Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johansen'i begenmeyenler olabilir ama Akpa Akpro'yu begenmemek olmaz.Bu Akpa gercekten muthis yetenek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener ya belhandayı kiralacak(büyük ihtimal)
ya da ziyechi alacak
skrtel de gelecek
iyi kadro kurdular şerreeeefsizzzzzzzler
3 ön libero ile 3 5 2 gayet iyimiş gidip fenerli olalım bari
Aziz başkan ne büyük adam yine 1 ay içerisinde hem kendi taraftarını hem bizim taraftarı ayakta uyuttu yine helal olsun gerçekten büyük adammış..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Florya yerine point otelde toplanmaliyiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye kızdın sorduk sadece

Neyini beğendin
Çok hızlı,güçlü,ileri oynayan ve şutları kaliteli bir cocuk.Çok iyi olsada olmasada bu oyun tarzında bir orta sahaya zaten ihtiyacımız var.Ayrıca taraftar sitesinde kimse satılmasını istemiyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz başkan ne büyük adam yine 1 ay içerisinde hem kendi taraftarını hem bizim taraftarı ayakta uyuttu yine helal olsun gerçekten büyük adammış..

ne diyon

Kerimcim nasılsın

bu arada kaliteli yerlileri toplamak lazım ben yabancı sınırının 2 sene sonra kademeli olarak geri değişeceğini düşünüyorum bu sistem öyle uzun yıllar devam etmez. zaten burası türkiye herşeye hazır olmak lazım.

Ben artık scout departmanına tek laf etmeyeceğim. Önerdikleri isimler hep doğru isimler. Delaney,Johansen,Akpro,Cornelius
Bunlar fayda-maliyet açısındanda çok uygunlar. Umarım yönetim kendilerinden beklenmeyeni yapıp bu isimleri takıma kazandırabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben artık scout departmanına tek laf etmeyeceğim. Önerdikleri isimler hep doğru isimler. Delaney,Johansen,Akpro,Cornelius
Bunlar fayda-maliyet açısındanda çok uygunlar. Umarım yönetim kendilerinden beklenmeyeni yapıp bu isimleri takıma kazandırabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaşlı Üstad nasılsın

S.a gençler reis geldi mi?
435a2394f39b5b1162e6491a14a7190e.jpg

Hayrullah
Sabri Semih Serdar Emre
Selçuk
Gökhan Nuri
Sinan Eren Yasin

+Alperen, Hakan, Hamit, Emrah, Güral

Seneye yerli kadromuz bu tarz bir şey olmalı.

En az 4-5 yerli transferi daha şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt