Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollandalı gidiyorsa sezon öncesi maça çıkmadan gönderilen hoca olarak tarihe geçer sanırım

Birde Portoda olmuştu böyle bir durum yanılmıyorsam

evet arkadaşlar hersey gullık gulıstanlık sneijderle ılgılı hıc problem yok tüm bunlar basının uydurması
CommentPhotos.com_1393010888.jpg

Sayducki seçmen gerçekten mükemmel uyum olmuş. Zira Iq max 52

Hayvanlarını özgürlüklerini çalmak daha büyük bir hayvanlıktır

Keşke senin gibi insanlara biri dur diyebilse

Hayvanların tabiatı vardır , ev köpeği olarak tabir edilen süs köpeklerini şehir içinde dışarı da bırakırsan özgürlüğü olacak bir canları kalmaz. Yani o özgürlüğü çalmak dediğin şey köpeği korumaktır ama sen 52 İQ ya sahip olduğun için bunu düşünüp anlayamazsın :):)

Hayvanların tabiatı vardır , ev köpeği olarak tabir edilen süs köpeklerini şehir içinde dışarı da bırakırsan özgürlüğü olacak bir canları kalmaz. Yani o özgürlüğü çalmak dediğin şey köpeği korumaktır ama sen 52 İQ ya sahip olduğun için bunu düşünüp anlayamazsın :):)

Hayvanları kafese kapatıp onlardan gelir etmek,senin oyuncağın haline getirmek çok akıllıca

Sevip,besleyenlere lafım yok lakin zincire vurmak bir hayvana yapılabilecek en kötü iştir

Kalbinde sevgi bulunan bir İNSAN bunu yapmamalı

Bu bilmem ne çocukları Sneijderi gerçekten satacak. Bakalım biz taraftar olarak ne yapacağız. Bence hiç birşey. Izleyip dururuz ancak mal mal.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hayvanları kafese kapatıp onlardan gelir etmek,senin oyuncağın haline getirmek çok akıllıca

Sevip,besleyenlere lafım yok lakin zincire vurmak bir hayvana yapılabilecek en kötü iştir

Kalbinde sevgi bulunan bir İNSAN bunu yapmamalı

İşte İq un çok düşük anlamıyorsun şuan seni eğiteceğim.

Bak benim kızım 4.5 kilo ve kafes falan filan derken sen ben yatağımı paylaşıp yemek masasına da sandalye koyuyorum.

Evin içinde de her yere gezme özgürlüğü var.

Dışarı mevzusuna gelirsek günde üç kere çıkması gerek kakası ve çişi için , eğer " sana yapıldığı gibi " tasmasız bırakırsam dışarıda ya sokak köpeklerine veya obez kedilere yem olur ya dışarıdaki kötü niyetli insanlara .

Bu yüzden tıpkı futbol bilgin gibi oradan burdan duyduğun pohpohlamalarla gelme rezil olursun koç , yol al :)

Bu bilmem ne çocukları Sneijderi gerçekten satacak. Bakalım biz taraftar olarak ne yapacağız. Bence hiç birşey. Izleyip dururuz ancak mal mal.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben şahsen Sneijder henüz İstanbula dönmediği için bunları normal buluyorum , antremanlara falan cıktığında kalma ihtimali güçlenecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt