Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder transferini daha medyada ismi bile geçmezken açıklayan kişidir hatırlayan hatırlar.

Norveçli VG Gazetesi: Johansen Galatasarayla anlaştı ve İstanbul'a geldi

Hmmm

benim asıl merak ettiğim şimdi transfer ile ilgili @Murat Urhan nasıl başlık açacak?

"Rodallega Galatasaray'da iddiası" dese kaynak kendini mi gösterecek ? :D

Terim destegi sonrasi GSCimbom hesabini unfollow etmistim :red:

bilgi icin tesekkürler renkdashlar
Ben GSC hesabının Terim'i desteklediğin pek görmedim, belki kovulduğunda sitem etmişlerdir ki bu gayet normal bir tepkiydi.

Eğer tekrar takip edersen hesabı kontrol eden genç arkadaşlarımızın gayet modern ve mantıklı paylaşımlarda bulunduğunu görebilirsin.

Ben GSC hesabının Terim'i desteklediğin pek görmedim, belki kovulduğunda sitem etmişlerdir ki bu gayet normal bir tepkiydi.

Eğer tekrar takip edersen hesabı kontrol eden genç arkadaşlarımızın gayet modern ve mantıklı paylaşımlarda bulunduğunu görebilirsin.

2011-2012 arası hesap benim kontrolumdeydi hey gidi gunler hey
O zamanlar 3000 4000 arası takipcimiz vardı

Ezik :asd22: Seni kaale alarak hata yapmışım. Zaten geçen sezondan hatırlıyorum seni hamza'yı ve komisyon transferlerini delice savunup takım rezil olunca ortadan kaybolan 1 futbol cahilisin.

Domates çürüğü ezikliğinde futbol bilginle şov yapıyorsun gerçekten. Geçen sezon sonunda yeni iş kurduğum ve çok yoğun olduğum için forum vs ye ayıracak vaktim olmadığından bırakmıştım evet.
Hamza destekçisi değildim bi şans verelimciydim. Zaten haklı da çıktım adamın almak istediği sigtorson ve niasse çatır çatır transfer yapıyor. Hamza takımdan giderken 1 puan gerideydik sezonu 30 puan geride kapadık vs vs vs. Ki adam gitti bursa'da da başarılı oldu.

Tam bir futbol cahilisin.

Rodayega ve Erene razıyım.

Dursun'un başkan olduğu kulüpten daha fazlasını beklememek lazım.

Transferi geçtim takımdan hala gitmesi gereken çöpler gitmedi.Teklif bile gelmiyor.

Galatasaray genç forveti Volkan Pala, 2 sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyecek. (via @RizesporFan)

Transfer Merkezi ⚽@TransferMerkez 2 dk.2 dakika önce
Galatasaray genç forveti Volkan Pala, 2 sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyecek. (via @RizesporFan)

Cm137goWYAAQ0OL.jpg

rodallegadan daha iyisin alamazdı dursun imkanı yok alp yalmana bırakasyadı tüm yetkiyi belki daha iyisi gelirdi

ama bize birde yüksek top indirebilecek forvet lazım rodellaga daha cok bitirici adam

Rodallega yedek forvet olur fazlası olmaz.

Rakiplerinde Gomez, Rvp varken 7-0 geride başlarsın.

Öyle bir duruma geldik ki Rodellega ve o Danimarkalı forvet gelse tamam derim. ABV Dursun önceki nöbetleri hatırlıyorum da bu ikisi gelse isyan bayrağı açardım.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt