Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en iyi stoperi dediğiniz Chedjou kaç maç kaçırmış onu da yazalım?

Yav iyi de aldığın parayla verdiğin parayı kıyaslayamazsın ki.

Ona bakarsak Lpool da bu adamı kaç milyona aldı şimdi üste para vermeden yollayabildikleri için kutlama yapıyorlar forumlarında sosyal medyada falan.

3 futbolcudan en fazla 500 bin € falan bonservis elde ederdik. O da en fazla.

Bence Birlo'yla Sercan da geniş kadro tutulabilirdi o ayrı mesele tabii. Kadromuzda çok daha kötüleri var.
Renktaş mesela bizim plansız programsız hareket etmemiz.

Yabancı sınırı kalkmış iken gidip yerli mallara bu kadar bonservis verip
Eldekilerin sözleşmesini uzatmak tek kelime ile açıklanır

HAİNLİK.

2 senedir bana en çok bu koyuyor.

Bile bile uçuruma sürükleniyoruz.
Üzerimize çok pis oyun oynanıyor ama taraftar olarak ses çıkaracağımıza hala bu hamleleri savunuyoruz

HELAK OL DURSUN.

66Yozgatlı salağı bu mesajı okuyorsan peşindeyim haberin olsun izini buldum sayılır . Korkma Titre !!

Istersen skrtel yillik 6 milyon kazansin bizene kardesim, adamlar dogru transfer yapmis, hala yok su kadar odeyecekler falan diyorsun. Bjk ve fener oyuncularini yuksek fiyatlara satarken biz kimi satiyoruz? Sonra da onlar niye ceza almiyor diyenler var.

Skrtel bize gelse bir tane negatif yorum olmazdi, bu kadar da olmayin, skrtel yillardir premier liginde oynamis, kanelere aguerolara vanpersielere karsi, daha da bok atan var.

Biz serdar aziz'i aldik begenmediniz, rakip skrtel'i aldi begenmediniz, nasil bir stoper gelsin bizim lige, ramos'u falan mi bekliyorsunuz?

Bunun ''kus''luk la, daha buyumemis kisinin dedigi ''pic''lik ile alakasi yok, objektif yorum yapiyoruz, eger zorunuza gidiyorsa alinti yapmayin.

Istersen skrtel yillik 6 milyon kazansin bizene kardesim, adamlar dogru transfer yapmis, hala yok su kadar odeyecekler falan diyorsun. Bjk ve fener oyuncularini yuksek fiyatlara satarken biz kimi satiyoruz? Sonra da onlar niye ceza almiyor diyenler var.

Skrtel bize gelse bir tane negatif yorum olmazdi, bu kadar da olmayin, skrtel yillardir premier liginde oynamis, kanelere aguerolara vanpersielere karsi, daha da bok atan var.

Biz serdar aziz'i aldik begenmediniz, rakip skrtel'i aldi begenmediniz, nasil bir stoper gelsin bizim lige, ramos'u falan mi bekliyorsunuz?

Bunun ''kus''luk la, daha buyumemis kisinin dedigi ''pic''lik ile alakasi yok, objektif yorum yapiyoruz, eger zorunuza gidiyorsa alinti yapmayin.
ben pic diye yozgatlıya dedim,sana bişey ima eden olmadı.ayrıca GS taraftarı mükemmeliyetçi,bunu hala anlamadıysan anla.ben de beğenemiyorum herkesi kolay kolay.

Chedjou hakkında olumlu ve olumsuz yorumların her ikisi de abartılı seviyede. Ne çok iyi ne de gömüldüğü kadar kötü.

Sen twitter'i ciddi bir kaynak görüyorsun ya bende sana güvendim twitterda yazan bir haberi buraya tasidim
30 kere lequipe yazacak halim yok ya.adamlar 1,5 milyon avro teklif ettiğimizi yazmış akpoya.trabzon ilgileniyo ama bizi seçer herhalde akpo.

ben pic kurusu diye yozgatlıya dedim,sana bişey ima eden olmadı.ayrıca GS taraftarı mükemmeliyetçi,bunu hala anlamadıysan anla.ben de beğenemiyorum herkesi kolay kolay.

Herkesi kolay kolay begenmiyorsan, hic izlemedigin johansen'i, delaney'i, hendrick'i mi begeniyon sergen?

Selam beyler.

İşte gerçek Galatasaray taraftarları. :hat:

l18PDE.jpg

Herkesi kolay kolay begenmiyorsan, hic izlemedigin johansen'i, delaney'i, hendrick'i mi begeniyon sergen?
onlar hakkında yazan blogları okuyorum yusufcum,taraftar forumlarına bakıyorum,2-3 sene içinde kimler istemiş onlara bakıyorum,bulabildiğim videolardan izliyorum oyunlarını.
ve evet 3 ünü de beğeniyorum,alırsak çok iyi olur.

Yıllık 4M o adama çok fazla. Ne oldu yahu bulunmaz hint kumaşı mı adam? 31 yaşındaki adama da 5M bonservis ödeyecekleri söyleniyor bu da çok fazla bu adam için. Üstüne biraz daha koyup daha gencini alırsın. Skrtel'ın kalitesini eleştirmek yanlış fakat bu bize bu fiyata gelseydi ben gene eleştirirdim.

Sende Johansen'i, Delaney'i, Hendrick'i izleyip kötü transfer olacağına karar verdiğin için mi fb Skertel'i bizde bu adamları alıyoruz diyorsun ? Kaldı ki bu saydığın adamlar ile Skertel ne alaka ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skrtel'in adi bizimle gectiginde sergen begeniyordu skertel'i noldu da birden kazma oldu hayret edilecek bir olay

Bu huzursuzluk devam ettigi surece sportif basari beklemeyin, camia da birlik beraberlik yok bunun sebebi de Dursun. O defolmadigi surece bu taraftar bu takimi zor destekler, zaten taraftari ile baglari acilan bir kulubun basarili olmasi cok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt