Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Bahsettiğim adam için de top Riekerink'de şuan. Kararsızmış açıkçası biraz. Bişi yazcam anlicaksınız kim olduğunu o yüzden yazmıyorum
1f605.png

Bu ismail şampiyonluk sevinçlerinde "ismail köybaşı fenere koy başı" bestesi söyleyen elaman değil mi?

Gerçi fb'den midesizi mi var? Alper'e ana bacı sövdüler sonra aldılar kral yaptılar tabi Alper de sağlam gavatmis.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper in ailesine küfür ediyordu Fenerbahce taraftari, bir hafta sonra gitti, tam aynisi olmasa da fazla sIkIntI olacagini zannetmiyorum

G.Saray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "2-3 transfer yapacağız. Transferde önceliğimiz orta saha ve forvet olacak."

bu ne yaw, yetmez

G.Saray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Transferlerden bir tanesini İsviçre'deki kampa yetiştirmeye çalışıyoruz."

Levent Nazifoğlu, PSV Eindhoven'ın istediği Bruma'yı satmayı düşünmediklerini dile getirdi. (Kaynak - Doğan Haber Ajansı)

en azindan Bruma kalacak gibi

SPORX ÖZEL - BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTI, İSMAİL KÖYBAŞI REDDETTİ!

Beşiktaş'ta yaşanan sürpriz ayrılığın detaylarına ise Sporx ulaştı. Fikret Orman'ın, 1 ay önce "İsmail Köybaşı ile anlaştık" açıklaması yapmasına rağmen bir anda ayrılığın gelmesi soru işaretlerine yol açtı. Siyah-beyazlıların, 8 yıldır takımda yer alan İsmail'e teklifini sunduğu ve kabul etmesini beklediği, ancak milli sol bekin sürpriz bir kararla ret kararı verdiği kaydedildi.

EN CİDDİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN! YURT DIŞINDAN 'CILIZ' RAKAMLAR...

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 35 resmi maça çıkan İsmail Köybaşı ile bir süredir Fenerbahçe devrede. Caner Erkin'in ayrılığı sonrasında Hasan Ali Kaldırım ile birlikte sezonu rotasyonda götürebilecek bir isim arayan Fenerbahçe'nin, bonservisi elinde olan İsmail için ilk temasları gerçekleştirdiği belirtildi. İsmail'e yurtdışından da teklifler olduğu, ancak Fenerbahçe'nin önerdiği rakamın yanına yaklaşan bir takım olmadığı da ifade edildi.

Görünen, bir ortasaha ve bir forvetle transfer kapanacak gibi. Ortasahaya 3 transfer bekliyorduk bunlar bir taneyi bile yapsa şükredecek haldeyim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

G.Saray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Stefan Johansen için Celtic fiyat yükseltti."

Bruma, Dzemaili kalıyorsa 3 transfer yeter.
Forvet, forvet, ön libero.

Stoper ise opsiyonel.
Josue geldi varsayıyorum.

en az 2 forward ve 1 önliberoya ihtiyacımız var oda cemal kalırsa gidicekse iki, 2-3 transfer ne yaw

Levent Nazifoğlu: "Johansen istediğimiz bir oyuncu. İlk görüştüğümüz rakamlara dönersek transfer ederiz." (Kaynak - Anadolu Ajansı)

Uğraştığımız adamlara bak ya Johansen nedir, Celtic'den illa topçu alacaksanız Griffiths var mis gibi forvet.

Ben bosuna yazmiyorum heralde 2-3 transferden fazlasi olmaz diye.

Daha ögle saatlerinde orta sahaya 4 transfer bekleyenler vardi burda gercekleri yazdim

Dzemailinin kalacağını düşünmüyorum açıkçası. Yaşı 30 sözleşmesi seneye bitiyor maaşı 2 m ve 2-3 birşeyler kazanabiliriz bence satılmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt