Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar yerli diye begenmeyenler var, yabanci olsaydi bir tane elestiri olmazdi, bizim taraftar malesef yabanci transfer hastasi

Serdar kötü stoper değil,yanına Lombaerts,Granqvist gibi avrupalı tecrübeli bir stoper lazım

cok hakli oldugunu dusunuyorum

Ashley-Williams.jpg

Yanına nasıl olur sence? Semih'i bek oynatabiliriz sanırım.

Başımız sağolsun bu arada Yüksel (aydın aslan) kale almayın sneijderi satani bizde satariz.

14tsilva.jpg

bosta su an, duvar gibi stoper, serdar ile iyi bir ikili olur

burası transfer nöbeti.transfer hayali de kurarız,sohbetini de yaparız.rahatsız oluyosan girme foruma.bu arada beşiktaşın anasını seveyim.
Tüm karga ve sarı kuş familyasınin ve NKFVAS

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bu tuğra yüksel Sinan tayfası hepsi kuş , ezik ve fail troller mesajlarına bakacak olursak yüzde 90 karga familyasından

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SON DAKİKA - Fenerbahçe, Martin Skrtel'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

Iyi oldu bu perera anlasilan italya milli takimini izleyip gaza geldi skrel kjaer nostader topal ozan ne bulursa 11 de oynatacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz sneijderin ucaktan inip istanbula ayak basmasinda gaza geliyoruz, elalem transfer yapiyor kadroyu güclendiriyor.

bizde kadro her gecen sene daha da zayifliyor. elimizde 13-14 oyuncu var zaten, bunlardan da gidenler olacak!

yeni lugano'sunu aldı şikeciler. her şeyi geçtim artık istifa etsin şu Yalancı Başkan...

Komik yorumlar var.

Liverpool taraftarı bayram ediyor şu an hiç takip ettiniz mi acaba adamı son dönemde?

Acayip merak ediyorum fener bu kadar stoperi neresine sokcak biz bunları hertürlü tokatlariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt