Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLoryanin kapisina öyle seyler yazmalari güzel, elbet kulaklarina gider

Kaale alinmayacaktir . Fakat tekrarliyorum, is parada dugumlenir ,kimse hem 7,5 bonservis ,senelik 5 vermeyecektir , birileri kazanacagi parada fedakarlik etmedikce sneijder zaten gitmez ,adam aptal mi 10 milyonunu garantilemeden ayrilsin , ayrica yerlesik duzeni var

united deniyor , 2 ay evvel ingiltere maci icin manchester e gittim , yani istanbulu birakip manchester da yasamak ? enayiligin son noktasidir herhalde ,buranin keyfini yasayan oralara gitmez ,her sey futbol degil , adamin esi cocugu var

milano olsa londra olsa marsilya olsa belki ama manchester ,hic ihtimal vermiyorum ,esi musade etmez en basta

belki fb ya da gecmiste daha barisik oldugu bjk ye gider sampiyonlar ligi etkisiyle tabi bjk bu paralari verebilir mi ,oyle bir maas dengesizligi yaratir mi ,akli varsa yapmaz

Akpro kendisi ile Galatasaray ve Trabzonspor ilgileniyor haberini rt yaptı twitterda

@senfo10: Cornelius'un temsilcileriyle anlaşmış bizimkiler, maaşı da normal diyorlar. Şimdi Kopenhag ile uğraşıyorlar, şartlar ağır değil.

Troll olcam diye bos yapmasan bari. Seni daha iyi bilirdik. :D

Son düzenleme:
CmsaWUXWYAADW-8.jpg

Burada Johansen isteyenlerin çoğu o kadar maçını bile izlememiştir buna ne diyeceksin

Begenmiyorum, daha dogrusu takimimizda kilit oyuncu olamaz bidefa defansif yapisi yeterli degil. Selcuk ile beraber yeterli olmaz kanimca, Selcuk yedek diyecem ozaman gulerler. Yani 3 lu orta sahaya donersek belki olur.

Aksi takdirde rotasyonda is gorur. Caliskan birisine benziyor cunku.

Günaydın beyler

a6e6d22ac13271b252b23c9aeafa2139.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Begenmiyorum, daha dogrusu takimimizda kilit oyuncu olamaz bidefa defansif yapisi yeterli degil. Selcuk ile beraber yeterli olmaz kanimca, Selcuk yedek diyecem ozaman gulerler. Yani 3 lu orta sahaya donersek belki olur.

Aksi takdirde rotasyonda is gorur. Caliskan birisine benziyor cunku.

Bir çoğu 6 numarada oynayıp Selçuk'u kesebileceğini düşünüyor işte buna gülüyorum

Bir çoğuda Celticlilerin yorumlarını umursamamalıyız tavrında(Kimin yorumlarını umursayacaksak)

Bir çoğuda tipine göre adam beğeniyor

Gerçekten takip eden var mı acaba :D

Bir çoğu 6 numarada oynayıp Selçuk'u kesebileceğini düşünüyor işte buna gülüyorum

Bir çoğuda Celticlilerin yorumlarını umursamamalıyız tavrında(Kimin yorumlarını umursayacaksak)

Bir çoğuda tipine göre adam beğeniyor

Gerçekten takip eden var mı acaba :D
Celtic sevdalilar izlerdir ama forumun 80% dune kadar tanimiyordu bile. Bende cok tanimiyorum dogruyu soylemek gerekirse, izledigim kadari ile durum degerlendirmesi yaptim.

fener ya belhandayı kiralacak(büyük ihtimal)
ya da ziyechi alacak
skrtel de gelecek
iyi kadro kurdular şerreeeefsizzzzzzzler

Akpro 1.5m euroymuş Carole gibi etki yaratabilir belki de bizim Atiba'mız olur
Bize Atiba değil Melo tarzında bir ön libero lazım....Melo sadece savaşcı değil attığı uzun toplarla bizi kontrayada çıkartıyordu.....Melo bizdeyken kimse atibayı takmıyordu....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt