Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren için bir daha – Fotomaç – 11 Temmuz 2016

Galatasaray Eren için daha önce teklif ettiği 4 milyon Euro’yu4 .5 milyon Euro’ya çıkardı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa’ya Traık da önerildi. Yıldız oyuncu ile de her konuda anlaşla sağlandığı öen sürüldü

Galatasaray Eren Derdiyok için tüm şartları zorluyor... Kısa bir süre önce Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Kasımpaşalı oyuncu için 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklif eden Sarı-Kırmızılı yönetim ret cevabı almıştı. Ancak olumsuz cevaba rağmen Eren Derdiyok'tan vazgeçmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılı yönetim İstanbul kulübüne bu kez farklı bir teklifle geldi. Buna göre yapılan yeni öneride Kasımpaşa'ya daha önce teklif edilen 4 milyon Euro'luk rakam 4.5 milyon Euro'ya çıkarıldı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa'ya Tarık da teklif edildi. Artan rakam nedeniyle daha önce Galatasaray'a olumsuz cevap veren Kasımpaşa bu kez düşünmek için süre istedi.

KASIMPAŞA'NIN CEVABI MERAK KONUSU
Bu sezon kadrosunda küçültmeye gitmeyi planlayan Kasımpaşa'nın bu rakamı değerlendireceği ve Galatasaray'a Eren Derdiyok için net bir cevap vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eren Derdiyok'un ise Galatasaray'a evet cevabı verdiği ve yıllık ödeme konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi. Galatasaray'da gözler şimdi Kasımpaşa Yönetimi'nin vereceği karara odaklandı.
.

Olcan Adın’a Alanya talip

Süper Lig’in yeni ekibi Alanyaspor, Galatasaray’da gözden düşen Olcan Adın’ın peşinde.

2 sene daha Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesi olan Olcan konusunda Güney temsilcisi kolaylık istedi.

Cim Bom, yıllık maliyeti 2 milyon Euro olan Olcan konusunda bonservis talep etmiyor.

Hatta ücretinin bir kısmını da ödemeye sıcak bakıyor.

Tecrübeli kanat oyuncusuyla Alanyaspor’un görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Takımla birlikte kampa giden Olcan’ın Galatasaray’dan ayrılsa bile kariyerine bir İstanbul takımında devam etmeyi istediği ifade edildi.

Galatasaray - AMK Spor

Orta sahaya en az bir transfer yapacak Galatasaray’da ilk hedef Thomas Delaney. Menajerler aracılığıyla bir süredir devam eden çalışmaları tamamlamak için Futbol Direktörü Cenk Ergün, ilk olarak Danimarka’ya çıkarma yaptı. Ergün, 25 yaşındaki kaptanı için 4 milyon Euro bonservis belirleyen Kopenhag kulübüyle pazarlıklar yapıyor. Cenk Ergün, İskandinavya turunda Celtic’in Norveçli orta sahası Stefan Johansen ile de temaslar yapacak. Johansen için 2 milyon Euro bütçe ayıran sarı-kırmızılılar, İskoç ekibiyle anlaşma noktası arıyor. Olumlu sonuç çıkarsa, iki oyuncu da İsviçre kampına katılacak.

Bak bu noktada bile hala hata yapıyoruz eğer haber doğru ise ; Johansen maestro , fakat Delaney ona göre daha defansif meziyetleri ön planda olan bir isim.

Alakasız oyuncular yani bildiğim kadarıyla.

Galatasaray Eren için daha önce teklif ettiği 4 milyon Euro’yu4 .5 milyon Euro’ya çıkardı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa’ya Traık da önerildi. Yıldız oyuncu ile de her konuda anlaşla sağlandığı öen sürüldü

Galatasaray Eren Derdiyok için tüm şartları zorluyor... Kısa bir süre önce Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Kasımpaşalı oyuncu için 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklif eden Sarı-Kırmızılı yönetim ret cevabı almıştı. Ancak olumsuz cevaba rağmen Eren Derdiyok'tan vazgeçmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılı yönetim İstanbul kulübüne bu kez farklı bir teklifle geldi. Buna göre yapılan yeni öneride Kasımpaşa'ya daha önce teklif edilen 4 milyon Euro'luk rakam 4.5 milyon Euro'ya çıkarıldı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa'ya Tarık da teklif edildi. Artan rakam nedeniyle daha önce Galatasaray'a olumsuz cevap veren Kasımpaşa bu kez düşünmek için süre istedi.

Bu sezon kadrosunda küçültmeye gitmeyi planlayan Kasımpaşa'nın bu rakamı değerlendireceği ve Galatasaray'a Eren Derdiyok için net bir cevap vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eren Derdiyok'un ise Galatasaray'a evet cevabı verdiği ve yıllık ödeme konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi. Galatasaray'da gözler şimdi Kasımpaşa Yönetimi'nin vereceği karara odaklandı.
.

tekrar hoş geldin renktaş. TOTOMAÇ haberleri yasak:)

Arkadaşlar konusu değil ama kibirli insan Fatih Terim turnuva sonrası herhangi bir açıklama bir basın toplantısı yaptımı burda hata yaptık şurda yaptık gibi genelde iş kendisine geldiğinde basın açıklamaları yapar hesap sorardı o yüzden. Ayırca hepsiyle hesaplaşacağım diyen reklam yıldızı arda turan bir açıklama yaptımı kaçırmış olabilirim.

Not: Şampiyon olan porteki herhangi bir prim almadı.

Alex Telles --> 6.5 Mn € + % 10 Bir Sonraki Satıştan Pay + Josue
Blerim Dzemaili --> 3-4 Mn €

Şu anda durum böyle görünüyor.

Chedjou --> 5 Mn € (Marsilya)

Caceres --> Bedelsiz
Delaney --> 3 Mn €
Johansen --> 2-3 Mn €
W.Bony --> Kiralık (2.5 Mn €)
Eren Derdiyok --> Tarık + Donk + Umut + 2-3 Mn €
Muslera
Linnes Serdar Caceres Carole
Johansen Delaney
Sinan Sneijder Poldi
W.Bony

Cenk , Semih , Sabri , Selçuk , Josue , Bruma , Eren

Sanırım mevcut şartlarda olabilecek en iyisi bu.

.
Fotomaç yasak yanlız yenş arkadaş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada 5 dk önce Gs Store dan Buse Hn diye biri aradı koyu bir Galatasaray lısınız dedi kesinlikle dedim sizin gibi koyu kırmızı Galatasaraylılar adına atkı yapıp gönderiyoruz kısaca anlatabilir miyim diye sordu kızcağız,dedim ki "emeğinize ve zamanınıza saygım var ama kopkoyu bir Galatasaray lı olarak mevcut yönetim gidene kadar çöp almıyorum, kayıt altında madem görüşme söyleyin arkadaşlarınız da aramasın" ikiletmedi bile teşekkür etti kapattı.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konunun isminin degismesi lazim. kimsenin nobet falan tuttugu yok eskisi gibi.

Kaynağı Hayri Beye gönderdim renktaşlar hayırlı olsun inşallah Sobiech de olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mal oğlu mallar kimseyi alamaz.Sonunda ön liberoda Hamit'e kalmasak bende hiçbirşey bilmiyorum.Bu asalaklar milleti oyalıyor.

Kaynağı Hayri Beye gönderdim renktaşlar hayırlı olsun inşallah Sobiech de olur

Hannover gibi en hafif tabirle bombok bir takımda bile tutunamayan Sobiech den mi bahsediyorsun.

Eğer öyleyse merak ediyorum böyle berbat futbolcuları nasıl bize layık görüyorsunuz her zaman. Çöpler kervanına yeni bir çöp katılmış olur sadece.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hannover gibi en hafif tabirle bombok bir takımda bile tutunamayan Sobiech den mi bahsediyorsun.

Eğer öyleyse merak ediyorum böyle berbat futbolcuları nasıl bize layık görüyorsunuz her zaman. Çöpler kervanına yeni bir çöp katılmış olur sadece.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Umut hariç her forvete fitim

iste abbasın paralı kopegi,rikink 1 forvet istiyomus baskani biri yildiz olmk üzre 2 tane almak istiyomus,satilik kopekler

CnEdcYpXgAAfRTQ.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt