Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray taraftarı yönetime tepki için Florya'da. Çilekeş Galatasaray taraftarları. Sizinle gurur duyuyorum aslanlar.

l18Pgk.jpg

bbaZoV.jpg

GzgWr7.jpg

ZdajlA.jpg

kva75m.jpg

o7aq12.jpg

hamza.jpg

1042473_620x410.jpg

2gt4028.jpg

Ne güzel günlerdi.

Yönetim birini kovdu diğerini de kovmak için uğraşıyor.

Camiamız için zor bir dönem olduğu aşikar.

Def ol git be herif, bitsin şu riva işi soysunlar gsmizi yeter ki def olup gitsinler. Bundan 2 sene once bu kulübe gelmek için oyuncular sıraya diziliyordu. Şimdi kimse yüzüne bakmıyor, futbolculara garip cezalar kesiliyor. 35 yaşındaki dayılara hayvani sözleşmeler yapılıyor.

bize ne 40 da verirseler versin ler, adamlar loser olsa bile, batmaz lar, yinede her sene starlarini aliyorlar. Biz ise yine susuzluk döneminden gececez..

ultraslana 2 kuruş fazla para verelim aramızda toplayıpta yönetim istifa diye bağırsınlar. En azından fazladan kalabalık yapıyor it sürüleri

Hesap uzmanları bile bizim forumdakiler kadar hesap kitap yapmıyor.

Bu arada Skrtel de beğendiğim bir stoper. Bizimde bir stopere ihtiyacımız var. Sol ayaklı,hızlı,lider. Mesela Vermaelen gibi.

Dursun için değmezdi hg tekrardan :) ilginç resimli konular öksük kalmıştı :D

Hoşbulduk. :) Değer bence. Hatta az bile yaptım. Adam resmen dalga geçiyor.

Tüm Galatasaray taraftarlarına soruyorum. Hani takımı gençleştireceklerdi? Madem 33 yaşında Hamit, 32 yaşında Sabri ile sözleşme uzatılacaktı, o zaman Bilal'in ne günahı vardı?

Adam her ikisinden daha fazla katkı sağladı. Daha az kazanıyordu. Burada resmen evlatçılık, dolayısıyla şerefsizlik yapıldı.

hamzaoglu-and-sneijder-galatasaray_nkddvius0rol1csxnaiaiqv9r.jpg

Güzel günler mazide kaldı.

O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler. :gs::rose:

Hesap uzmanları bile bizim forumdakiler kadar hesap kitap yapmıyor.

Bu arada Skrtel de beğendiğim bir stoper. Bizimde bir stopere ihtiyacımız var. Sol ayaklı,hızlı,lider. Mesela Vermaelen gibi.

Ya iyi hoş da adam 3 yılda 12 milyon avro kazanacak. Skrtel için bu kadar para değer mi Halit?

Mihajloviiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Skrtel 3 yil 12 m euro cok fazla hatta iyi cakmis skrtel fenere. Ama zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis. Skrtel stoper olarak en az ujfaluji etkisi yapacaktir. Adamlarda para bok. uefaymis fairplaymis bunlar onemli degil. Gider Van Persieyi 20m. cine okutuverir Sowu okuttugu gibi.

Biz ise ayrani yok icmeye atla gider sicmaya vaziyetindeyiz. Serdar Aziz gibi Fransa 2. liginde arastirsan 4 t e 1 i fiyatina getirebilecegin 15 stoper bulursun. keza Hamite 1 kurus daha para odeyecegine yabanci serbestligi gelmis git fransa liginden genc yetenkli bir cocuk bul. Sabri olayina hic deginmeyecegim artik.

3 sene once CL ceyrek finalinden anadolu takimi pozisyonuna dustuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt