayım bu adam gelmeden önce bize yaşattığı heyecan, fenerbahçe'ye transfer olacağını soran basın mesuplarına gülüp geçen ve geldiği andan itibaren bizden biri gibi sonuna kadar mücadele eden bir futbolcu. Yere Galatasaray montu düştüğü zaman kaldırıp öpen attığı gollerle ilk geldiği sene ve 4 ncü yıldız mücadelesinde özellikle fenerle beşiktaş maçlarında şampiyonluğu getiren şampiyonlar liginde kimsenin şans bile tanımadığı gruptan çıkaran ve geçen sene kimse mücadele etmezken adam nakoulma arkasından 80 m depar atıp defansa gelip gol olmasını engelleyen bir kişi emin olun daha da anlatacak çok şey var. Peki Melo eskisi gibi degil dedik gönderdik ne oldu Lig de 6 ncı olduk zar zor kupayı aldık sizce sneijder gidince yerine gelecek adam kapayacak mı ? Son zamanlar da sakatlık geçirmiş olabilir ama sahada olduğu ve olmadığı maçlara bakın ve takımın performasının etkilenişine.

Kimse kusura bakmasın da selçuk formasını yere attığı zaman, sabri kaptanlığı kabul etmediği zaman, yasin öztekin teknik direktörünü saymayan birileri varken Sneijder bu takımdan en son gitmesi gereken kişi

Muslera ve sneijder bu adamların hakkını hiç birimiz ödeyemeyiz kimse mücadele etmezken onlar etti şampiyonlukta %70 payları vardı o sezon muslera ve sneijder olmasa lig de bırak şampiyon olup 4 ncü yıldızı almayı hatta 3 kupayla kapamayı emin olun 1 tane bile kupa alamazdık

Saygılarımla... :oley:
Sinan Bilgin midir Engin midir Sneijderi istemediğine göre boşa yazmışsın renktaş.

Sen görmeyebilirsin bir çoğu görüyor bknz;twitterda ki saçmalık

Kart mevzusu görünen o ki Sneijder ve menajerinin içten içe sevindikleri bir mevzu oldu.Dünya aleme duyurmalarından belli

Koskoca kulüp tek bir oyuncuya bakmıyor Lincoln içinde tonlarca paragraf yazı yazıldı,gönderilmesi hataydı vs.. diye battık mı ?

Sonuç olarak Sneijder giderse bizden birşey eksilmez

Yerine koyduktan sonra tabiki eksilmez. Eksilecek diye herşeyi de görmezden gelelim demiyorum tabiki. Ama bu şekilde olmamalı.

Cebinden hibe ederek feshedecek o zaman. Eğer Türkiye'de sistem buysa... Yani işi zerre bilmeyen adamlar sırf parası var diye kroyum ama para bende diyerek başkan oluyorsa kendi hata yaptığında cebinden çıkartıp verecek, hibe edecek.

Sneijder ile 1 CL turu, ve Lig şampiyonluğu aldık direkt oyuna etkisi ile. 7.5 Milyon Euro para falan değil.

Chedjou+Telles'i satıp 12 Milyon Euro'ya 2 tane zımba gibi adam alırsın şampiyonluğa yine oynar takım.

Tek para eden de Sneijder değil. Selçuk'a bile Çin'den en az 5 Milyon Euro teklif eden çıkar.

O zaman onlari da satacaksin , zaten ne geldiyse hep almak hic satmamaktan geldi ,15 senedir bir sekilde idare edildi ama artik bitti

Sunu anlatmistim ,tekrarlayim . bugun tum arsalari satip 1,5 milyar borcu 1,5 milyar arti haline de getirsen , uefanin ffp esaslarinda kabul ettigi kosullar arasinda hibe filan yok

bu gercekleri kabullenmek aci ama avrupadaki kluplerin gelirlerine ulasamayacagimiz icin bundan sonra bu tip yildiz transferler filan zaten olmayacak , oldugu takdirde butcen ffp kriterlerine uyumsuzluk gosterecegi icin ceza alacaksin

bunu ugur melekesinden ridvanina , mehmet helvacisindan ahmet ozdoganina herkes soyluyor

ben sunu anlamiyorum , hayir yani ne olur yazdigim kadroyla cikinca , yakinda diger fener vs de boyle olacak , kendi capimizda oynayip duracagiz iste .. haddimiz bu kadar diyecegiz

sen de avrupadaki klupler gibi kazan ,senin de ulken soz sahibi olsun tekrardan .. bu olmadikca 2 inci 3 uncu sinif kadrolar ile idare edecegiz

birseyin guzel ve hos olmasi ile kabullenilir olmasi ayridir , guzel elbette degil , ama bir o kadar gercek , istediginiz kadar debelenin olacaklar bunlar, 4-5 senedir soyluyorum bunlari hepsi tek tek cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt