Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanla birlikte bazı taraftarın da istifa etmesi gerekir..yahu şu maçlarda sahaya arkasını dönen ve tezahürat denilen saçmalıkları yapanlar ve de hakemin doğru verdiği karara arkası dönük halde pozisyonu görmediği halde küfür eden istifa etsin..ya da ne bileyim cimbomlu adam biatçı olmaz..kültürlü olur kitap okur sorgular..hayatı yenilik üzerine olur..bağnaz düşüncelere sahip olmaz..bunun dışında saydığım taraftar profilini tasvip etmiyorum..hayata at gözlüğüyle bakan taraftar istifa etsin..bu ülkede her şey futbol değil..bu bir eğlence aracı insanları eğlendirmek için var olan bir olgu..net söyleyim benim gibi düşünen fbli bjkli arkadaşlar kardeşimdir..diğerleri cimbomluda olsa yemişim böyle taraftarı..

kuş ibo kampa götürülecek mi acaba :D

862322_3dfc905009dac1f98149b35557acc08c.jpg

ne kampı derhal sözleşmesi fesh edilsin bu veledin. gsmiz koynunda kuş beslemiş de haberimiz yokmuş.

FB şuan hazırlık maçında 3-5-2 deniyor. Wiel asist yaptı, Emenike attı golü. Dakika 12, fb 1-0 öne geçti.

Fabiano

Kjaer - Topal - Roman

Wiel - Ozan - Salih - H.Ali

Aatıf

Fernandao - Emenike

bizim hazırlık maçı falan yok mu? heyecan başlasın artık, riekerink hocamla sezona fırtına gibi girelim ins.

12 Temmuz vs FC Thun
17 Temmuz vs FC Zurich
19 Temmuz vs Young Boys
26 Temmuz vs Aarhus
30 Temmuz vs Manchester United
6 Agustos vs Atletico Madrid

Wiel ilik gibi oynuyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vitor 3-5-2'yi ben buldum havalarında ama fener zaten hep öyle oynuyordu:asd22: Sadece tek forvetten çift forvete geçmiş.

Duyum:lacivert kuşlar forvet ve forvet arkası oynayabilen isimsiz bi oyuncu + bulabilirseler hucumcu bi sol bek alıp transferi kapatacak yani belhanda valbuena ziyech gibi adamlarla işleri yok

Duyum:lacivert kuşlar forvet ve forvet arkası oynayabilen isimsiz bi oyuncu + bulabilirseler hucumcu bi sol bek alıp transferi kapatacak yani belhanda valbuena ziyech gibi adamlarla işleri yok

Bizene kuşdan ya bize bakalım bize bizde ne yapcaz alamıyoz bişey ne yazacağımı şaşırdım be :(

Bizim ligde 3-5-2 yemez. O sistemi kafada kabul edecek yerli futbolcu yok

Wiel net iyi transfer adamın kötü oynamasını beklemeyin , burdaki futbol ulemaları nerdeyse çöp etti

çıkarsa kötü olarak netur mu o isimli oyuncu kötü oynar

Wiel net iyi transfer adamın kötü oynamasını beklemeyin , burdaki futbol ulemaları nerdeyse çöp etti

çıkarsa kötü olarak netur mu o isimli oyuncu kötü oynar
Geçen senede aynısı van Persie ve Nani için diyorlardı, ki onlar v.d. Wiel den kat kat daha iyi futbolcular.

Bence beklemek lazım, kağıt üstünde iyi transfer. Bakalım performansı nasıl olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen senede aynısı van Persie ve Nani için diyorlardı, ki onlar v.d. Wiel den kat kat daha iyi futbolcular.

Bence beklemek lazım, kağıt üstünde iyi transfer. Bakalım performansı nasıl olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İşin kötüsü pörsük de iyi oynasra bu sezon felan diye soruyorum kendime adamlar aldı ama biz daha serdarı alabildik ancaaa...

Wiel dediğiniz adam zaten defansif olarak kötü. Hazırlık maçı kiminle bilmiyorum ama 3-5-2 yi ŞL ön elemesinde denesinler isterim:oley:

bu nöbette gomeze çöp dedik bok çukuruna düştük !! bu ligde en çok çöp barındıran takım biziz at at bitmiyor bakalım bu sene forvette belki donk oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt