Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johanseni aldiysak yaziklar olsun baska birsey demiyorum. Anadolu takimina cevirdiler , ismimizide Galatasarayspor olarak degistirirler yakinda

Abicim ya siz anlamiyorsunuz ya da size dursun müstehak...

Bakın bu takımın 2 yıldır forveti tam bir sezondur da defansif orta sahası yok. Bu takımın ne Serdar Aziz'e ne Emrah Başsan'a ne de Emre Taşdemir'e ihtiyacı var. Yeter artık rotasyon için adam aldıkları. Bize direk katkı verecek oyuncu lazım. Drogba'dan beri bu takima direk katkı veren oyuncu alınmadı. Hep rotasyon hep onun bunun yedeği falan filan... sonra bu herifler alıyor yüksek maaşları kene gibi yapışıyor kulübe. Göndermek için bin takla atıyoruz.

Önce adam gibi 2 forvet ve 2 orta saha alırsın yani önce ihtiyacını karşılarsın sonra gider "gerek varsa" ki bence yok! Alırsın o çöp rotasyon oyuncularını. Bakın adam Telles'i verip bir de Josue'yi kiralamaya çalışıyor. Ya biriniz açıklayın bizim Josue denen adama çok acil şekilde ihtiyacimiz var mı? Ya bari birini kiralayacaksin git o zaman adamlardan ön libero veya forvet iste vermezlerse istediğin bonservis fiyatını yükselt. Atıyorum biz Delenay'ı almaya çalışırken yanında Donk'u kakalamaya çalışıyor muyuz? Bu ne saçmalık? 2 yıldır bu takım forvet diye bağırıyor biz hala carole yedek bakıyoruz hem de ligden. Son 5 yılda ligden aldığımız hangi adam bize direk katkı verdi. Heh işte bu bizim aradığımız adam diye bildik. Selçuk var onun da şu an durumu belli... Neyse uzatmaya gerek yok herkese iyi pazarlar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defans forvet kadar elzem bi ihtiyaçtı.
Semihle balta ile sezon mu geçer. Forvet ön libero defans acil ihtiyaç. Forvet alana kadar diğerleri alınmasın mi?
2-) para hesabi yaparken milli oyuncu primini ve yabancı sayisi ekstra ücretini de hesaplayın. Serdar Aziz bu açıdan bakınca iyi transfer.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işe bak 10 milyon eurodan fazla masraf yaptığımız adamları üstüne 1-2 milyon euro verip gönderirsek memnun kalacağız

futbol aklımıza tükürelim tekrar

Johanseni aldiysak yaziklar olsun baska birsey demiyorum. Anadolu takimina cevirdiler , ismimizide Galatasarayspor olarak degistirirler yakinda

Almışlardır.Vallahi özhan canaydın zamanından daha kötüyüz ben söyliyim yeni inamotomuz celtic'den geliyor sabır ver yarabbi

johansenin fenere karşı oynadığı iç saha maçına bakayım dedim savunma arkasına topsuz koşu yapıp duruyor , kapattım

Tarık'ı da Olcan'ı da elden çıkaramayız maaşlarının yarısını ödeyip kiraya veririz..içlerinden Umut gidebilir karakterinin kötü olduğunu düşünmediğim için söylüyorum bunu.Donk giderse Çin Katar gibi para kazanabileceği yerlere gider Akhisar'a falan gitmez.Salih Dursun'u bir şekilde göndeririz maaşı çok yüksek değil çünkü,Eray'ı da kiralık gönderirler...Ayrıca Koray'ı da kiralık gönderecekler bence...bunların dışında Chedjou,Bruma,Dzemaili gibi isimlere çok rahat talip çıkar Chedjou ve Bruma kalır gibi geliyor bana..28 kişilik kadroda 4 altyapı oyuncusu zorunlu,1-Semih,2-Sabri,3-Birhan Vatansever,4-İsmail Çipe...Endoğan ve Berk İsmail de kamptaki durumlarına göre karar verilir..

Ne zevksiz bir transfer donemi yasiyoruz taraftar olarak. FFP den dolayi temizlik olur dedik o bile yok.

fulhamlılar kendi arasında konuşuyodu da twitterda...delaney görünüşe göre Galatasaray'a katılacak falan demişler.

biride Johansen gelene kadar bir Celtic oyuncudan bu kadar nefret etmemistim demis xd

ama potansiyel var, ilk sezon cok iyi, ikinci sezon vasat performans göstermis Celtic de
Bizim forumu aç. Semih, Selçuk, Burak, Melo, Chedjou ve hatta Arda için yazılanlara bi bak.
Sonra da sadece yazılanlar üzerine değerlendir bu oyuncuları.
Taraftar yorumu en dikkate alınmayacak veridir dünya üzerinde.

Şunu yapsak keşke
Muslera
Linnes-Chedjou-Serdar-Carole
M'Vila-Delaney
Sinan-Sneijder-Podolski(Bruma)
Haller

Transferi için konuşulan adamları yolda görsem tanımam, bu benim futbol cahilliğimin yanında yönetimin vizyonsuzluğudur.

Duzgun bir forvet şart bu takima.Ugrastigimiz isimlere bak tam rezalet

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donku verip rodallegayı almak sabriyi verip umutu almak gibi bir şey akıllanmadılar hala daha akhisardan kasımpaşadan oyuncu almanın peşindeler ama vizyonları o kadar bu çapsızların
Birde 2 milyon euro bayilcaklar.Inanilir gibi değil ya anadolu takimi olduk iyice

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi için konuşulan adamları yolda görsem tanımam, bu benim futbol cahilliğimin yanında yönetimin vizyonsuzluğudur.

Yeteneği nerde bulacağını bilemessin.Carole'ü çok mu tanıyorduk.23 yaşında adam transfer ediliyor adını bilmiyorum diye kimseye vizyonsuz demem.Vizyonsuz transfer rodallega,donk gibi anadolu klüplerinden yapılan yaşlı ve pahalı transferlerdir

Yeteneği nerde bulacağını bilemessin.Carole'ü çok mu tanıyorduk.23 yaşında adam transfer ediliyor adını bilmiyorum diye kimseye vizyonsuz demem.Vizyonsuz transfer rodallega,donk gibi anadolu klüplerinden yapılan yaşlı ve pahalı transferlerdir
Keşke tüm transferlerimizi öyle yapsak. Devre arası 2.5m a aldığımız sezon sonu sözleşmesi biten adamı yollayamıyoruz şimdi.

Johansenle ilgili yetenekli diyorlar 2 sezon önce müthiş oynamış ama geçen sezon berbat ötesiymiş.2m euroya alıyorsak onların diliyle "bargain" yapıyormuşuz.Kendisi ön libero değil selçukun mevkisinde 8 numara oynuyor.Yetenekli olduğu belli de istikrar sorununa çözüm bulmak ne kadar yi kullanacağı felan hocaya kalmış
Evet baktım simdi celtic taraftarlarının genel yorumu boyle ancak birisi sezonun ilk yarısında sırt sakatlığı olduğunu ikinci devrenin ortalarında iyileşip performansını artırdığını söylemiş. Durum böyle ise bu sezon çok faydalı olabilir.
Genel olarak ise sadece 1 kişi satış fiyatından memnun geri kalan ucuza gitti kafasinda

Kimi almışlar şimdiye kadar adını bilmediğimiz ve sonradan parlattığımız ? Bu yapılan transferlerin sonu belli. Ülkemiz futbolunda işlerin nasıl yürüdüğü belli. Biz farkında değiliz ama bu devran böle giderse 2-3 seneye bu makas iyice açılır. Sonra gidip alacakları Johansen midir nedir arenada ıslıklanırken görürüz

Bursaspor TD Hamza Hamzaoğlu: "Transfere ihtiyacımız gözükmüyor. İhtiyaçların hepsini kendi içimizden çözeceğiz."

Johansen kim ya.. Rodellega yı oyuncu takas ederek alacaklarsa alsınlar..

Savaşçı 3 ortasaha gerek yoksa 5.dahi olamayız..

Forvet yok.. sağbek yok..stoper yok..

çok kötü günler bizi bekliyor ya hayırlısı artık..

Bursaspor TD Hamza Hamzaoğlu: "Transfere ihtiyacımız gözükmüyor. İhtiyaçların hepsini kendi içimizden çözeceğiz."

Hakikatten bu adam manyak tescillendi.
Bursa taraftarı daha olayın ciddiyetinin farkında değil ama yeminle yarım sezonu çıkartamayacak orda çapçapsızoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt