Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee vermesinler o zaman maaşı ben mi ayarlıyorum hayır yani burada herkes forvete Dzeko Higuain falan gelsin mi demek zorunda yoo değil. Senin bir tezin yok ki saçma sapan bir yaklaşımın var. Kadronda Telles satıp Carole dışında solbekin yok ve bedava adam gelsin deyince suçlu mu oluyoruz yahu anlamadım yani ben seni ? Yani bunu diyen adamlar orta sahada ve forvette olan sıkıntıyı göremediğini mi iddia ediyorsun bence sıkıyorsun boş yere. Daha fazla saçmalamaman dileğiylen. Bu arada bu maddi konularda ve transferlerde burada yorum yapan adamları suçlama onlar transfer yapmıyor
Bak Olcan'ı gonderirisin 2 milyonluk maaş bütçen açılır sonra alırsın istediğini. Hem Olcan'ı tutayım (çünkü bu kontratı birakip gitmez) hem ismail gelsin sonra olaylar cigrigindan çıkıyor. Benim demek istediğim bu.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ce2a49a911034d36adffd84d502efc3f.jpeg
şınoma bak beee

O paraya imzaladiktan sonra Telles kalsin daha iyi o da o kadar aliyordu zaten.
Ben de onu diyorum. Şimdi ayrıca Telles geçen sezon yoktu. Kağıt üstünde olcan ve Hakan var alternatif olarak. Bunlardan birini göndermeden İsmail'i almak saçma diyorum. Birincil ihtiyacımız değil demek istiyorum.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu Besiktas dan niye herkes ayrilmak istiyor yaw

Fb misilleme diye İsmayil'i alırsa ne absürt komedi olur hee :D

İsmaili fener alır fb kolarov için devreden çıkar bjk ucuza kapatır. Kesin fiko böyle düşünmüştür

antrenman fotolarin cogunda Sneijder var

iyi yoldayiz

fenerin ziyech işi yatmış.everton ve liverpoll peşindeymiş ziyechin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt