Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johansen , rodegalla ve corneilus ile ilk 5 mücadelesi veiririz, şampiyonluk iyimser oluyor . Aradıkları profiller belli, ön libero ve forvete çok iyi 2 adam alıp diğerlerini bu vasat adamlardan alsalar neyse de bunları 11 için alıyorlar . Sonra umut ile Sabri oynayınca onlara laf satıyoruz , Ada'mların suçu ne

Sent from my iPhone using Tapatalk
johansenden vazgeçtik,rodellega akhisarda kaldı.forvete 2 isim alıcaz rinkerinke bakılırsa.

orta sahaya 2-3, hücüm bölgesine de 1-2 transfer yapilir bence

Son düzenleme:
Mahmut Uslu: "Jimmy Durmaz gündemimizde yok. Transferi neredeyse tamamladık. Belli bir oyuncu üzerinde son çalışmalarımızı yapıyoruz."

bunlar solbek alıp,transferi kapatacak gibi.

bjk desen oyuncu satamadığı için transfer yapamıyo.

2-3 akıllı iş yapsak transferde,seneye hiçte zor olmaz şampiyonluk.

Açıkçası benim korkum ne fener,ne bjk,ne diğer takımlar, ne de transfer, transferler mutlaka önemli tabi ama sarı kart cezaları yüzünden oyuncular yumuşak oynayacaktır ki geçen yıl en büyük sorun zaten buydu,bu yönetim bildiğin hain

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen,dzemaili gidecek gibi.selçuk ve hamit bi poka yaramaz.çıkıp forumdan arkadaşlar oynamayacağına göre en az 2 transfer yapılır ortasahaya.

oyuncu gitmek ister belki ama bence bugün hoca sanki Dzemaili le devam edilecekmis gibi konustu

Son düzenleme:
Cenk transfer falan bitiremez. Yine gider otellerde kalır sonra bi 15 dk toplantı yapar cityler le onlarda 10 milyon bonservis ister Gomez'de ki gibi... Ve Cenk 1 hafta sonra geri döner fiyatlar bize göre değil derler.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CLVrBizUwAAXLiV.jpg:large

Hayal görmeye devam et sergen

Selcuk gelecek sezonda banko oynar

Ayrica mesajini raporladim sergen takim kaptanina hakaret edemezsin

muslera

linnes serdar chedjou carole

selcuk yeni

sinan podolski bruma

yeni

olacak herhold

yedekler de

cenk

sabri semih hakan olcan

hamit genc (ya da gitmez ise donk)

emrah dzemaili yasin

umut

olacak harhold

umudun bittiği yere ,altmışevlere gönderelim burdaki olumsuz arkadaşları

Cenk ergun versaceden alisveris yapip geri döner ne Bony si

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt