- 12 Haziran 2015
- 36.431
- 32.109
- 2.693
Biliyorum merakla bekliyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merakla beklemeyin ciddi maç değil'ki.Genç ve yedek ağırlıklı olacaktır mutemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eder mi gelsin kiralık bony mi
Üstlerinde Galatasarayımın forması olacak renktaş gazozuna olsa bileMerakla beklemeyin ciddi maç değil'ki.Genç ve yedek ağırlıklı olacaktır mutemelen.
Duyumcuyum demedim Selnaes gelecek dedim ilk ve tek iddaam buydu transfer görüşmelerini ben yapmıyorum kusura bakma geç kaldıysakduyum alalim...... CAN
Duyumcuyum demedim Selnaes gelecek dedim ilk ve tek iddaam buydu transfer görüşmelerini ben yapmıyorum kusura bakma geç kaldıysak
Yeni bişey duymadım daha sana yazdığım gibigelisme varmi selnaes konusunda................................ CAN
JOR önermiş o önerdiyse demekki oyun planında ihtiyaç olan tip o bekleyip görmek gerekSelnaes cılız gibi geldi bana 90 dakika maçını izleyen var mı bize agresif sert biri lazım orta sahada
Internet videolarından baktım ama her zaman transferi teknik direktörün yapmasını istemişimdir adam kafasındaki oyun kurgusuna göre oyuncu isterSelnaes'in gündemde oldugunu düsünmüyorum
Izleyen varmi eleman'i
Selnaes'in gündemde oldugunu düsünmüyorum
Izleyen varmi eleman'i
Yazık oldu
Mükemmel bir topçu.
Kac kez izledin kardesim
Çok fazla.
Translate Terk: