Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 2ci bitirdi ve transfer sezonu basladi baslayali hemen dogru yerlere dogru transferleri yaptilar

Biz ise 30 puan fark yemisiz, hoca arayisi icin 4 ay zamanimiz vardi, transfer sezonu basladi baslayali ilk once alternatif oyuncular transfer ettik

baska söze gerek yok

Başımızda bu Başkan varken karşı rakiplerin iyi hamlelerini eleştirmek yanlış olur . Onlar da fair play var ama adamlar gayet iyi adamlar alıyor , tutmaz onlarda o da ayrı bir konu . Değişik olan adamlar geçen sene gol atamıyordu bu sene yine atamayacaklar gibi görünüyor . Bu kulübe bu dursun ilk geldiğinde yıldız oyuncular alacağız , messi gelir , zenginiz demesinden belliydi bir şeyler yapamayacağı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar Aziz bizde öyle!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

geçen sene tarihin en iyi kadrosuydu fenerlilere göre,bu sene de tarihin en iyi defansıymış defans hattı.bi oynayın da görelim sizi şabalaklar.skrtele yıllık 3-4 baymışlardır inşallah.kjaer 4 milyon avro alıyo yıllık.

Gerçekten şampiyonluk umrunda deil bu makamları hak eden beyin sahibi kişiler gelsin bu sene 10. olalım seneye yine dagitiriz ortalığı.
Dursun gitmeden sorunlar bitmez bugün sneijder yarın muslera olur sorunun adı.

Serdar lig için gayet yeterli hatta topa ilk müdahalede bu ligin en iyisidir..cl de oynasak bunun için yetersizdir ama bu sene kendini daha da geliştirebilir ve seneye clye gidersek faydalanabiliriz diye tahmin ediyorum

Arkadaşlar umudunuzu kırmak gibi olmasın ama serdar semihin bi tık iyisi.
Ve evet elimizdeki en iyi stoper su anda serdar !
Durum vahim..

skrtele yıllık 4 milyon avro veriyolarmış.

Burada bir arkadaşın önerdiği genç Macar oyuncu Adam Nagy'i Marsilya, Leicester, Benfica ve Southampton istiyormuş.

Galatasaray, sol bek Varela için Betis'e 1 M € önerdi. Oyuncuya Rayo, Zaragoza, Cordoba & Panathinaikos talip. (ED)

akpro-delaney-johansen ve forvet gelirse şampiyonuz bence bu sezon ,dursuna rağmen.ayrıca ben koraya ve serdar azize güveniyorum.

Semih+Serdar > Skrtel+Kjaer

İyi bir ön libero bulup takım savunmasını düzgün kurarsak bu gerçekle yüzleşiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt