Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senede aynısı van Persie ve Nani için diyorlardı, ki onlar v.d. Wiel den kat kat daha iyi futbolcular.

Bence beklemek lazım, kağıt üstünde iyi transfer. Bakalım performansı nasıl olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Nani belliydi oynamayacağı ama Persie için üzülmüştüm ilk aldıklarında , iyiki onu Viktor salağı kullanamadı

Gökhan balonundan Wiel mükemmel transfer bunu onlarda anlayacaklar keşke gökhan gitmeseydi

Tabi dediğin gibi beklemek lazım

Ayew Villa da ilk 11 de, biz alayamiz zaten, cok fazla bonserviz isterler ve kirali olarak da vermez Villa

Chedjoumuzu forvet oynarken göremedik ya bi ona yanıyorum ayaklarına hakim hava toplarında etkili oyuncuydu :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni formalar ne zaman tanıtılacak acaba ?

SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in forvet için düşündüğü isimler arasında olduğu iddia edilen Güney Koreli Hyun-Jun Suk,Porto'dan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Porto'da beklenen performansı gösterememesine rağmen 2016 Rio Olimpiyatlarıiçin Güney Kore Milli Takımı'na seçilen Suk, olimpiyatlar sonrası geleceğinin netleşeceğini söyledi. GÜney Koreli golcü oyuncu Portekiz basınına konuşurken,''Milli takıma çağırıldığım için çok mutluyum. Olimpiyatlar benim ilk büyük turnuvam olacak ve umarım iyi işler çıkartırım. Eğer iyi oynayıp kendinizi gösterirseniz büyük kulüpler de size teklif yapar. Bu nedenle olimpiyatlar kariyerimin dönüm noktası olacak'' ifadelerini kullandı.

2020 yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Suk, geçtiğimiz sezon Portekiz Premier Ligi'nde 10 gole imza atmayı başardı. Golcü oyuncu ile Galatasaray'ın yanı sıra Steaua Bükreş de ilgileniyor.

s..tık olimpiyatı da bekleriz artık. Süper kupada umut oynarsa
:atess:

SPORX DIŞ HABERLER -Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in forvet için düşündüğü isimler arasında olduğu iddia edilen Güney Koreli Hyun-Jun Suk,Porto'dan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Porto'da beklenen performansı gösterememesine rağmen 2016 Rio Olimpiyatlarıiçin Güney Kore Milli Takımı'na seçilen Suk, olimpiyatlar sonrası geleceğinin netleşeceğini söyledi. GÜney Koreli golcü oyuncu Portekiz basınına konuşurken,''Milli takıma çağırıldığım için çok mutluyum. Olimpiyatlar benim ilk büyük turnuvam olacak ve umarım iyi işler çıkartırım. Eğer iyi oynayıp kendinizi gösterirseniz büyük kulüpler de size teklif yapar. Bu nedenle olimpiyatlar kariyerimin dönüm noktası olacak'' ifadelerini kullandı.

2020 yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Suk, geçtiğimiz sezon Portekiz Premier Ligi'nde 10 gole imza atmayı başardı. Golcü oyuncu ile Galatasaray'ın yanı sıra Steaua Bükreş de ilgileniyor.

s..tık olimpiyatı da bekleriz artık. Süper kupada umut oynarsa
:atess:

çekik gözlerden iyi futbolcu çıkmaz gibi geliyor bana hep nedense..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt