Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tiki taka h.oLigtv de canli yayin var
Pas calismasi yapiyor takim
Adettendir beyler.
![]()
Totomaç'ın haberine inanmadın değil mi sayın Mod![]()
Yeni Berkant Gökhanımız JOSUE'ye bir meraba diyelim beyler
![]()
Oyle diyorsunda Sabri sagbek bu ofansif orta saha (merkez)Her ne kadar alternatif kelimesini sevmesemde oyuna sabri gireceğine josue girer daha iyi
Aynı fotomaç Serdar 4,5 dediğinde inanmamıştım.
Görevsel mevkii gözetmeksizin söyledim onu..hani bazen oyunu hareketlendirmek için dinamizm getirmek için sabri ya da umut oyuna alınır ya kurtarıcı gibi onu kastettim..onların yerine sinan,josue gibi adamlar sonradan girse daha iyi olabilir..Oyle diyorsunda Sabri sagbek bu ofansif orta saha (merkez)
Aynen bende oyle dusunuyorum lakin Sneijder yerine degilde kadrodaki rekabeti artirmak adina hem orta sahamiza kaliteli ayaklarin cogalmasi isimize gelir.Görevsel mevkii gözetmeksizin söyledim onu..hani bazen oyunu hareketlendirmek için dinamizm getirmek için sabri ya da umut oyuna alınır ya kurtarıcı gibi onu kastettim..onların yerine sinan,josue gibi adamlar sonradan girse daha iyi olabilir..
Anlasilan yine pek bir hareket yok . Bugun ismiyle bir futbol takimini cagristiran bir metro istasyonu gezdim , burasi iddia edilene gore dunyanin en derin metro istasyonu , iki tane cok uzun yuruyen merdiven calisiyor ve oldukca hizli . Hic durmadan 5 dakikadan fazla cikmak ya da inmek gerekiyor
Arsenalna metro istasyonu
https://![]()
Bu paylastigin bilgi hakkinda daha fazla detay verebileceksiniz Cafe bolumune de konusunu acabilirsiniz. Konu disina cikmayalim cunku.Anlasilan yine pek bir hareket yok . Bugun ismiyle bir futbol takimini cagristiran bir metro istasyonu gezdim , burasi iddia edilene gore dunyanin en derin metro istasyonu , iki tane cok uzun yuruyen merdiven calisiyor ve oldukca hizli . Hic durmadan 5 dakikadan fazla cikmak ya da inmek gerekiyor
Arsenalna metro istasyonu
https://![]()
Sneijder yerine tabiki değil genelde maç sıkıştığı anlarda ilave santraforlar alınır oyuna onun yerine pasör sayısı artırılsa daha hoş olur..tabi bunun için net bir santrafor lazım a kalite..böyle biri alındığında oyuna ilave forvet yerine daha çok pasör özellikli adam eksilten adamları alabiliriz oyuna..Aynen bende oyle dusunuyorum lakin Sneijder yerine degilde kadrodaki rekabeti artirmak adina hem orta sahamiza kaliteli ayaklarin cogalmasi isimize gelir.
Bunu sezon bitmeden de soyluyordum, en az 2 orta saha ile 2 forvet almadiklarinda bu sezon da bos bir sezon olur malesef. Bu 4 transfer cok onemli gelecegimiz adina.Sneijder yerine tabiki değil genelde maç sıkıştığı anlarda ilave santraforlar alınır oyuna onun yerine pasör sayısı artırılsa daha hoş olur..tabi bunun için net bir santrafor lazım a kalite..böyle biri alındığında oyuna ilave forvet yerine daha çok pasör özellikli adam eksilten adamları alabiliriz oyuna..