Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Musap Aydinli[/TD]
[TD="class: alt1"]08.07.2016[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]14 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]22.07.2016, 00:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]13 Gün, 9 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Bir şeyin de bokunu çıkarma[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:D

Öyle bir duruma geldik ki Rodellega ve o Danimarkalı forvet gelse tamam derim. ABV Dursun önceki nöbetleri hatırlıyorum da bu ikisi gelse isyan bayrağı açardım.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla 1 stoper , 4 ortasaha ( savaşçı , koşan, mücadele eden , biri sağkanat ) , 3 forvet.. biri genç olacak..

Yoksa halimiz duman ..

Kiralık verdiğin adamı oynatma zorunluluğu koymalısın yoksa Rize de yedek oturacaksa ne işe yarar ki.

MEDYASLAN@medyaslan 12 sa.12 saat önce
TFF başkanının sahibi olduğu gazetenin (Milliyet-Skorer) bugünkü 2 haberi. Tek kelime ile iğrençlik.

CmzZtiLWgAARvgr.jpg

CmzZueaWYAAMl5_.jpg

Adamların yaptığı habere bak.Şerefsizler.

Üff 1 sene daha bu Yasin'i mi cekecez. Bruma yollanmamali, kanat da almaz bunlar, yine Yasine kaliriz

Hiç birşeye yaramayan scout sistemi var işleri güçleri maç izleyip database yapmak bildiğin reel footballmanagerlık yapıyorlar

Hic birseye yaramayan scout sistemi mi var? Sinan Gümüs, Carole, Telles, Bruma takima kazandiran scout ekibidir, 4'u de bana gore cok dogru hamleler ve takima para kazandiracak oyuncular... Telles'i 6.3m almis olabiliriz ama 1.5m kiralama bedeli'ni interden aldik + porto'ya 6.5m satiliyor bide sonraki satisinda 10% pay alinacak. Carole 1.5m... Sinan galiba bonservissiz ve bruma'ya sadece fazla verildi, onun sebebi de turkiye'de muhtesem bir turnuva gecirdigi icin, bir cok talibi vardi ve en fazla parayi bizim vermemiz lazimdi almak icin, terim doneminde bruma bana gore cok iyi oynuyordu ama sonra italyanlar geldi ve adami hep yedekte birakti, bizim ulkeye gelenler nedense genclere sans vermiyor, bruma'nin 2-3 mac ust uste 90 dk oynadigini hatirlamiyorum... umarim riekerink sans verir.

Donk'u, veysel'i, hajrovic'i, olcan'i, tarik'i scout ekibi mi al dedi???

Scout ekibini sallayan mi var yonetimde allah askina.

Rodallega yedek forvet olur fazlası olmaz.

Rakiplerinde Gomez, Rvp varken 7-0 geride başlarsın.
Rodallega iyidir beğenirim ama evet daha iyisini almalıyız sabah Papis Cisse haberi vardı amk da ama ne kadar doğru bilemem, diğer taraftan Gomez gitti bence,rvp de 7-0 önde başlatacak güç yok artık bitmiş uzatmaya gidiyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodallega'ya karşılık tarık donk falan verilmişse büyük iş becerdik demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt