- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
FLoryanin kapisina öyle seyler yazmalari güzel, elbet kulaklarina gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll olcam diye bos yapmasan bari. Seni daha iyi bilirdik.
Troll olmakla ne alakası var
2-3 kere izledim leş
Tamam.
Burada Johansen isteyenlerin çoğu o kadar maçını bile izlememiştir buna ne diyeceksin
Günaydın beyler
![]()
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Begenmiyorum, daha dogrusu takimimizda kilit oyuncu olamaz bidefa defansif yapisi yeterli degil. Selcuk ile beraber yeterli olmaz kanimca, Selcuk yedek diyecem ozaman gulerler. Yani 3 lu orta sahaya donersek belki olur.
Aksi takdirde rotasyonda is gorur. Caliskan birisine benziyor cunku.
Celtic sevdalilar izlerdir ama forumun 80% dune kadar tanimiyordu bile. Bende cok tanimiyorum dogruyu soylemek gerekirse, izledigim kadari ile durum degerlendirmesi yaptim.Bir çoğu 6 numarada oynayıp Selçuk'u kesebileceğini düşünüyor işte buna gülüyorum
Bir çoğuda Celticlilerin yorumlarını umursamamalıyız tavrında(Kimin yorumlarını umursayacaksak)
Bir çoğuda tipine göre adam beğeniyor
Gerçekten takip eden var mı acaba![]()
fener ya belhandayı kiralacak(büyük ihtimal)
ya da ziyechi alacak
skrtel de gelecek
iyi kadro kurdular şerreeeefsizzzzzzzler
Bize Atiba değil Melo tarzında bir ön libero lazım....Melo sadece savaşcı değil attığı uzun toplarla bizi kontrayada çıkartıyordu.....Melo bizdeyken kimse atibayı takmıyordu....Akpro 1.5m euroymuş Carole gibi etki yaratabilir belki de bizim Atiba'mız olur