Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skrtel iyi ama çok yavaş stoper bence...bu ligde ist takımlarının stoperlerinin olması gereken en önemli özelliği hızdır..bir de nöyşstakfkfkfkf isimli her neysr ismi onu dos olarak kullanacaklar galiba..yaratıcılıktan uzak orta sahayla gol atmakta problem olur

Komik yorumlar var.

Liverpool taraftarı bayram ediyor şu an hiç takip ettiniz mi acaba adamı son dönemde?

Ya birak allah askina adamlarin as stoperleri sakho lovren, tabi bayram ederler, 5-6m kasaya girecek...

Hayvan gibi stoper, euro 2016'da izlemedin mi, 30+ olmasina ragmen kjaer ile duvar olur arkada

b.k atmaya gerek yok iyi adam skrtel ama bizim kendimize bakmamız lazım bu sene avrupada yokuz zaten rakiplere göre daha az maç yapacağız daha az yorulacağız dursun gereksizi bizi şaşırtıp adam akıllı 2 orta saha ve 2 forvet alsın bu takım şampiyon olur

Ya birak allah askina adamlarin as stoperleri sakho lovren, tabi bayram ederler, 5-6m kasaya girecek...

Hayvan gibi stoper, euro 2016'da izlemedin mi, 30+ olmasina ragmen kjaer ile duvar olur arkada

Liverpool'u hiç takip etmediğin belli.

Bonservissiz Toure bile çok daha iyi transfer olurdu.

Ben kendimi bildim bileli fb isim olarak bizden iyi transferler yapar bu her sezon olmasa bile yüzde 80 diyebiliriz..şu an ki fb taraftarının böyle heyecanlı umutlu bekleyişi kadro kurması çok hoşuma gidiyo..iddialı olmaları lazım ki şampiyonluğu kaybedince travma yaşasınlar..

Sene içinde kaybettiğimiz şampiyonluk fazla yoktur belki en son 2001. Hep daha sene başlamadan veririz şampiyonluğu bu senede öyle.

Fener zaten geçen sezon en az gol yiyen takımdı,bunlardan cacık olmaz emenike ferdi volkan 3lüsü ile boş kaleye kaçırma rekorları kırarlar

bonservizsiz cöpleri topluyorlar (VdW haric), bunlari mi kiskanacagiz

Aatif disinda hepsi 2.5 milyon dan fazla maas alir

Bu sene iyi transfer yapamazsak ist semt takımlarının şampiyon olacağını düşünmüyorum şahsen..biz iyi olursak biz, olamazsak anadolu diyorum..bizim dışımızdaki ist semt takımlarına şans vermiyorum iyi transfer yaparsak

576a79a0c03c0e6aa0db0bea

>

latest

Muslera
Linnes Chedjou Hakan/Serdar Telles/Carole
Selcuk Dzemaili
Sinan Sneijder Bruma/Yasin
Podolski

Bu klas kadroyla sezonu 5.bitirebiliriz :asd22::asd22::asd22:

Kadroya yazacak baska oyuncu bulamadim, var mi biri?

Günü kurtarmalık transfer yapıyorlar yine valbuena da geliyormuş,şampiyon olamazlarsa 2yıl men alırlar avrupadan

Skrtel kötü oyuncu değil İngiltere seviyesinden düşmüş olabilir ama bizim lig için ideal.
Secondbahce 3-5-2 ye dönüyor bi b*k yapamazlar ortasahalari uygun değil.

Günü kurtarmalık transfer yapıyorlar yine valbuena da geliyormuş,şampiyon olamazlarsa 2yıl men alırlar avrupadan
Şöyle de bir şey var renktaş adamlar deniyor en azından ve transferleri erken bitirmeye çalışıyorlar..açıkcası biz de erken yapsak keşke de sene sonu olur ya hadi tutmasın..iş bitirici yöneticileri çok bu konuda takdir etmek lazım..her sene yeniliyorlar ama bir şekilde pes etmiyor adamlar..bir gün batacaklar bu şekilde ama ne zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt