Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşlı Üstad nasılsın

Ben bjkli olsam burada gerçeklerden bahsetmez size hayal satardım, olmayacak transferleri fotospor,fotomaç gibi ucube gazeteleri kaynak gösterip, sanki transfer komitesindenmişim edasıyla olacak,gelecek diye size gaz verirdim. Bunu yapan arkadaş var burada o ne kadar Galatasaraylıysa ben o kadar Galatasaraylıyım. O ne kadar bjkliyse ben o kadar bjkliyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben bjkli olsam burada gerçeklerden bahsetmez size hayal satardım, olmayacak transferleri fotospor,fotomaç gibi ucube gazeteleri kaynak gösterip, sanki transfer komitesindenmişim edasıyla olacak,gelecek diye size gaz verirdim. Bunu yapan arkadaş var burada o ne kadar Galatasaraylıysa ben o kadar Galatasaraylıyım. O ne kadar bjkliyse ben o kadar bjkliyim

O arkadaş kim

Kim o renktaş isim ver , idam sehpası kuralım

7vWd5l.png

yine bir floryada toplanma girşimi varmış yine en fazla 20 kişi olur gibi

Sergen bizi bitirdi mahvetti ama elbet birgün tutturacaktir transferleri

Ben inaniyorum

burası transfer nöbeti.transfer hayali de kurarız,sohbetini de yaparız.rahatsız oluyosan girme foruma.bu arada beşiktaşın anasını seveyim.

Beşiktaşlı nefreti > Fenerli nefreti , bu ezik kargalara aşırı kıl olurum

8 sene aradan sonra şampiyon olup transfer nöbetinde transfer haberi paylaşıyor diye renktaşlarımızı eleştirmeye kalkan arkadaşları aklı selime davet edelim.

Son düzenleme:
Oo yine mi transfer yok..transfersizlik nöbeti olarak değişssin başlık

kızmayın kimseye gecen sene buralar palavracılar doluydu yunus emremi nedir birisi vardı yönetimden tanıdıgım var diye diye messi haric getirmedigi oyuncu kalmadı

sonrada toz oldu gitti

enazından bu yıl palavracılar yok

Hakan zu FB haberleri var.

Hayırdır inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt