Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvetten önce stoper aldığımıza göre sinan bruma kanatlarda podolski santrafor olarak düşünülüyo bence josue sağ kanat ve 10 numaranın alternatifi yasin de solun alternatifi olacak gibi duruyo açık açık söylüyorum kaliteli forvet transferi beklemeyin dursun durduğu sürece vizyonumuz düşük olacak maalesef rodallega gelirse şükretmek lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kanatlar ve orta saha işlerse poldi çok gol atar ben ona razıyım

Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
Selçuk Delaney
Sinan Sneijder Bruma
Podolski

Cenk Semih Sabri Hamit Josue Yasin Rodagella

Fena da değil o kadar riekerink iyi dinamik bir sistem kurarsa bu takım ateş eder

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bdj5lN7CUAArCzD.jpg:large

yildiz oyuncu alin lan yildiz oyuncuuuu

Parasini senden aliriz ciftci

izlemediginiz andreas c mal gibi forvet, koy umutu daha fazla is yapar.

Namussuz porto serefsizoluserefsizler elli tane adam sattiniz milyar eurolar aldiniz satmaya gelince 50 milyon eurodan kapiyi acarsiniz almaya kalkinca 5m dan fazla vermezsiniz satmayin serefszilere

Bizim melo gittikten sonraki sıkıntımız orta sahada görev dağılımıydı geçen seneye bi bakalım orta göbeğimiz:selçuk (oyun kurucu) bilal (oyun kurucu) sneijder(oyun kurucu) durum böyle olunca selçuğa dediler ki sen defansta kal ordan top çıkar 32 yaşındaki bilale dediler ki hücumla defans arası koşacaksın git gel yapacaksın en basitinden FMde bile oyuncuyu alışık olduğu mevkii dışında oynatınca kötü oynuyo hele bi de orta sahanızda 3 tane oyun kurucu olursa vay halinize sertlik sağlayacak adam yok hamza hoca bu sorunu çözmek için yediğimizden fazla atalım dedi çok attık çok yedik orta saha otoban oldu tam bruma zamanlarıydı neyse sonuç olarak selçuğun performans düşüklüğü 30 yaşına kadar oynadığı rolden başka bi role bürünmesi bence.
Sneijder 10 selçuk 8 ve bir 6 numara transferi(lass diarra akpro mvilla) ve dzemaili gönderilirse johansen ve taschitis ( delaneyi alamaz dursun ondan yazmadım) böyle olursa orta sahamız tekrar ayağa kalkabilir en azından ligi idare eder serdar ve chedjou gibi düzgün ayaklı stoperler linnes ve carole gibi iki hücum seven bek ve avrupa klasında kanatlarla bir etkili hücum varyasyonları yapabiliriz podolski bruma yasin sinanla selçuk ve sneijderin uzun paslarıyla bol kontra golleri bulabiliriz.
Ve son olarak dilimiz damağımız kurudu ama uzun topları indirip sırtı dönük top tutabilen ayağı düzgün bi santrafor...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cornelius'a seviniyorlar.Taraftarın da vizyonu düşmüş.

Kardesim uA Avrupa'da aktif ve o grubtan bir arkadas Rodney Sneijder ile yakinligiyla biliniyor. O arkadas Rodney'e Sneijderin durumunu sordugunda, hikayelerin dogru oldugunu soyledi (screenshotlar var Whatsapp gorusmelerinin). Yonetim Sneijderi istemedigi belli oldugunu (wat moet je doen als je weggepest wordt? diyordu, nasil cevirilir su an bilmiyorum Turkceye, ozurdilerim) ve delirdiklerini soyledi. Onun uzerine arkadasda bizim yonetime kufur edip, bunlar bizi deli ediyor diye birsey dediginde, Rodney'de onaylayip; bunlar sapitmis diyor. Arkadasda ''yonetimin gitmesi lazim"diye birsey dedikten sonra Rodney:"Onlar gitmiyecek, onun icin Wesley gidecek" dedi. Bir kac kuluplerin ciddi oldugunu ve kucuk kuluplerin olmadigini soyledi. Bundan sonrasini okumadim zaten. Is bitti galiba :(.

Kardesim uA Avrupa'da aktif ve o grubtan bir arkadas Rodney Sneijder ile yakinligiyla biliniyor. O arkadas Rodney'e Sneijderin durumunu sordugunda, hikayelerin dogru oldugunu soyledi (screenshotlar var Whatsapp gorusmelerinin). Yonetim Sneijderi istemedigi belli oldugunu (wat moet je doen als je weggepest wordt? diyordu, nasil cevirilir su an bilmiyorum Turkceye, ozurdilerim) ve delirdiklerini soyledi. Onun uzerine arkadasda bizim yonetime kufur edip, bunlar bizi deli ediyor diye birsey dediginde, Rodney'de onaylayip; bunlar sapitmis diyor. Arkadasda ''yonetimin gitmesi lazim"diye birsey dedikten sonra Rodney:"Onlar gitmiyecek, onun icin Wesley gidecek" dedi. Bir kac kuluplerin ciddi oldugunu ve kucuk kuluplerin olmadigini soyledi. Bundan sonrasini okumadim zaten. Is bitti galiba :(.
hımm teşekkürler

renktas screenshotlari gormeden dediklerine itimat etmemiz

m%C3%BCmk%C3%BCn-de%C4%9Fil.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt