Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'e Serie A, Premier League ve Çin'den teklifler geliyor. Sneijder'in tercihi ise Avrupa'da kalmak. (Voetbal International)

13595695_1037026799716313_1879459562_n.jpg

Adam bi de yürüyüş falan diyor..olm memleket meselesi yapmayın şu oyunu..izle geç abi bir futbolcu gider biri gelir..eğlence bu gençler..10 sayfa geriden okudum doldum geldim herkes gitmiş
Olayın büyüklüğünü anlamamışsın ki sen. Sneijder'in gitmesi tabi ki çoğunluğun istemeyeceği bi durum. Ama yönetim çıkıp "elde para eden bi Sneijder var, satmamız gerek" tarzında konuşsa, veya ima etse sorun bu kadar büyümezdi. Sneijder'a yapılan düpedüz şerefsizlik. Şu sarı kart cezaları olayı (ki en başta hiç inanmamıştım da ısrarla bahsediliyor) falan.

İşin şerefsizlik boyutunu geçtim, Sneijder gibi bi adama bunu yaptıktan sonra yabancı futbolcu piyasasında itibarın düşecek. Bu olaydan haberi olan her futbolcu, teklif götürdüğümüzde "ulan bana da yaparlar mı" diye düşünecek.

sneijderi satip yerine yok belhanda yok bilmem kim aldiktan sonra satmanin manasi ne ? satip satip paralari kasaya koymadiktan sonra istersen messiyi getir .. onemli olan kimseyi almayip tasarruf etmek

koyarsin kaleciyi

sagda sabri ile onunde linnes oynar , stopere koyariz serdar ile korayi , sola balta onunde yasin

onlerinde selcuk oynar , az ilerisinde emrahi koyariz

ileride de podolski ile sinan ..

tamam iste .. nedir yani cikar oynarlar , telles bruma vb lerinden gelen para da kasada arti gorunur ,bir daha ceza almayiz

bir de klube huzur rahatlik gelir , geri kalan saglar adam gibi sinerji olusturup avrupa hakki da elde ederler

Bu mesaj ciddi mi?

Bir daha ceza almayız belki UEFA tarafından ama bu kadroyla kendimizi bir güzel cezalandırırız.

sevinilecek ,savunulacak bir durum olmadigini kabul etmekle beraber mecburen cekilecek bir eziyet kadro

Bu kadroyu çekmek mecburiyet falan değil.

En kötü ihtimal Allah'ın İlhan Cavcav'ının Gençlerbirliği'nin imkanları ile bulduğu oyunculardan az daha yeteneklisini biz bulamaz mıyız?

Bulamayız. Çünkü bunun için çabalayacak pilavcı kadromuz eksik.

Olayın büyüklüğünü anlamamışsın ki sen. Sneijder'in gitmesi tabi ki çoğunluğun istemeyeceği bi durum. Ama yönetim çıkıp "elde para eden bi Sneijder var, satmamız gerek" tarzında konuşsa, veya ima etse sorun bu kadar büyümezdi. Sneijder'a yapılan düpedüz şerefsizlik. Şu sarı kart cezaları olayı (ki en başta hiç inanmamıştım da ısrarla bahsediliyor) falan.

İşin şerefsizlik boyutunu geçtim, Sneijder gibi bi adama bunu yaptıktan sonra yabancı futbolcu piyasasında itibarın düşecek. Bu olaydan haberi olan her futbolcu, teklif götürdüğümüzde "ulan bana da yaparlar mı" diye düşünecek.
Bu zamana kadar ligimizin veya kulübümüzün veya kulüplerimizin ne gibi itibarı vardı ki bu hareketlerle bitmiş olsun..zaten ülke güvensiz ve yönetim problemleri olan orta Doğu ülkesi..bu gibi gelişmekte olan bana göre geri kalmış ülkelerde parayı verirsen itibar kazanırsın..bizde wesleye para verdik onun gözünde itibar kazandık..tabi dediğin de doğru gönderiliş biçimi eleştirdiğimiz aziz yıldırımın alexi gönderme biçimi kadar yanlış olur..parayı bulursan ve verirsen profesyonel sporcuların itibarını kazanırsın..yoksa alex olayından sonra rvp gibi bir adam fb gibi bir kulübe gelmezdi..bu arada olayın büyüklüğünü anlıyorum tabiki ama futbol için bu kadar ciddi ciddi konuşulmasını anlamıyorum..eskiden de şimdi bu yazımda olduğu gibi fanatik hislerle yazılar yazardım ama artık futbol için bu kadar ciddi yazıları gerek görmüyorum..yazılacak çok şey var ama son zamanları ironilerle götürmeye çalışıyorum..

Bu zamana kadar ligimizin veya kulübümüzün veya kulüplerimizin ne gibi itibarı vardı ki bu hareketlerle bitmiş olsun..zaten ülke güvensiz ve yönetim problemleri olan orta Doğu ülkesi..bu gibi gelişmekte olan bana göre geri kalmış ülkelerde parayı verirsen itibar kazanırsın..bizde wesleye para verdik onun gözünde itibar kazandık..tabi dediğin de doğru gönderiliş biçimi eleştirdiğimiz aziz yıldırımın alexi gönderme biçimi kadar yanlış olur..parayı bulursan ve verirsen profesyonel sporcuların itibarını kazanırsın..yoksa alex olayından sonra rvp gibi bir adam fb gibi bir kulübe gelmezdi..bu arada olayın büyüklüğünü anlıyorum tabiki ama futbol için bu kadar ciddi ciddi konuşulmasını anlamıyorum..eskiden de şimdi bu yazımda olduğu gibi fanatik hislerle yazılar yazardım ama artık futbol için bu kadar ciddi yazıları gerek görmüyorum..yazılacak çok şey var ama son zamanları ironilerle götürmeye çalışıyorum..

Madem futbol sadece oyun değil de endüstriyel oldu, madem kulüpler ayakta durabilmek için artık bizlere muhtaç, bence ciddiyeti bırakmamalıyız.

Ha bıktım kardeşim senelerdir bir şeyin değiştiği yok, ilgilenmiyorum artık futbolla deseydin bir şey demezdim. Zira 8 yaş küçüğünüm, ben artık o hale geldim. :D

Madem futbol sadece oyun değil de endüstriyel oldu, madem kulüpler ayakta durabilmek için artık bizlere muhtaç, bence ciddiyeti bırakmamalıyız.

Ha bıktım kardeşim senelerdir bir şeyin değiştiği yok, ilgilenmiyorum artık futbolla deseydin bir şey demezdim. Zira 8 yaş küçüğünüm, ben artık o hale geldim. :D
Like atıp geçiyorum geçemedi....bak ülke olarak futboldan ne kadar uzak olursak ne kadar az ciddi konuşursak o kadar başarılı oluruz bence..basketbolda daha başarılıyız..neden peki?..çünkü kimse basketbolu bilmiyo..kahvehanelerde konuşmuyo..kuralları zor futbola göre..az ama öz insan ilgileniyor basketbolla..lisans eğitimiyle birlikte bu sporu yapıyor..basketbolcuların lisans bitirme oranı futbolculara göre her zaman fazladır..vs vs uzar gider

Son düzenleme:
Yalnız şu olaylardan sonra bir taraftan yönetimin istifasını beklerken, diğer taraftan da çok sevdiğimiz Sneijderin ayrılması gerektiğini görmek zorundayız. İki taraftan hangisi kalırsa kulüp için çok zararlı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız şu olaylardan sonra bir taraftan yönetimin istifasını beklerken, diğer taraftan da çok sevdiğimiz Sneijderin ayrılması gerektiğini görmek zorundayız. İki taraftan hangisi kalırsa kulüp için çok zararlı olur

sneijderin kalmasi olsa olsa kuslara zararli olur renklitas

Hayirdir sino babanin ne karektersizligini gordun 10 numara olmasina ragmen her yere selcuktan daha cok kosan bu kadar malin icinde bir seyler yapmaya calisan tek adam ben maclari bu gozle izledim sen nerenle izledin acaba bilmiyorum selcuk efendi yillardir yatiyor ne bir mucadele ne bir kosma ne bir asist eskiden arkalara iyi top atardi ondan da eser kalmamis sahi selcuk efendi 2.8 milyon alacak napiyor
Takimda ?

Selçuk 43 maç 14 gol 5 asist, ligde 28 maç 11 gol 4 asist
Sneijder 40 maç 5 gol 10 asist, ligde 25 maç 5 gol 7 asist

Hadi aradaki farkı da Selçuk'un penaltı atmasına bağlayalım da pek bi farkları yok skor üretimi açısından.
Screenshot by Lightshot

Kusura bakmayın bence ikisi de yetersiz, ikisinin de gitmesi lazım. Senede 5M euro verdiğin adamdan bu kadar katkı çok az. Sneijder eskisi kadar etkili değil ve takımın taktik anlamında elini kolunu bağlayan bir oyuncu. Artık vedalaşma zamanı.

Aslında mesele Sneijderi satmak değil. Aslolan gönül verdiğimiz camianın oyuncuları hem gönderirken hem de alırken bu kadar acemi ve bir o kadar da vefasız olduğunu görmek. Hele bir de bahsettiğimiz takım Avrupa'da kupa kazanmış ilk ve tek Türk takımı ise bu kötü yönetime dayanabilmek hakikaten çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt