Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafım iddaam yok duyduğumu yazdım isterseniz yazmam
Kırıldın mı kardeşim ?Lafım iddaam yok duyduğumu yazdım isterseniz yazmam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Izledin mi bilmiyorum ama kazmanın teki o herif. Bu bakış açısı da doğru değil, aynı şeyi Sabri de de yapıyoruz yıllardır. Gelen oyunculara "Sabriden iyidir" diyoruz sonra da fiyasko.Umut hariç her forvete fitim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok sorun yokKırıldın mı kardeşim ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunun cevabını vermişsin..Arkadaşlar konusu değil ama kibirli insan Fatih Terim turnuva sonrası herhangi bir açıklama bir basın toplantısı yaptımı burda hata yaptık şurda yaptık gibi genelde iş kendisine geldiğinde basın açıklamaları yapar hesap sorardı o yüzden. Ayırca hepsiyle hesaplaşacağım diyen reklam yıldızı arda turan bir açıklama yaptımı kaçırmış olabilirim.
Not: Şampiyon olan porteki herhangi bir prim almadı.
Bu Wenger de ayrı bir manyak. Adam hâlâ kanat oyuncusu peşinde
Ben Sobiechi yedek forvet olarak düşünüyorum zaten önceki mesajlarımda forvet önerileri yapmıştım arzum o yönde ama Polonyalı oyuncular çok ilgimi çeker 26 yaşında geçen sezon vasat olsa da istatislikleri fena değol ayrıca çok uyguna gelebilir Bony le beraber alınsa forvet sorunumuz olmaz ama maliyet verim ihtiyaç üçgeninde olursa kötü transfer diyemeyiz elimizde de patlamaz hiç olmadı bi milyona polonyaya satarız tekrarIzledin mi bilmiyorum ama kazmanın teki o herif. Bu bakış açısı da doğru değil, aynı şeyi Sabri de de yapıyoruz yıllardır. Gelen oyunculara "Sabriden iyidir" diyoruz sonra da fiyasko.
Benim görüşüm şöyle, abuk zubuk heriflere para savuracağına biraz daha para koy üstüne ve iyi bir futbolcu al. Mesela Serdar Azize yaklaşık 6 Milyon bonservis ödedik verdiğimiz 3 topçuyu da sayarsak. Şimdi o paraya daha iyi stoper bulamazmıydık? Örneğin Marsilyada free agent olan N'Koulou vardı 28 yaşında. Ona 2-3 imza parası versek uça uça gelirdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Izledin mi bilmiyorum ama kazmanın teki o herif. Bu bakış açısı da doğru değil, aynı şeyi Sabri de de yapıyoruz yıllardır. Gelen oyunculara "Sabriden iyidir" diyoruz sonra da fiyasko.
Benim görüşüm şöyle, abuk zubuk heriflere para savuracağına biraz daha para koy üstüne ve iyi bir futbolcu al. Mesela Serdar Azize yaklaşık 6 Milyon bonservis ödedik verdiğimiz 3 topçuyu da sayarsak. Şimdi o paraya daha iyi stoper bulamazmıydık? Örneğin Marsilyada free agent olan N'Koulou vardı 28 yaşında. Ona 2-3 imza parası versek uça uça gelirdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
İlla bir Polonyalı santrafor alacaklarsa Stepinski'yi alsınlar. Çocuk adından çok bahsettirecek.
Erene 4.5 veren yönetim kesin çalıyordur. Tıpkı Serdarda çaldığı gibi.
Allah hepsinin belasını versin.
İzledin mi Ömer Abi ?
Daha iyiDüzeltelim aynı zamanda N'koulou 28 değil 26.
Bu çocuk Polonya alt yaş milli takımlarında oynarken sivrildi. Eurosport'ta 1-2 maçına denk gelmiştim. Sonra Nurnberg bunu aldı, hazırlık maçlarında oynattı ama tutunamadı orada ve tekrar Polonya'ya kiraladı. Bu sene patlama yaptı eleman. Eurosport bu sene Polonya Ekstraklassa maçlarını da verdi. 2 maçını daha izledim ve bence 21 yaşındaki bir adam için risk almaya değer potansiyel. Milli takıma da seçildi Euro'da.
Daha önce de bahsetmiştim burada aslında.