Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane mal camia iste

fener tümer'i Aldi bjk misilleme olarak nobre'yi almisti

Neden bjk'den gidiyorlar? Çünkü adam bakıyor şampiyon olmuşum milli bekim ama Olcan benden fazla alıyor. Serdar Bursa'da 400 bine oynarken bir transfer yapıyor 2 milyon alıyor ben niye bu takımda durayım diyor.

Fiko ile dalga falan geçiliyor ama bence helal olsun belli prensipleri var ve bana göre herkese "ederi" kadar para veriyorlar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden bjk'den gidiyorlar? Çünkü adam bakıyor şampiyon olmuşum milli bekim ama Olcan benden fazla alıyor. Serdar Bursa'da 400 bine oynarken bir transfer yapıyor 2 milyon alıyor ben niye bu takımda durayım diyor.

Fiko ile dalga falan geçiliyor ama bence helal olsun belli prensipleri var ve bana göre herkese "ederi" kadar para veriyorlar.

Serdar bursada 1.5 alıyordu

Serdar Bursa'da 400 bini herhalde 8 sene önce falan alıyordu.

ce2a49a911034d36adffd84d502efc3f.jpeg
şınoma bak beee

olcana bak yaw resmen şişko şaka gibi

Riekerink takimi eglendirerek calistiriyor bu güzel.

Oyuncular sadece takim ve kendileri icin degil,riekerink icin de ekstra performans sergiler

‪#‎TRANSFER‬ | İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile an itibari ile görüşmelerine devam ediyor. Son pürüzler giderildiği taktirde imzalar atılacak

Napcaklar olum ismaili bunlar :D gökhanın acısımı :D

Bu arada bjk sağlam stoper alıyor. Sol ayaklı Arjantin milli takımın stoperini alacaklar. Victor Cuesto. Bu hafta içi görüşeceklermis.

Bi aralar Kweuke vardı :D keşke bize gelseydi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A Spor a gore Ismail ile Fenerbahce anlasmak uzere. Yarin imzalar atilirmis.

Neyse iyi oldu, boylece kaliteli yabanci bir solbek almazlar.

Bu ismail şampiyonluk sevinçlerinde "ismail köybaşı fenere koy başı" bestesi söyleyen elaman değil mi?

Gerçi fb'den midesizi mi var? Alper'e ana bacı sövdüler sonra aldılar kral yaptılar tabi Alper de sağlam gavatmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt