Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ismail hemen alinmalı.Carole-Ismail ikilisi bizim icin yeterli.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki bizden ne istiyorsun Nurullah biz mi yapmadık transferi ?
Bu ne şimdi karşı tezin bu mu senin? Arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum siz hala alternatif falan filan. Neyse çok ayrı yerlerden bakıyoruz olaylara. Ben de isterim herkesin iyi yedeği olsun ama şartlar kötü ayrıca bonservisten ffp yemedik maaş konusundan yedik.

Şimdi bu eleman bjk'den çek maçında iyi oynadım diye en az 1.5 istemiştir. Onlarda zaten sınır 1.5 gibi bişey onlarda saldı piyasaya bakalım kimde patlayacak. Dursun serdar gibi verir 2 milyon sizinde gönlünüz hoş olur. Donk ve umut la devam ederiz...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu önce 2 forvet 2 orta saha al ve paran kalırsa sol bek mi alırsın stoper mi alırsın,ne istersen yaparsın..

İsmail gelince forvette Umut'la devam edileceği denklemine nasıl varılıyor?

6.5 m € zaten sol bekin satışından elde etmişsin.

Forvet alacakları yoksa zaten almazlar, İsmail'in gelip gelmemesiyle bir alakası yok. Nihayetinde bonservissiz bir adam.

Muhtemelen fenev alir Ismail'i

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Köybaşı kafadan sakat bir yapıya sahip olsa da renklerimize bağlamamız lazım bu piyasada bulunmaz bir nimet.

Ismaile gelene kadar alinacak 58.000 tane adam var. Forvet yok, orta saha resmen dokuluyor, sag bek bir linnes var o da ne verecegi muamma. Ismail alinirsa iyi olur ama elzem degil bence

Gomez, sol bek, stoper alacaklar 10-12 bonservis öderler marceloyuda 1 e aldılar töre 3 e gitti. 10 milyon euro bulmalari lazım fiko bu sene boka saracak :d

Bu ne şimdi karşı tezin bu mu senin? Arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum siz hala alternatif falan filan. Neyse çok ayrı yerlerden bakıyoruz olaylara. Ben de isterim herkesin iyi yedeği olsun ama şartlar kötü ayrıca bonservisten ffp yemedik maaş konusundan yedik.

Şimdi bu eleman bjk'den çek maçında iyi oynadım diye en az 1.5 istemiştir. Onlarda zaten sınır 1.5 gibi bişey onlarda saldı piyasaya bakalım kimde patlayacak. Dursun serdar gibi verir 2 milyon sizinde gönlünüz hoş olur. Donk ve umut la devam ederiz...

Ee vermesinler o zaman maaşı ben mi ayarlıyorum hayır yani burada herkes forvete Dzeko Higuain falan gelsin mi demek zorunda yoo değil. Senin bir tezin yok ki saçma sapan bir yaklaşımın var. Kadronda Telles satıp Carole dışında solbekin yok ve bedava adam gelsin deyince suçlu mu oluyoruz yahu anlamadım yani ben seni ? Yani bunu diyen adamlar orta sahada ve forvette olan sıkıntıyı göremediğini mi iddia ediyorsun bence sıkıyorsun boş yere. Daha fazla saçmalamaman dileğiylen. Bu arada bu maddi konularda ve transferlerde burada yorum yapan adamları suçlama onlar transfer yapmıyor

Aziz Yildirim cokmus bile, Ismail ile anlasmis diyor millet.

Yıllardır onu da alalim şuna alternatif olsun bunu da alalım suna alternatif olsun diye diye takım çöp doldu. Şundan vazgeçilim diyorum yoksa tespit falan kastığim yok. Fikrimi beyan ettim. Gelirse göreceksiniz 1.5 milyon euronun altına imzalamaz.

Geçen sezon bazı maçlarda Hakan'ı sol bekte izleyip de takımın sol bek ihtiyacı yok diyen adam GS'li değildir.

Carole sakatlanırsa yine far görmüş tavşan gibi kalırsınız.

Yıllardır onu da alalim şuna alternatif olsun bunu da alalım suna alternatif olsun diye diye takım çöp doldu. Şundan vazgeçilim diyorum yoksa tespit falan kastığim yok. Fikrimi beyan ettim. Gelirse göreceksiniz 1.5 milyon euronun altına imzalamaz.

O paraya imzaladiktan sonra Telles kalsin daha iyi o da o kadar aliyordu zaten.

Bedava adamı almamak saçma olur ayrıca 14 yerliyi tamamlamak zorundayız diye biliyorum.

İsmail Köybaşı ve Lionel Carole 5 sene kapatır orayı.

Almamak ve istememek lüksümüz yok.

Valla İsmail'i kadroda isterim, ama Fener alırsa da üzülmem. İsmail'i almazlarsa kesin daha iyi birini alırlar çünkü.
Kanat bekleri F.Bahçe'nin en büyük kozuydu, orada biraz yumuşamaları gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt